zikam 25.05.06, 22:10 Może wiecie w której aptece można kupić majtki poporodowe siateczkowe wykonane z gazy. Byłam dzisiaj w czterech aptekach i wszędzie mają fizelinowe, a wiem że te nie sprawdzają się w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
je Re: majtki poporodowe 26.05.06, 08:18 ja mialam takie jakby fizelinowe, chicco. i sie sprawdzily. Kupowalam w Bobasku. a wiem, ze duzo dziewczyn kupuje na allegro takie o których ty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: majtki poporodowe 26.05.06, 09:56 Ja kupywałam w takim małym sklepiku ze sprzętem ortopedycznym, który znajduje się na terenie szpitala na kościuszki, bardzo dobre sprawdziły się-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: majtki poporodowe 26.05.06, 22:20 Hej! Ja kupowałam na allegro, bo w Płocku nie mogłam dostać. Wpisz w wyszukiwarkę "majtki poporodowe" i wyświetli Ci się sporo ofert, np. ta pierwsza z brzegu: www.allegro.pl/item105794570_figi_poporodowe_siateczkowe_hartmann_okazja_.html Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zikam Re: majtki poporodowe 27.05.06, 06:55 Wielkie dzięki dziewczyny. Bardzo mi pomogłyście. Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
arkarusia Re: majtki poporodowe 27.05.06, 07:31 A kupujesz na allegro czy udało Ci się namierzyć w sklepie w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś
zikam Re: majtki poporodowe 02.06.06, 06:49 Wczoraj kupiłam te majciochy przy szpitalu na Kościuszki. Ale już niewiele ich zostało. Radzę się pośpieszyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: majtki poporodowe 02.06.06, 14:42 a ja mialam fizelinowe i bylo ok, sprawdzily sie Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: majtki poporodowe 03.06.06, 11:27 ja kupiłam w aptece na Lachmana ale praiwe 2 lata temu więc raczje to nie aktualne ale nie wiedziałąm że z tym sa takie problemy a niedługo muszę znów kupić Odpowiedz Link Zgłoś
maggiem Re: majtki poporodowe 23.06.06, 15:14 mozna kupic na internecie www.hindianka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: majtki poporodowe 23.06.06, 21:41 polecam jednak zakup na Allegro bo chyab jest taniej, ja w tamtym roku w lutym mialam trzy pary takich: www.allegro.pl/item111976541_oryginalne_wielorazowe_majtki_poporodowe_hartmann.html bardzo polcema - mozna je przeprac recznie i sie nie niszcza, schna szybko, bardzo wygodne i przede wszystkim przewiewne. Odpowiedz Link Zgłoś
zikam Re: majtki poporodowe 25.06.06, 17:36 Witam. 16.06.06 urodziłam synka. Ciężko było ale się udało. Korzystałam z tych majtek siteczkowych są super, chociaż położne zabraniają noszenia jakichkolwiek majtek, a w szczególności podczas obchodu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: majtki poporodowe 25.06.06, 21:33 zikam gratulacje! a w ktorym szpitalu taki rygor? rodzila w straym i nikt mi slowa na te majtki siateczkowe nie powiedzial, nawet jak lekarz musial podczas obchodu czekac az sie przygotuje do "ogledzin". musze przyznac, ze bardzo taktowni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
zikam Re: majtki poporodowe 27.06.06, 10:46 Witam Ja rodziłam na Winiarach i wyglądało to tak: na pół godziny przed obchodem wpadała położna i kategorycznie zapowiadała: żadnych majtek podczas obchodu. I raczej wszyscy się do tego dostosowują. W zeszłym roku moja siostra rodziła poprzez cc i w zależności która położna miała dyżur też musiała ściągać majtochy. A tak wogóle to bardzo miło wspominam pobyt w szpitalu. Położne w większości są super. Trochę gorzej wypadły pielęgniarki z noworodków. Pozdrawiam Zikam i Krzyś. Odpowiedz Link Zgłoś