misia5145 29.06.13, 12:02 Proszę o opinie czy ktoś był u ginekologa Rafała Grabowskiego i gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lora Re: Ginekolog Płock IP: *.187.c90.petrotel.pl 29.06.13, 15:16 hmmm.... mlody lekarz, zatem doswiadczenie marne, ja wybralabym kogos z doswiadczeniem, no chyba ze ktos idzie do ginekologa towarzysko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia51 Re: Ginekolog Płock IP: *.sportrebel.pl 29.06.13, 22:59 Gość portalu: lora napisał(a): > no chyba ze ktos idzie do ginekologa towarzysko ;-) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Ginekolog Płock IP: *.centertel.pl 02.07.13, 09:59 Młody bardzo przyjemny lekarz. Może nie ma dużego doświadczenia ale jest bardzo dokładnym lekarzem, porozmawia dokładnie wytłumaczy o jakimś problemie. Mojej siostrze prowadził ciąże i była bardzo zadowolona. Przyjmuje w przychodni w Radziwiu na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ginekolog Płock IP: *.plock.mm.pl 20.07.13, 21:23 Ja niestety mam złe wspomnienia związane z tym lekarzem, chociaż myślałam, że młody doktor będzie bardziej przyjazny rodzącej kobiecie...niestety pomyliłam się...forum.gazeta.pl/forum/w,37021,145824848,145824848,porod_z_dr_Grabowskim_zle_wspomnienia.html - to mój wątek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia5145 Re: Ginekolog Płock IP: *.plock.mm.pl 21.07.13, 17:28 "złe wspomnienia" tzn. jakie?Chodzi tylko o poród czy był Twoim lekarzem prowadzącym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ginekolog Płock IP: *.plock.mm.pl 22.07.13, 11:22 Mam na myśli sam poród. Nie był moim lekarzem prowadzącym. Chodzi mi o podejście do pacjentki. Nie dość, że musiałam czekać z bólami na porodówce 2 godziny, żeby mnie w ogóle zbadał, bo spał (rodziłam w nocy, a ciąża była podwyższonego ryzyka od samego początku, ja z gestozą ), to jego traktowanie i wręcz aroganckie zachowanie i chamskie odzywki po 9-ciu godzinach od początku porodu były nie do przyjęcia. Nie na takim stanowisku i nie w takim momencie. Uważam, że kobieta w ciąży czy rodząca powinna być traktowana z szacunkiem jaki należy się każdemu człowiekowi albo nawet i z większym. Poza tym lekarz to "misja" i nikt go nie zmuszał żeby nim został i wyżywał się na pacjentkach. Wiem, że są pozytywne opinie o tym lekarzu, bo nie zawsze taki bywa jak w moim przypadku, ale ostatnio poznałam kolejne dwie opinie o jego złym traktowaniu dziewczyn podczas porodu...więc NIESTETY nie jestem jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś