Dodaj do ulubionych

Eskulap a pediatra

02.07.07, 16:17
Rodzę w lipcu i zastanawiam się nad pediatrą dla synka. Jestem zapisana do
eskulapa. Czy tam jest jakiś dobry pediatra?
Obserwuj wątek
    • daga974 Re: Eskulap a pediatra 02.07.07, 22:16
      Ja proponuje ci przychodnie Rodzina super pediatrzy między innymi doktor
      Malinowska, Wiedeńska, Wójcik,Sosnowska naprawdę się wczuwają.Nawet zdarzyło sie
      że zadzwoniły kiedy mój synek chorował z zapytaniem czy juz jest lepiej.Super
      też jest opieka dla dorosłych nie ma problemu jak narazie ze skierowaniami na
      jakieś badania, naprawdę polecam.A najgorsza przychodnia PROVITA
      porażka całkowita.TERAPIA-chyba 1 lekarz pediatra w dniach szczepień przechodzi
      z gabinetu do gabinetu tu zbada tam zaszczepi.1 albo 2 pielęgniarki a dokt
      Czurko jak by konał to może i to skierowanie by dał oszczędza na wszystkim na
      personelu na skierowaniach-Porażka.
    • gracjana28 Re: Eskulap a pediatra 02.07.07, 22:36
      Gumisia, jeśli jesteś zapisana do Eskulapu, to wnioskuję, że mieszkasz gdzieś w
      poblizu przychodni. Zatem zapisz tam również swoje dziecko - z maluchem często
      korzysta się z lekarskiej porady, więc wygoda związana z bliskością placówki ma
      tu duże znaczenie.
      Marcel zapisany jest własnie do Eskulapu, jako dziecko "żłobkowe" dość często
      jest gościem poradni i jesteśmy zadowoleni z opieki pediatry.
    • gumisia7 Re: Eskulap a pediatra 03.07.07, 15:39
      Dzięki za odzew.

Daga a gdzie jest ta przychodnia Rodzina? Bo nie bardzo wiem :=)

Gracjana do Eskulapa jestem zapisana, ale mieszkam na Osiedlu Tysiąclecia. A
      czy pediatra w Eskulapie jest w tym budynku na 3 Maja? Czy polecałabyś jakiegoś
      konkretnego?
      • gracjana28 Re: Eskulap a pediatra 05.07.07, 18:49
        gumisia7 napisała:

> Daga a gdzie jest ta przychodnia Rodzina? Bo nie bardzo wiem :=)

Rodzina jest na Podolszycach Południowych.

> Gracjana do Eskulapa jestem zapisana, ale mieszkam na Osiedlu Tysiąclecia. A
        > czy pediatra w Eskulapie jest w tym budynku na 3 Maja? Czy polecałabyś
        >jakiegoś konkretnego?

Tak, przy 3-go Maja, jest jedna pani doktor pediatra.
    • daga974 Re: Eskulap a pediatra 05.07.07, 20:40
      Ta przychodnia mieści się na Jana Pawła 39.Znalazłam jakąś stronke
      www.zdrowie.senior.pl/lekarze/Plock/Niepubliczny-Zaklad-Opieki-Zdrowotnej-Centrum-Medyczne-RODZINA,27482.htm

mam nadzieje ze da sie odpalić zapytam jeszcze może oni mają swoją strone
      internetową.Naprawde polecam wiem ze masz do niej daleko ale, ja też i nie
      żałuje że sie przeniosłam.Pozdrawiam
      • 1975mada Re: Eskulap a pediatra 19.07.07, 00:24
        Ja tez podpisuję się pod Rodziną z Podolszyc. Dr. Malinowska prowadziła moje
        dzieci jeszcze jak była w Sabamedzie potem się przeniosła a ja za nią .U mnie
        odległość nie gra roli bo muszę dojechać prawie 30 km do ,,mojego,, pediatry ale
        warto.
        • ania800 Re: Eskulap a pediatra 26.07.07, 22:53
          my z wyszogrodzkiej jeżdzimy do eskulapu też jestem zadowolona z pani doktor
          jedno co mnie wkurza to to ze jak ona jest na urlopie nie ma nie ma pediarty
          mój Mateusz ją uwielbia rzadko chodzimy ale ma do niego podejscie bo on jest
          bardzo nieufny wręcz dziki hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka