robacek13 06.03.07, 13:18 Czesc, planuje zajsc w ciąże i szukam dobrego ginekologa, moze byc prywatnie, ale nie koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janka741 Re: planuję ciążę 06.03.07, 15:40 Cześć. Poczytaj w tym wątku, jest tam dużo opinii na temat płockich ginekologów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=39607303Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: planuję ciążę 09.03.07, 10:44 po przeczytaniu tego pewnie głowa Cie rozboli bo tu każdy ma inne zdanie :) ja chodzilam do Pędraszewskiego i jestem zadowolona ale wybór jest duzy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek9940 Re: planuję ciążę 27.03.07, 21:03 I jak udało się?Jakiego lekarza wybrałaś?Ja całą ciąże chodziłam do Kujawy ale go nie polecam jak leżałam na sali poporodowej a on miał dyżur to gdy wszedł do sali to nawet mnie nie poznał mimo że byłam jego pacjenką pare lat.Teraz na konsultację chodzę do dr Sabatowskiej i jestem zadowolona.To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: planuję ciążę 28.03.07, 10:21 Mam wrażeni że to forum zrobiło swoje. Gdy prawie 2 lata temu zaczęłam chodzić do dr Sabatowskiej miała średnią ilość pacjentek, a teraz gdy chciałam zapisać się na wizytę to usłyszałam" zapraszam na początku maja - to pierwszy wolny termin". Dopiero gdy powiedziałam że jestem w ciąży zostałam WCIŚNIĘTA za tydzień na 20 godzinę - wyobrażacie sobie:O? Odpowiedz Link Zgłoś
angela_07 KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 12:19 Mnie osobiście zalazł za skórę tym, że olał kłopoty z serduszkiem mojego maleństwa i pozwolił na mój ogromny wówczas stres o życie mojej kruszynki, byłam wtedy w 36 tyg ciąży i z sarkazmem wypowiedział do mnie te słowa: NIKT TU NIE BĘDZIE ROBIŁ CESARKI, DZIECKO W ŁONIE MATKI POWINNO BYĆ JAK NAJDŁUŻEJ...sądzę, że dał mi do zrozumienia, że bez forsy nic nie uzyskam. Dzięki dr. Majewskiemu cieszę się teraz macierzyństwem Odpowiedz Link Zgłoś
tamara1001 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 13:22 Ja też swój koszmar z nim przeszłam.On bez kasy właściwie palcem nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek9940 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 18:48 Dr Kujawa był kiedyś ordynatorem w szpitalu na kościuszki i podobno zawalił jakąś operację i go zwolnili z tej funkcji.Wiele złego zrobił swoim pacjentkom.Ale wytłumaczcie mi drogie mamy dlaczego do niego są nadal kolejki? Nie rozumiem takich kobiet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela_07 Re: KUJAWA NA NIE!!! 28.03.07, 19:08 kwiatek9940 napisała: > Dr Kujawa był kiedyś ordynatorem w szpitalu na kościuszki i podobno zawalił > jakąś operację i go zwolnili z tej funkcji.Wiele złego zrobił swoim > pacjentkom.Ale wytłumaczcie mi drogie mamy dlaczego do niego są nadal kolejki? A to dlatego, że Kujawa to znane nazwisko i pomimo, że nie jest ordynatorem nadal ma dużo do powiedzenia choćby dlatego, że był radnym i posiada ogromne wpływowe znajomości....(co do tego to mam 100% pewności bo moja mama tam pracuje) A te panie, które do niego chodzą są święcie przekonane, że będą miały "lepiej"... tak samo jest z innymi lekarzami np. Florczak, Szczygielska i wielu innych Reszta bez komentarza.... Pozdrowionka :-) Angela & Oleńka (23.06.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: planuję ciążę 01.04.07, 23:48 robacek13 napisała: > Czesc, planuje zajsc w ciąże i szukam dobrego ginekologa, moze byc prywatnie, > ale nie koniecznie. Zawsze i wszędzie Marzenna i Ryszard Brzóska z Norbertańskiej. Oboje pracują w szpitalu na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota7911 Re: planuję ciążę 02.04.07, 08:46 Tylko nie BRZÓSKI!!! Okropni, beznadziejni lekarze, ona nieprzyjemna, nadęta, on bardzo niedelikatny!!! Szkoda czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: planuję ciążę 13.04.07, 15:25 dorota7911 napisała: > Tylko nie BRZÓSKI!!! Okropni, beznadziejni lekarze, ona nieprzyjemna, nadęta, > on bardzo niedelikatny!!! Szkoda czasu! Znasz ich z opowiadań czy z doświadczenia? Ja chodzę do nich regularnie, bardziej do niego niż do niej, od 10 lat. I nie dam powiedzieć na nich złego słowa. Kwestia gustu. M. Odpowiedz Link Zgłoś
megans2 Re: planuję ciążę 10.04.07, 20:55 Ja własnie jestem w trakcie starań o dzidziusia i chodzę do dr. Paszty. Jest już na emeryturze. Kiedys był ordynatorem na Kościuszki.Robi mi wszystkie niezbedne badania i skrupulatnie wszystko tłumaczy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
niuta5 Re: planuję ciążę 11.04.07, 09:37 Ja z pierwszą ciążą chodziłam do dr Rybczyńskiego na kasę chorych, dobry lekarz. Z drugą do dr Żurawika i nadal tam chodzę. Jest ordynatorem wszpitalu w Sierpcu. Jest bardzo delikatny i sympatyczny. Stara się nie denerwować na zapas pacjentki. Nadal do niego chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś