Dodaj do ulubionych

Dynamic Baby Virgo wózek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 19:18
Witam drogie mamusie. Chciałabym zapytać czy któraś z Was miała jakiś kontakt z wózkiem Dynamic Baby Virgo? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych opinii, a jestem zainteresowana tym wózkiem. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: MAMUsia Re: Dynamic Baby Virgo wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 19:49
      Cześć mam taki i jest super
      Lekki, zwrotny z dużą gondolą i pasuje do niego mój fotelik maxi-cosi kupiony wcześniej.
    • Gość: kim28 Re: Dynamic Baby Virgo wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 01:08
      Użytkuję od 4 m-cy, jest zwrotny, lekki, łatwo się rozkłada i pakuje do samochodu, ma jednak i wady - jest dość wywrotny. Poza tym u mnie bardzo szybko wyrwały się napy mocujące daszek do nosidełka. Ogólnie uważam że jest wart swojej ceny.
      • beemyself Re: Dynamic Baby Virgo wózek 27.06.12, 22:23
        Czy mogłybyście Panie podać ile kosztował Was ten model wózka (2 w 1 , 3w1 zależy jakie macie) ? Byłabym bardzo wdzięczna :)
        • 777angelina777 Re: Dynamic Baby Virgo wózek 12.07.12, 20:34
          2 w jednym mnie kosztowało 1020 zł. :) pozdrawiam
    • Gość: Andzia Re: Dynamic Baby Virgo wózek IP: *.play-internet.pl 18.07.12, 22:22
      Rewelacja lekki i zwrotny ale mocny i stabilny i baaaardzo ładny używam od kilku tygodni i każdy spacer jest dla mnie a zwłaszcza dla córeczki wielką przyjemnością .
      • mw_83 Re: Dynamic Baby Virgo wózek 09.05.13, 14:49
        Mam pytanie odnośnie kół w tym wózku. Ja zakupiłam ten wózek jakiś czas temu i po zakupie zauważyłam, że są luzy w tylnych kółkach. Widziałam też osobę z takim wózkiem, którego koła chwiały się na boki. Czy w Waszych wózkach tej firmy też są luzy w kołach, czy to przypadłość tylko niektórych egzemplarzy?
        • Gość: rada Re: Dynamic Baby Virgo wózek IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 09.05.13, 17:32
          mw_83 napisał(a):

> Mam pytanie odnośnie kół w tym wózku.

w zimę odkręć kołka i załóż narty i będzie dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka