Dodaj do ulubionych

zakupy dla dzieci

11.01.07, 13:54
jeździcie na zakupy dla dzieci do innych miast? powiem wam, że rozobrajają
mnie ceny w Płocku i "ogromny wybór"; zawsze planuję wyjazd do innego miasta,
ale zwykle brak czasu, kasa na dojazd ....do tego przydałoby się jechać na
większe zakupy od razu więc potrzebna spora gotówka i nigdy nie wychodzi;
ale myślę, że na wiosnę pojadę do Wawy, obkupię dzieci, a przy okazi
pojedziemy do aqua parku
a jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • rybka62 Re: zakupy dla dzieci 11.01.07, 14:53
      Ja w okresie wyprzedażowym jeżdżę do W-wy. Obkupuję młodego na nadchodzący
      sezon, bo jak dla mnie ceny szczególnie ubrań dziecięcych w Płocku powalają
      mnie. Nawet z dojazdem mi się opłaca, bo jak mam wydać za spodnie 60 czy 70 zł,
      a np. w Smyku jak jest wyprzedaż modeli z ubiegłego roku to za spodnie dobrej
      jakości zapłaciłam 20 zł !!! Jak dla mnie to spora różnica.
    • monia4545 Re: zakupy dla dzieci 12.01.07, 07:30
      no mnie też ceny w Płocku przerażają, ale nie mam jakoś wyjścia. Ale coś mnie
      trafia jak słyszę w autobusie, że ktoś kupił dziecku w Warszawie jakąś fajną
      spódniczkę za 20-30zł, a ja za taką samą zapłacę w Płocku 40-50zł, no jest
      różnica. Ale nie znam miejsc w Warszaie, żadnych sklepów z rzeczami
      dziecięcymi, więc nie wiem jak się ruszyć. Jeśli macie jakieś sprawdzone
      miejsca, gdzie można kupić coś fajnego, to napiszcie. Z góry dziękuję.
      • rybka62 Re: zakupy dla dzieci 12.01.07, 10:55
        My jeździmy do CH Arkadia na ulicy Jana Pawła. Jest tam duży wybór sklepów z
        dziecięcymi ubranakmi H&M, C&A, Smyk, 5.10.15, Wójcik i jeszcze kilka innych.
        Ważne jest też żeby trafić w okresie wyprzedażowym, bo inaczej ceny raczej nie
        odbiegają od tych płockich, a czasami są droższe :) Ja na szczęście mam dużo
        znajomych w W-wie i zawsze mi dają znać, kiedy warto pojechać. Wtedy nie jeżdżę
        po jedną rzecz tylko kupuję więcej i mi się opłaca. No chyba, że jestem przy
        okazji w W-wie, w związku z pracą lub mąż jedzie coś załatwić, to czasami zajrzę
        do kilku sklepów. Zawsze znajdzie się coś przecenionego lub w promacji typu kup
        2, a 3 dostaniesz za 1 zł.
    • edyla1 Re: zakupy dla dzieci 12.01.07, 12:32
      chyba tym razem pojadę i zrobię tak jak mówicie
      • ola162 Re: zakupy dla dzieci 12.01.07, 18:58
        Hej ja też bym z chęcią pojechała na zakupy do Warszawy lub Łodzi.
        OLiwia ma dużo ubrań z H&M oraz 5 10 15. I jestem z nich bardzo zadowolona.
        Niestety nie miałam jeszcze okazji sama pojechać więc wszystkie te ubrania są
        kupowane przez rodzinę kiedy są na zakupach.
        • mlemaniak Re: zakupy dla dzieci 13.01.07, 08:06
          hej a ja baardzo lubie jezdzic na zakupy do Łodzi i to wlasnie wtedy gdy sa
          wyprzedaze. U nas w Płocku brak jest niestety sklepów z rzeczami dla dzieci, a
          jesli juz sa to ceny baardzo wysokie a jakosc taka sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka