gracjana28 23.02.06, 12:14 Przez jakiś czas nie będę miała dostępu do sieci, więc niestety nie będę mogła zaglądać tu regularnie :-( Ale mam nadzieję, że po powrocie poczytam tu mnóstwo nowych postów. Miłych dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracjana28 Re: Znikam na trochę 27.03.06, 13:12 Cześć Dziewczyny!!! Nie było mnie tu ponad miesiąc i sporo mam do nadrobienia - bardzo się cieszę, że forum zyje i ma się dobrze. Ja po przeprowadzce nadal nie mam netu w domu i siedzę właśnie w kafejce, niestety komfortu tu brak, dziwnie się czuję wśród tych małolatów, ale tęsknota za forum zwyciężyła, więc tu przyszłam ;-) Zdążyłam przeczytać, ze Pataya ma już synka przy sobie! Wspaniale, moje gratulacje Kochana!!! Pozdrawiam Was gorąco! Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła pisać do Was z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: Znikam na trochę 28.04.06, 10:35 Wreszcie mam internet :-), wracam więc na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
ankacyganka2 Re: Znikam na trochę 28.04.06, 11:55 Witamy założycielkę!!! Milutko że wróciłaś już do nas na forum. I zabieraj się do czytania, bo masz duużo do nadrobienia, lektura w sam raz na dłuugi weekend!!! Żartuję - to w wolnych chwilach - tak dla zrelaksowania się. Pozdrawiamy Ada i jej rodzice Ania i Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
gracjana28 Re: Znikam na trochę 28.04.06, 11:57 Juz wszystko przeczytałam ;-) A od teraz będę na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś