Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer-stylista w Płocku

IP: *.027.c80.petrotel.pl 27.03.12, 10:24
Witam,

Czy któraś mama mogłaby polecić dobrego fryzjera w Płocku, który umie dobrać cięcie i odpowiedni kolor dla danej osoby.

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: E Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 13:59
      Lady Pitbull, Michal Przybyszewski.
      Gostynin.
      Przestrzega zasad higieny, pracuje jako jedyny w regionie na kosmetykach Alterny i na dobrych farbach. Podaje dobra kawe, nespresso, z kapsulek. W Plocku chyba wszedzie daja rozpuszczalna kawe.Gra doskonala muzyka, salon z nietuzinkowym wnetrzem. Jakos doskonala, ceny bardzo umiarkowane.
      09-500 Gostynin ul.Floriańska 14 telefon: 661-470-583
      • Gość: Miśka Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.13, 19:25
        Ceny są kosmiczne a nie umiarkowane. Za głupie obcięcie prawie 300 zł?
    • Gość: aska Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: 78.250.104.* 27.03.12, 20:32
      hej, z pewnością szukasz fryzjera a nie kawiarnio-rozrywkownio-bógwieco ;)
      polecam Panią Renatę z salonu "Iwona" na ul. Piaska, zna nowe trendy strzyżeń, ma wyobraźnię i naprawdę umie doradzić, dopasować cięcie i kolor, tylko trzeba z nią pogadać szczerze i otwarcie, co lubisz, czego nie, to bardzo fajna kobieta i naprawdę świetna fryzjerka, nie jakaś niunia po studium fryzjerskim ;-) żadna fryzjerka nie strzyże tak dokładnie i do tego myśli gdy to robi :-) ja jestem jej wierna od jakiś 15 lat i wraz z moim "dojrzewaniem" dobiera mi nowe fryzurki i kolory, tak samo zadowolona jest moja mama, i nie nosi "hełmu" na głowie ;-)
      • Gość: pati Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.192.c72.petrotel.pl 29.03.12, 11:49
        Tak potwierdzam. Pani Renata fajnie strzyże. Ponadto polecam jeszcze p. Iwonkę i p. Basię z tego salonu. Nie zawiedziesz sie,chociaż nie jest może najtaniej, ale warto. Polecam salon Perfekto na Baczyńskiego. Również jestem b. zadowolona.
      • Gość: Ania Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 20:34
        byłam chyba u wszystkich których wymieniliście co do Michała P z Gostynina -to fakt nie dorówna mu nikt.Chłopak pokręcony na maxa ma swój świat ale jeżeli chodzi o fryzjerstwo to nie ma w okolicach nikogo lepszego i stylista to chyba najlepsze słowo jakiego można tu uzyć. Pani Renatki ect o któych piszecie zeby im nie umiejszyc są ok ale one to nie ta półka co u Michała-spróbucie same
      • Gość: Mama Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.077.c69.petrotel.pl 05.10.13, 21:07
        Korzystałam z usług salonu na Piaska. Strzygła mnie Basia. Jak dla mnie to porażka. Kobieta nie potrafi dobrać fryzury do rodzaju włosów. Przed strzyżeniem mówiłam jakie mam włosy i o co chcę uzyskać. Przedstawiła najnowszy żurnal z najnowszymi trendami (uczyła się na mnie nowej fryzury), ale kompletnie do mnie nie dopasowany. Dla mnie nie sztuką jest machać nozycami i ciapać włosy. Dla mnie najlepszą miarą dopasowania fryzury to - to jak się zachowują włosy po pierwszym własnoręcznym myciu głowy. No i była porażka dla pani Basi. Wylądowałam u drugiego fryzjera.
        • ion7 Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku 02.09.16, 16:48
          Co osoba to opinia i tak powinno być:) nie ma osób idealnych ale na salonie Iwona jeszcze się nie zawiodłam
    • Gość: ana fryzjer IP: *.188.c82.petrotel.pl 05.10.13, 19:34
      Długo się czeka na wizytę u tego Pana Michała? i ile około kosztuje koloryzacja?
      • Gość: Gostynianka Re: fryzjer IP: *.187.c94.petrotel.pl 01.11.13, 20:42
        Pan Michał ma swoje wizje fryzur , nie znam nikogo kto byłby zadowolony z jego cięć . Za to mam mnóstwo kolezanek które były zrozpaczone o strzyżeniu.

Tak jak napisałam "on ma wizje" które raczej sa odmienne z tymi które klientki maja w głowie

Nie polecam
        • Gość: kiara Re: fryzjer IP: *.class102.petrotel.pl 19.11.13, 17:52
          A ja uważam, że Michał jest najlepszy. Zawsze słucha co chcę zrobić i uwzględnia moje sugestie. Oczywiście proponuje również swoje sugestie, które zawsze są dobre. Jest to pierwszy fryzjer, który robi przed cięciem diagnostykę włosa, bierze pod uwagę kształt twarzy, kolor oczu i dobiera wspólnie z klientem kolor i cięcie odpowiednie do urody. Moje włosy dużo przeszły u innych fryzjerów. Jest to jedyny fryzjer, do którego mam zaufanie.
        • Gość: anka Re: fryzjer IP: *.class97.petrotel.pl 30.06.15, 10:13
          ZGADZAM SIE ! tak spier*** fryzury jak Michał , to nikt nie potrafi !!
    • Gość: klientka Michal Przybyszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 10:12
      Witam
      Przyznam szczerze ze jestem strasznie zawiedziona po wizycie w Lady Pitbull. Marzyla mi sie super modna fryzura , ktora doradzi mi stylista. Szukalam w internecie... I tak trafilam na Michala. Nie doradzil nic konkretnego, nie przedyskutowalismy roznych opcji, nie poznal mnie. Zapytal tylko co mi przeszkadza w obecnej fryzurze. Wybralam kolor z palety a wlosy obcial mi na boba. Masakra! Bo akurat fryzure na boba mam od zawsze i jej nienawidze! Odrosly mi wlosy, chcialam cos zmienic i znowu bob :( Pan Michal nie raczyl mnie poinformowac tylko mowi "zobaczymy co z tego wyjdzie" "przod zostawimy dluzszy" Bardziej niz na moich wlosach, skupiony byl na swojej dziewczynie ktora krecila sie po salonie i przeszkadzala. Doslownie! Zabrala np Michalowi suszarke bo akurat musiala sobie wysuszyc wlosy. Michal na to "pospiesz sie kochanie" a ja siedze i czekam (!!!) I to nieodparte wrazenie ze pracuje "od niechcenia" Kawe moze i maja dobra ale musialam na nia czekac 1.5h bo niestety zapomnieli. Reasumujac, nic ciekawego, szalu nie ma i stylisty tez nie ma :(
      • Gość: ona Re: Michal Przybyszewski IP: *.plock.mm.pl 26.07.14, 10:02
        ten "pan" uwaza się za mega styliste bo w kilku sesjach czesal i jego ego sie ostro rozbuchalo, uwaza ze jak jest "inny" to jest lepszy niz kazdy inny fryzjer, szkoda tylko ze jego wielkie ego nie przeklada sie na zadowolenie klientek bo slysze coraz wiecej glosow od zawiedzionych wizyta i tego "pana", "pan" ot tak sobie chyba prowadzi salonik i uwaza ze robi łaskę że "taki stylisty" w ogole zajmuje sie wlosami "plebsu" no i ze robi to w przerwach w swoich "mega waznych" sesjach z modelkami.... szkoda slow... klękajcie narody bo chłoptaś który nazywa sam siebie stylistą raczył do was podejsc ;-) widziałam efekty jego pracy....szkoda słów. znajomej z zaróżowioną cerą zrobił na głowie ceglasto-miedziany, efekt z różową cerą...masakra, pan chyba nie ma pojęcia że zaróżowione, zaczerwienione cery trzeba tonować chłodnym odcieniem włosów a nie potęgować ciepłymi, ciepłe odcienie są dla idealnych cer luz z piegami ale nie dla zaróżowonych, naczynkowych. do tego ceni się...300 za farbe i strzyzenie krótkich włosow.... szkoda ze cena nie przeklada sie na efekty, cena to chyba oplata za przebywanie z taką "sławą" , jednym slowem - żenada.
      • Gość: Aneczka Re: Michal Przybyszewski IP: *.class97.petrotel.pl 30.06.15, 10:15
        hahaha ... a wszyscy sie tak nim jaraja ze głowa mała , a prawda jest taka ze nie znam nikogo kto byłby zadowolony z jego " wizji" fryzury
    • Gość: klientka hej IP: *.196.14.23.gost.mdimedia.pl 09.05.15, 23:12
      MICHAŁ jest najlepszy, DZIĘKUJE tyle w temacie
      • Gość: k. Re: hej IP: *.class97.petrotel.pl 30.06.15, 10:17
        potwierdzam ! najlepszy w strzyżeniu owiec , bo do niczego innego chyba sie nie nadaje
        • bezkres0 Re: hej 23.07.15, 19:02
          Witam
          Wiecie jaki czesty problem wystepuje u nas w Polsce???Ludzie boja sie wyprobowac cos nowego (pisze teraz w szczegolnosci do kobiet)Slysza ...ooooo Pan Michal jest swietny(bo w ostatnich komentarzach jest akurat o nim mowa)i wszystkie biegna...co wcale nie jest az tak dziwne.Moje pytanie natomiast brzmi nastepujaco.....Dlaczego sie juz w trakcie wizyty u fryzjera nikt nie sprzeciwia,jezeli widzi pierwsze bledy lub sytuacje ktore sie nie podobaja???Z tego co wiem klientki chca aby fryzjer z nimi rozmawial"zapoznal jakie sa ich zyczenia jesli chodzi o kolor,strzyzenie itp)Chce Wam napisac ,ze tak jak Wy oczekujecie tego od Swojego fryzjera tak jest i odwrotnie.Sama jestem fryzjerka wiec wiem o czym pisze.To ,ze jest podobno swietnym i znanym fryzjerem niech Was to nieosmiela a juz w ogole jezeli ktos pojdzie pierwszy raz niech nie bedzie u Was tej pewnosci ,ze wyjdziecie zadowolone i szczesliwe(uwazam ze zaufanie do swojego fryzjera nie "narodzi"sie po 30 min ,na to bowiem trzeba sobie zapracowac.Aparycja,umiejetnosciami,fantazja i wielomaaaaa innymi czynnikami.Pozdrawiam i mam nadzieje,ze znajdziecie swojego fryzjera-styliste.
    • Gość: zero :( IP: *.196.0.2.gost.mdimedia.pl 26.05.15, 18:27
      szokujące na temat michała
    • Gość: człowiek z lasu do Pana Michała IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.15, 19:42
      zasmucacie mnie tutaj strasznie tym, co piszecie... zamierzałem się wybrac do salonu Pana Michała z nadzieją, że odmieni to mój los. I włos, przede wszystkim. Teraz... nie wiem co o tym wszystkim myśleć
      • miriam7709 Re: do Pana Michała 07.08.15, 15:54
        Jest kilku dobrych fryzjerów w Płocku. Ja mogę polecić: salon Iwona na Piaska, Perfekto na Sucharskiego, Salon Kuza-p. Emilka, salon Kokieteria p. Irek to są naprawdę prawdziwi profesjonaliści, doradzą, fryzura się ładnie układa
    • Gość: Luke Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.pl 15.02.17, 09:53
      witam
      czy wie ktoś gdzie pracuje Pani Ewelina, która była fryzjerką w Saloniku Men na Rembielińskiego?
    • Gość: Olga Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.175.228.25.maxnet.net.pl 26.04.17, 13:07
      Polecam Panią Ewelinę z P&E Studio Fryzur na ul. 1 Maja 12 w Płocku. Rewelacja! Pani Ewelina idealnie dobiera fryzury i kolory farb. Jest bardzo miła i otwarta. Ja jestem już bardzo zadowoloną, stałą klientką :)
      • Gość: a. Re: Dobry fryzjer-stylista w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.18, 16:41
        Gdziekolwiek, byle nie salon Maxima. Po wizycie w tym salonie wyglądam koszmarnie. Kolor, cięcie - istna tragedia. Co ciekawe, opinie negatywne nie ukazują się na stronie salonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka