agnest1979 06.11.07, 18:51 hej czy ktoś słyszał o dr Mądreckim- chirurg onkolog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 07.11.07, 15:26 wiesz co jak nie masz ochoty normalnie odpowiedzieć to nie pisz wogóle. Moja siostra będzie miała operację i dlatego się pytam a jak masz się z kogoś wyśmiewać to daruj sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nata2671 Re: Dr Mądrecki 07.11.07, 18:10 Jeden z lepszych chirurgów w Płocku. Operował moją mamę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 07.11.07, 19:32 Dzięki serdeczne nata2671. Uspokoiłaś mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Dr Mądrecki 13.11.07, 11:54 wedlug mnie to normalna odpowiedz na tak postawione pytanie, nie rozgryzam co poeta mial na mysli. choroba nie upowaznia do plucia jadem Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 13.11.07, 20:15 Ale ty masz teksty. Każdy kto tu pisze to wie że jak wymieni nazwisko doktora to chodzi mu o to żeby ktoś napisał co o nim wie przecież mnie nie interesuje czy ma żone tylko jakim jest lekarzem. Jak nie wiesz o co chodzi to sorry. Teraz już będziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Dr Mądrecki 14.11.07, 08:34 no widzisz, oswiecilas mnie i teraz juz wiem. ale rzeczywiscie Marek jest swietnym specjalista i mozna mu zaufac, wie co robi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 17.11.07, 16:45 Dzięki!!! a teraz serio pytam Znasz doktora prywatnie jesteście rodziną bo piszesz Marek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Dr Mądrecki 19.11.07, 11:29 no to mowie serio, znam Marka prywatnie, nie jestesmy rodzina. Ale on pacjentow traktuje powaznie wiec nie ma powodow do obaw, to naprawde dobry lekarz, i mowie to obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 19.11.07, 22:30 To że napisałaś że jest dobrym lekarzem to Ja tego nie kwestionuje, bo jest OK, moja siostra już po operacji, ale tak tylko z ciekawości zapytałam czy jesteście rodziną to że na początku się nie dogadałyśmy wynikało z mojej winy źle odczytałam twoją odpowiedź, ale jak pisałaś o Marku to wierzę Ci uwierz. Siostra miała teraz poważniejszą operację chciałam znać opinię innych osób. Potem ci jeszcze coś napiszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 20.11.07, 19:34 Pataya serio znasz jakiś dobrych lekarzy od kręgosłupa w Płocku, a może Marek zna jest lekarzem to może jakiegoś dobrego poleci, dzisiaj wzięłam zdjęcia RTG ale mam wizytę i to dobre moja pani doktor dała mi skierowanie do poradni wad postawy, a Ja już długo mam problemy i takie tam rehabilitacje to nic nie przynoszą dobrego po tym zdjęciu widzę że jest gorzej jeszcze. Pozdrawiam.Jak potrzebujesz porady to pisz do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 20.11.07, 19:37 Pataya jak masz GG to napisz, oczywiście jak masz ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Dr Mądrecki 21.11.07, 11:35 od kregoslupa niestety nie znam, sama mialam kiedys problem ale pomogly masaze. po calej serii na jakis czas przechodzi. znam za to dobrego masazyste gdyby cos ale niezbyt czesto dostepny. gg owszem mam ale w pracy nie mam dostepu wiec rzadko korzystam bo w domu maly zaraz mi sprzet wylacza !!! numer moge podac jak sprawdze bo nie pamietam:) ale jak cos mozesz pisac na gazetowego albo na pataya@tlen.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnest1979 Re: Dr Mądrecki 21.11.07, 13:10 Szczerze Ci powiem że masażysta to już tu nic nie pomoże mam skoliozę prawostronną bardzo dużą i nieraz to nie mogę złapać oddechu tak jest wykrzywiona że uciska inne narządy. Idę prywatnie bo znalazłam na internecie dr. Szymborskiego. Jeszcze mam nazwisko Ordynatora na Winiarach podobno bardzo dobry Andrzej Grabowski ale nie mam numeru do niego. Moje dziecko to już mnie przepędza z kompa bo chce grać ma 7 lat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Dr Mądrecki 22.11.07, 07:54 no to powodzenia, mam nadzieje, ze Ci jakos pomoze trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś