lamamma2 30.05.07, 12:25 Slyszal ktoś może coś o tej nowej przychodni na Radziwiu? Są tu jakies mamy z Radziwia? Jaki tam jest pediatra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka9813 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 30.05.07, 20:23 No właśnie mnie też interesuje ta przychodnia a raczej ten prywatny gabinet ginekologiczny. Nie wiecie może jaki ginekolog tam przyjmuje? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lamamma2 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 04.06.07, 09:07 Ginekolog to Jędrzejewski - to mój lekarz i ciesze sie ze bedzie blizej niz jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9813 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 04.06.07, 22:11 Wielkie dzięki. A możesz napisać o nim coś więcej? Nie słyszałam o nim a był czas, kiedy poszukiwałam dobrego lekarza. Czekam na Twoją opinię. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lamamma2 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 06.06.07, 10:49 Ja jestem zadowolona choć różne opinie o nim slyszalam. Moje dwie siostry są jego pacjentkami, u jednej prowadzil ciąże i odbieral poród - bez zastrzezen, teraz prowadzi moją ciąze - również nie mam z niczym problemów. Jest zawsze pod telefonem, na wizyty umawia od razu nie trzeba czekac tygodniami. Ja szczerze polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amila6 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 07.06.07, 13:08 słyszałam, że ma być pediatra - P.Agnieszka Pius, ona pracuje w szpitalu na winiarach i jest dobra, jakaś specjalista medycyny rodzinnej Wanda Pociej- Siejai właśnie ten ginekolog, przy czym słyszałam, że przez 2 miesiące można do niego chodzić bezpłatnie jeżeli pacjntka przepisze się do tej nowej apteki. a ja mam inne pytanie do Radziwian, niedawno się tu sprowadziłam więc chciałabym zapytać, a do której apteki chodzicie, może jest jakaś tania tu w Radziwiu, albo chociaż miła obsługa? Odpowiedz Link Zgłoś
pati1609 Re: PRZYCHODNIA RADZIWIE 14.06.07, 11:54 A w jakie dni przyjmuje dr Jedrzejewski w tej przychodni?Prywatnie czy bezpłatnie też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaa przychodnia radziwie IP: *.centertel.pl 26.03.14, 11:06 jak chcesz iść do jędrzejewskiego na nfz to przyjmuję w orlen medice na chemików 7, a prywatny gabinet ma na podolszycach za wizytę z usg bierze 120zł Odpowiedz Link Zgłoś