Dodaj do ulubionych

planuję ciążę

06.03.07, 13:18
Czesc, planuje zajsc w ciąże i szukam dobrego ginekologa, moze byc prywatnie,
ale nie koniecznie.
Obserwuj wątek
    • janka741 Re: planuję ciążę 06.03.07, 15:40
      Cześć. Poczytaj w tym wątku, jest tam dużo opinii na temat płockich ginekologów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=39607303Pozdrawiam
      Ewa
    • pataya Re: planuję ciążę 09.03.07, 10:44
      po przeczytaniu tego pewnie głowa Cie rozboli bo tu każdy ma inne zdanie :)
      ja chodzilam do Pędraszewskiego i jestem zadowolona
      ale wybór jest duzy

pozdrawiam
    • kwiatek9940 Re: planuję ciążę 27.03.07, 21:03
      I jak udało się?Jakiego lekarza wybrałaś?Ja całą ciąże chodziłam do Kujawy ale
      go nie polecam jak leżałam na sali poporodowej a on miał dyżur to gdy wszedł do
      sali to nawet mnie nie poznał mimo że byłam jego pacjenką pare lat.Teraz na
      konsultację chodzę do dr Sabatowskiej i jestem zadowolona.To tyle
      • mamamikolaja7 Re: planuję ciążę 28.03.07, 10:21
        Mam wrażeni że to forum zrobiło swoje. Gdy prawie 2 lata temu zaczęłam chodzić
        do dr Sabatowskiej miała średnią ilość pacjentek, a teraz gdy chciałam zapisać
        się na wizytę to usłyszałam" zapraszam na początku maja - to pierwszy wolny
        termin". Dopiero gdy powiedziałam że jestem w ciąży zostałam WCIŚNIĘTA za
        tydzień na 20 godzinę - wyobrażacie sobie:O?
        • angela_07 KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 12:19
          Mnie osobiście zalazł za skórę tym, że olał kłopoty z serduszkiem mojego
          maleństwa i pozwolił na mój ogromny wówczas stres o życie mojej kruszynki,
          byłam wtedy w 36 tyg ciąży i z sarkazmem wypowiedział do mnie te słowa:
          NIKT TU NIE BĘDZIE ROBIŁ CESARKI, DZIECKO W ŁONIE MATKI POWINNO BYĆ JAK
          NAJDŁUŻEJ...sądzę, że dał mi do zrozumienia, że bez forsy nic nie uzyskam.
          Dzięki dr. Majewskiemu cieszę się teraz macierzyństwem
          • tamara1001 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 13:22
            Ja też swój koszmar z nim przeszłam.On bez kasy właściwie palcem nie ruszy
            • kwiatek9940 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 18:48
              Dr Kujawa był kiedyś ordynatorem w szpitalu na kościuszki i podobno zawalił
              jakąś operację i go zwolnili z tej funkcji.Wiele złego zrobił swoim
              pacjentkom.Ale wytłumaczcie mi drogie mamy dlaczego do niego są nadal kolejki?
              Nie rozumiem takich kobiet!!!!
              • angela_07 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 19:08
                kwiatek9940 napisała:

> Dr Kujawa był kiedyś ordynatorem w szpitalu na kościuszki i podobno zawalił
                > jakąś operację i go zwolnili z tej funkcji.Wiele złego zrobił swoim
                > pacjentkom.Ale wytłumaczcie mi drogie mamy dlaczego do niego są nadal kolejki?

A to dlatego, że Kujawa to znane nazwisko i pomimo, że nie jest ordynatorem
                nadal ma dużo do powiedzenia choćby dlatego, że był radnym i posiada ogromne
                wpływowe znajomości....(co do tego to mam 100% pewności bo moja mama tam
                pracuje)
                A te panie, które do niego chodzą są święcie przekonane, że będą
                miały "lepiej"... tak samo jest z innymi lekarzami np. Florczak, Szczygielska i
                wielu innych
                Reszta bez komentarza....
                Pozdrowionka :-)
                Angela & Oleńka (23.06.2002)
    • moooni Re: planuję ciążę 01.04.07, 23:48
      robacek13 napisała:

> Czesc, planuje zajsc w ciąże i szukam dobrego ginekologa, moze byc prywatnie,
      > ale nie koniecznie.

Zawsze i wszędzie Marzenna i Ryszard Brzóska z Norbertańskiej. Oboje pracują w
      szpitalu na Kościuszki.

• dorota7911 Re: planuję ciążę 02.04.07, 08:46
        Tylko nie BRZÓSKI!!! Okropni, beznadziejni lekarze, ona nieprzyjemna, nadęta,
        on bardzo niedelikatny!!! Szkoda czasu!
        • moooni Re: planuję ciążę 13.04.07, 15:25
          dorota7911 napisała:

> Tylko nie BRZÓSKI!!! Okropni, beznadziejni lekarze, ona nieprzyjemna, nadęta,
          > on bardzo niedelikatny!!! Szkoda czasu!

Znasz ich z opowiadań czy z doświadczenia?
          Ja chodzę do nich regularnie, bardziej do niego niż do niej, od 10 lat. I nie
          dam powiedzieć na nich złego słowa.
          Kwestia gustu.

M.
    • megans2 Re: planuję ciążę 10.04.07, 20:55
      Ja własnie jestem w trakcie starań o dzidziusia i chodzę do dr. Paszty. Jest
      już na emeryturze. Kiedys był ordynatorem na Kościuszki.Robi mi wszystkie
      niezbedne badania i skrupulatnie wszystko tłumaczy. Polecam
      • niuta5 Re: planuję ciążę 11.04.07, 09:37
        Ja z pierwszą ciążą chodziłam do dr Rybczyńskiego na kasę chorych, dobry lekarz.
        Z drugą do dr Żurawika i nadal tam chodzę. Jest ordynatorem wszpitalu w Sierpcu.
        Jest bardzo delikatny i sympatyczny. Stara się nie denerwować na zapas
        pacjentki. Nadal do niego chodzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka