Dodaj do ulubionych

krzesełko do karmieniA

15.01.07, 19:09
dziewczyny zamierzam kupić właśnie krzesełko do karmienia dzieciny zastanawiam
się czy warto dawać za nie 300zł czy może kupić takie zwyczajne drewniane za 60
no i czy ten mebel jest naprawdę przydatny mój kubuś ma dopiero 5 m-cy ale je
już zupki bo za 2 tyg ja wracam do pracy
na który mebel wy się zdecydowałyście?
Obserwuj wątek
    • ithilhin Re: krzesełko do karmieniA 15.01.07, 19:33
      dla Mai mialam drewniane a dla MAcka kupilismy jak bylo potrzebne (bo to, ktore
      mielismy dla Mai powedrowalo gdzies dalej) takie rozkladane za sto pare zlotych
      w Auchanie - z blatem i szelkami. i w sumie z obu jestem zadowolona
      drewniane najczescie przerabiasz potem na krzeselko i stolik, za to plastikowe
      mozesz zlozyc jesli masz malo miejsca i jest troszke wyzsze. i latwiej sie
      demontuje blat.
      • mamamikolaja7 Re: krzesełko do karmieniA 15.01.07, 20:43
        zdecydowanie odradzam drewniane...my takie kupiliśmy i przy drugim dziecku kupię
        już składane z szelkami. Niby można potem zrobić stolik i krzesełko, ale mój
        synek, w ogóle z tego nie korzysta, a miejsca (tak cennego w pokoju dziecinnym)
        zajmuje dużo. Warto zainwestować w takie krzesełko ( bez przesady oczywiście),
        bo słuzy ci naprawdę długo:)
      • misiula81 ANTILOP Z IKEA 20.01.07, 21:34
        J.W Z DUżYM BLATEM SZELKAMI OK 70 Zł!!! DODAM NIEZNISZCZALNE
    • mika_p Re: krzesełko do karmieniA 15.01.07, 21:24
      Dla drugiego dziecka rowniez wybrałam takie, które rozkłada sie na stolik i
      krzesęłko, z tym, ze teraz wybrałam duzy (no, średni, jesli chodzi o rynek)
      blacik.
      Kilka miesiecy temu rozłozyłam i jest fajnie. Dziecko siada, je, jak ma dosc,
      to wstaje, można mu coś postawic w zasięgu łapek.
      Ja polecam.
      • janka741 Re: krzesełko do karmieniA 15.01.07, 21:43
        Hej! Drewniane krzesełko moja córcia dostała od Mikołaja na pierwsze święta -
        sama wybierałam i po miesiącu używania miałam dość!!! Krzesełko wylądowało u
        dziadków i kupiłam na allegro rozkładane z szelkami - nowe za 109zł. Wygląda
        tak samo jak te o którym dziewczyny pisały wcześniej z Auchana. Jak dla mnie
        ten drugi zakup był trafiony - lekkie, wyższe, szelki, większy zdejmowany blat
        i przede wszystkim składane i zajmuje mało miejsca. Krzesełka używałam do ok. 2
        latek. Teraz stoi w kącie bo Misia jada przy stole.
        Pozdrawiam
        Ewa
    • gosikka Re: krzesełko do karmieniA 16.01.07, 08:07
      Jasiek ma 6,5 miesiąca a krzesełko kupiłam takie
      www.allegro.pl/item156164421_krzeselko_bambi_wys_0zl_9_giga_gratisow_.html

Nie mam porównania, ale jestem bardzo zadowolona z kilku powodów:
      - kółka - można swobodnie jeździć krzesełkiem, nawet z dzieckiem w środku -
      ostatnio się to bardzo przydaje, bo mały nie lubi nas tracić z oczu i aby
      zamieszać zupę, czasami muszę go ciągnąć ze sobą
      - pasy - konieczne ze względów bezpieczeństwa (może jeszcze nie w tej chwili,
      ale wyrabiamy dobry nawyk ;)) )
      - podwójna tacka - pobrudzony blat można zdjąć, na czysty podać zabawki i można
      spokojnie odnieść jedzenie i śliniak do kuchni
      - mój hit - regulacja wysokości - dziecko może siedzieć przy "dorosłym stole",
      ławie, czasami karmię go też siedząc na podłodze - nam się to bardzo przydaje.
      To są gadżety, ale dla nas bardzo przydatne. Wiem, że 2x droższe krzsełka (np.
      chicco) nie wszystkie mają te rzeczy (kółka, regulacja wysokości)
      Jeśli miałabyś kupować w Płocku (np. w Bobasku) to akurat ten produkt warto
      kupić na allegro - jest tańszy. Ale warto obejrzeć na żywo. Pozdrawiam.
      • bomola Re: krzesełko do karmieniA 16.01.07, 08:34
        wielkie dzieki dziewczyny za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka