Dodaj do ulubionych

praca dla nauczycieli

IP: *.plock.mm.pl 22.08.11, 12:19
Witam, mam pytanie do absolwentów uczelni wyższych o specjalnościach nauczycielskich... Czy dostali Państwo pracę w szkole na sanowisku nauczyciela? Czy jest osoba która dostała w Płocku zatrudnienie na nadchodzący rok szkolny?
Obserwuj wątek
    • magdalenes Re: praca dla nauczycieli 27.08.11, 19:45
      Tak. Ja dostałam.
      Czy mogę zapytać skąd takie pytanie?
      • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 28.08.11, 17:15
        Gratuluję. Pytam, bo aktywnie szukam pracy w Płocku (bez znajomości) i niestety muszę stwierdzić, że w naszym mieście nie ma szans na pracę. Stąd też moje pytanie, czy jest taka osoba która pracę otrzymała? W rzeczywistości dyrektorzy nie zapraszają nikogo na rozmowy kwalifikacyjne. Nie ma otwartych naborów, a jak jest jakiś wakat to najczęściej "wybierani są swoi". Szkoły nie informują publicznie o tym, że jest miejsce. Nie ma konkursów. Brak możliwości zaprezentowania swojej kandydatury sprawia, że absolwent nie ma najmniejszych szans. Łatwiej dostać pracę w przedszkolach- niestety wyłącznie prywatnych. Mogę zapytać gdzie została Pani zatrudniona?
        • magdalenes Re: praca dla nauczycieli 29.08.11, 20:07
          Poproszę o Pani maila na magdalenes5@poczta.onet.pl
          • Gość: karina Re: praca dla nauczycieli IP: *.228.c64.petrotel.pl 30.08.11, 15:46
            ja też dostałam, miałam nawet 3 propozycje
            • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 30.08.11, 20:38
              Witam, a mogę zapytać panią gdzie? Gratuluje.
              PS. W edukacji wczesnoszkolnej w SP?
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 14:02
              Ustawiona wypowiedź. Wiadomo jak pracę się dostaje.
        • Gość: popieram Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:30
          Niestety tak jest. Jak cudem dostaniesz pracę to i tak zmuszą cię do odejścia. Nowozatrudniani w szkołach to plecaki lub oferenci łapówek . Nie wierzmy w bajki. Może w innych rejonach tak jest że się pracę dostaje ale nie tu
          • Gość: torun Re: praca dla nauczycieli IP: *.205.97.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 18:24
            w innych rejonach podobnie np. w toruniu ludzie po filologiach pracuja jako kelnerzy, kelnerki
      • Gość: do magadlenes Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 12:10
        ja z zaś mam takie pytanie: czy dobra znajomość technologii i terminologii ang dotyczącej tej technologii moze być w tej pracy przydatna i pomocna?
        best regads & good luck in your carrier, I cross my fingers
        • magdalenes Re: praca dla nauczycieli 27.10.11, 13:32
          Gość portalu: do magadlenes napisał(a):

> ja z zaś mam takie pytanie: czy dobra znajomość technologii i terminologii ang
          > dotyczącej tej technologii moze być w tej pracy przydatna i pomocna?
          > best regads & good luck in your carrier, I cross my fingers

Tak. Śmiało mogę stwierdzić, że jest bardzo pomocna. A w zasadzie będzie i pozwoli mi na prawdziwe rozłożenie skrzydeł :)
          Dziękuję, M.
    • Gość: he Re: praca dla nauczycieli IP: *.147.177.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 21:08
      z tego wynika, ze na 200 chetnych prace dostalo 3
      • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 04.09.11, 16:13
        wygląda na to, że tak niestety jest :(
    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 12:23
      Normalnie pracy nie dostaniesz , tylko po znajomości lub za dodatki. Oczywiście jak zadasz pytanie : Jak dostałeś pracę? usłyszysz odpowiedź : Bo byłem dobry. Czasami można dostać pracę na zastępstwo na dwa lub trzy miesiące lub pół roku.
      • Gość: racjonalista Re: praca dla nauczycieli IP: *.c149.petrotel.pl 04.10.11, 10:47
        nauczyciele zazwyczaj nic nie umieja, jesli ktos cos umie, to pracuje w zawodzie, a nie go uczy
        • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.157.c74.petrotel.pl 04.10.11, 19:01
          Czy to prowokacja?
          Pana również ktoś uczył, to tak dla przypomnienia...
          Skąd taki brak wiary w drugiego człowieka? Są jeszcze w Płocku nauczyciele, którzy naprawdę lubią to, co robią. Zapewniam Pana.
          Pozdrawiam, Magdalena.
          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 11:19
            70 to burdel który jest na bardzo niskim poziomie. Nauczyciele zatrudnieni po znajomości. np. Wiewiórska po 3 miesiące w szpitalu a potem obraża nauczycieli którzy pracują. Pedagog szkoły miesza z błotem nauczycieli. Chcesz by dziecko nie zdało matury lub słabo zdało maturę poślij do 70 w Płocku. Ostatnio zginął uczeń szkoły na terenie szkoły a sprawa w prokuraturze. To są fakty. Nie pomówienia.
          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:37
            W 1989 runęła komuna i jako obywatel mam prawo wyrażać swoje poglądy. Gdy zostałam źle potraktowana mam prawo wyrażać swoje poglądy. Widzę po wypisach że dostała pani pracę. Uczciwie czy ciocia dyrektor? Jak uczono mnie? Byli różni nauczyciele. Niestety w większości tylko prywatne lekcje i samodoskonalenie spowodowało co wiem . Teraz wiem : Kto uczy i dlaczego tak jest? A co mądrzejsi prowadzą inne firmy?
            • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.class100.petrotel.pl 05.10.11, 20:07
              Widzi Pani... ja dopiero wchodzę w środowisko nauczycielskie. Bardzo cieszę się, bo marzyłam o byciu nauczycielem od czasów liceum. Nie, nie mam cioci dyrektorki. Dlatego też staram się być ostrożna w wydawaniu opinii i osądów na temat kogokolwiek. Chcę sama wyrobić sobie opinię i nie sugerować się nikim, ani niczym.
              Mnie również uczono różnie... Niektórzy wyraźnie robili to za karę. Ale w ciągu tych wielu lat spotkałam na swojej drodze również dużo bardzo wartościowych osób, kochających to, co robią. Dlatego bardzo nie lubię generalizowania, że wszyscy są "tacy i tacy", bo krzywdzi to tych, którzy całym sobą poświęcają się temu, co robią. Nie piszę tu o sobie, bo pracuję zbyt krótko żeby tak pisać. Tak dla jasności.
              Pozdrawiam, M.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 10:48
                O czym pani mówi ze się krzywdzi? Jak wyrzucają młodych nauczycieli ? To nie krzywda.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:41
                Na pewno jest pani plecakiem.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:57
                To jak pani mało wie po co coś mówi. Tajemnicą nie jest: '' Dyrektorzy szkół biorą łapówki'' Takich artykułów jest wiele. Nie oszukujmy się iż w Płocku. Z własnego doświadczenia wiem że do aktów korupcji dochodziło w 70. Byłam obrażana i poniżana. Robiono indywidualne spotkania z nauczycielami : pedagog , dyrektor w czasie których czepiano się osobowości. Z tego co wiem pani pedagog nie ma kompetencji do oceny innych nauczycieli. Pani pedagog źle się prowadzi : '' Na lekcjach opowiada o seksie i zachęca uczniów do wczesnego podejmowania seksu''. Mam żal że nikt nie wspierał mnie. W ciągu kilku lat dyrekcji : poniżano wiele osób.
                • Gość: Fakty Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:05
                  1.Uczeń 70 nie żyje.
                  2. Odchodziły osoby z pracy- Mnie zmuszono do odejścia -straszono iż nigdy nie dostanę pracy.
                  3. Niskie wyniki matur
                  4. Wiewiórska nauczycielski opuszcza wiele dni- Wiem że po 3 miesiące jej nie ma. W tym czasie nie było zastępstw z matematyki
                  5. Brak pomocy dydaktycznych - nie ma książek i słowników
                  6. Pijani nauczyciele na warsztatach
                  Co dodać ? To są fakty.
                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:07
                    Apeluję : Zmieńmy 70. czy musi się jeszcze coś stać ? Dzieci nigdy bym nie posłała do szkoły.
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:29
                  Jak pani nie wie to proszę się nie wypowiadać. Mam żal. Nikt mi nie pomógł. Wyzywano . Za co ?
                  Wiem bo nie dałam łapówki. W 70 wszyscy zatrudnieni po zwolnieniach to są osoby za łapówki lub plecaki. Czemu twoje dziecko chodzi na korepetycje? Musi być zatrudniony nisko kompetencyjny pedagog za łapówkę.
                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:35
                    O nauczycielach nowo zatrudnionych mam złe zdanie. Dlaczego jak ktoś ma dobre kwalifikacje , jest uczciwy , nie pije alkoholu pracy nie może dostać? A pijaki narkoman co ma ciocię albo dużo pieniędzy ? Tak Nie dziwny się że potem uczniowie chodzą na korepetycje lub szkoła się stacza.
                    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:36
                      Chodzili naćpani lub pijani nauczyciele w 70. To co mam mieć dobre zdanie.
                      • Gość: do Pani Re: praca dla nauczycieli IP: *.c149.petrotel.pl 07.10.11, 13:40
                        Pani kt uczyla i zostala wyrzucona- czego Pani uczyla?
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:44
                          Tam wywalają stale kogoś.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:45
                          Zostałam zmuszona do odejścia.
                          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:46
                            Nadmieniam iż nigdy nie byłam hospitowana
                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:46
                              To był koszmar.
                      • Gość: Fakty-70 Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:43
                        1. Na lekcjach są udzielane korepetycje
                        2. Wymusza się korepetycje
                        3. Nauczyciele zatrudnieni tylko po znajomości za łapówki
                        4. Co jeszcze dodać ?
                        5. Niektórzy mają prace za dupę
                        Jak mam mieć dobre zdanie? Zdania nie zmienię o 70.
              • Gość: Ksena do Magdy Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:39
                Nie wierzę że za nic. Tak nie ma: - musi być.
              • Gość: do Magdy Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 22:32
                Gość portalu: Magda napisał(a):

> ja dopiero wchodzę w środowisko nauczycielskie. Bardzo cieszę się, bo marzyłam o byciu nauczycielem od czasów liceum.

kiedyś odniosłem wrażenie, że to będzie coś bliżej przemysłu, ale trzymam kciuki za twoją karierę, good luck & regards
        • Gość: ewa Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.13, 13:48
          To chyba żarcik, bo nikt zdrowy na umyśle nie wypisuje takich bzdur. Żeby pracować w zawodzie - jaki by nie był-ktoś musi cię czegoś nauczyć
    • Gość: art nauczycielki IP: *.146.86.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.11, 20:05
      nauczycielki w wiekszosci to latwe kobiety
    • Gość: Doświadczona Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 09:46
      Obecnie w szkołach pracują osoby tylko za łapówki lub po znajomości. To granda. Uczą osoby bez kwalifikacji , bez kultury , bardzo chamskie. To niesprawiedliwe. Zwłaszcza tak jest w 70 w Płocku. Za niezdaną maturę lub za słabe wyniki niech zapłaci kadra i dyrektor od specjalnych naborów. Pedagog parszywy na trzech etach - proszę to sprawdzić opiniuje ludzi negatywnie którzy nie dali łapówek. Witam z radością nowy ruch młodych. Tak na pewno należy robić z tym porządek. Stop rozwydrzonym dyrektorom -pseudodyrektorom -np. Szymańskiemu. Osiągnięcia : słabe wyniki uczniów , tragiczne traktowanie nowych pracowników. Witam nowy ruch z radością. Takie instytucje należy rozwiązać i obsadzić właściwemu osobami.
    • Gość: Oserwator Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.11, 12:59
      Metoda pracy dyrektora z 70 -Szymańskiego : pisze negatywne opinie o pracowniku do podpisu. W ten sposób pracownik jest zmuszony do opuszczenia pracy. Nie ważne że godziny nie opuścił i że dobrze uczy. Proszę uważać na nowo zatrudnionych pracowników -to wtyczki. Z tego co wiem te lalusie dyrektora nawet lekcji nie potrafią -chodzą z notesami. Lekcja z notesu - dobre z sobie. Bardzo słabi zostają nauczycielami i bez charakteru. Każdy inteligenty człowiek nie będzie pracował w takim bagnie jak 70.
      • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 24.10.11, 22:58
        Witam, czytam same złe opinie o 70-tce. Wypowiadają się "niby nauczyciele" "niesłusznie" potraktowani i zmuszeni do odejścia. Tymczasem błędy jakie robicie potwierdzają tylko to, że nigdy nie powinniście Państwo ukończyć studiów wyższych i tym samym realizować się w zawodzie nauczyciela. Jak takiej osobie można wydać dobrą opinię? Podobno ważną cechą nauczyciela jest refleksyjność- zatem odwołuje się do Państwa samooceny. Czy naprawdę nadajecie się Państwo "krytykujący" szkołę do nauczania w niej? Tymaczem wielu nauczycieli marzy o pracy w szkole, a zapewniam, że są do tego lepiej przygotowani.
        • magdalenes Re: praca dla nauczycieli 24.10.11, 23:12
          Gość portalu: statystyczka napisał(a):

> Witam, czytam same złe opinie o 70-tce. Wypowiadają się "niby nauczyciele" "nie
          > słusznie" potraktowani i zmuszeni do odejścia. Tymczasem błędy jakie robicie po
          > twierdzają tylko to, że nigdy nie powinniście Państwo ukończyć studiów wyższych
          > i tym samym realizować się w zawodzie nauczyciela. Jak takiej osobie można wyd
          > ać dobrą opinię? Podobno ważną cechą nauczyciela jest refleksyjność- zatem odwo
          > łuje się do Państwa samooceny. Czy naprawdę nadajecie się Państwo "krytykujący"
          > szkołę do nauczania w niej? Tymaczem wielu nauczycieli marzy o pracy w szkole
          > , a zapewniam, że są do tego lepiej przygotowani.

Zgadzam się z Panią w całej rozciągłości.
          • Gość: Obserwator Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:08
            Oczywiście że się nadaję. Jaki jest związek pomiędzy nadawaniem się do zawodu a tym co pisano? To były pomówienie które powinny się znaleźć w prokuraturze. Ta pani pedagog powinna zapłacić za naruszenie dóbr osobistych. Nie pracowała i nie przychodziła do pracy a pisała bzdury do akt. Za co? Na jakiej podstawie? Bo kazał jej dyrektor? Nadmieniam że pedagog szkoły jest bardzo słaby i powinien być dyscyplinarnie usunięty. Dyrektor szkoły ani razu nie był na hospitacji.
          • Gość: Co madzia Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:24
            Na jakiej podstawie wydajesz opinie? Nauczyciela powinno się oceniać po wynikach nauczania a nie po tym czy jest lubiany w 100 % przez radę. Mam dobre wykształcenie i jestem sympatyczną osobą. Straszono mnie że nigdzie nie znajdę pracy. Z perspektywy czasu żałuję że trzeba było od razu złożyć sprawę do prokuratury. Za uczciwą pracę , godziny nie opuściłam , byłam przygotowana do pracy zostałam zmuszona do odejścia. Czuję się oburzona. Pani tego nie rozumie bo pani tego nie doświadczyła. Czemu tak jest że miernoty pracują bo im załatwili a innych się się zmusza do zwolnienia? Może kiedyś 30, 20 latami byli nauczyciele z powołania. Mam prawo być oburzona na to . Brak refleksyjności? Pani żartuje. Jeżeli jest to forum wymiany można pisać prawdę jeżeli ona boli. Chyba mamy demokrację.
          • Gość: Obserwator Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:32
            Jak może pani oceniać moje wykształcenie? Dała mi pani? Boli prawda w oczy? Jakie błędy? Piszę o konkretnej placówce i to są fakty. Przyjęcia do pracy po znajomości. Tak się składa że wiem jakie więzi krwi łączą tych nauczycieli. Jak pani nie wierzy -to proszę sprawdzić nazwiska?
          • Gość: Nie rozumiem Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 12:12
            Jakie błędy ? Obrażają i mogą. Piją na lekcjach , nie chodzą na zajęcia a innych mogą obrażać
          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 13:23
            O takie opinie
          • Gość: Ksena do statystyc Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 15:26
            Jakie błędy? Co to jest refleksyjność?
          • Gość: opinie Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 15:37
            Nie zna mnie ktoś jak uczę. To proszę się nie wypowiadać. Przedstawiłem problem szkół który polega na tym że zmusza się do odchodzenia. Bez hospitacji , bez szczegółowych opinii nauczyciele wypowiadają się o nowych nauczycielach. Czy charakter powinien być oceniany? Czepiano się charakteru i lekcji na których nikt nie był. Zgodnie z przepisami 23 i 34 kc to są pomówienia. Następnym razem jak będą wywalać wcale się nie zdziwię jak ktoś odda to wreszcie do sądu. A nauczyciele pracujący piją i opuszczają lekcje i tak można np. w70. Opiniowała mnie nauczycielka która w tym czasie przebywała w szpitalu-3 miesiące. Skąd mogła wiedzieć co robiłam?
        • Gość: Ksena do statystyc Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:09
          Do statystyczki. To są moje wrażenia i wiem swoje. Mam nadzieje że po wyborach - władze zrobią porządek. Jest źle.
          • Gość: do Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 22:25
            sprawę sytuacji w szkole 70 znam jednostronnie z lektury twoich wpisów i tylko na ich podstawie dochodzę do następujących wniosków.
            - zupełnie nie kontrolujesz swoich emocji, jesteś sfrustrowana, moze nawet w depresji
            - od dawna byłas zestresowana i przemęczona, nie umiałaś tego dostrzec,
            - nie skorzystałaś z pomocy odpowiedniej poradni, nie wzięłas przysługujacego nauczycielom rocznego urlopu na poratowanie zdrowia i ewidentnie potrzebny Ci odpoczynek psychiczny
            - w twoich wpisach uderza brak autorefleksji oraz zdolności do realnej oceny sytuacji
            - jeśli dostrzegałaś nadużycia, łamanie prawa i inne nieprawidłowości trzeba było poszukac pomocy na zewnątrz u kogoś mądrego, doświadczonego życiowo i zdolnego poradzić, jak się do tego zabrać
            - wydaje się, że nie przeszłaś badań mogących wskazać do jakiej pracy masz predysdpozycje
            - nie zdawałaś i nadal nie zdajesz sobie sprawy, jak jesteś postrzegana przez otoczenie i przełożonych
            - jesteś sfrustrowana utratą pracy i nie jesteś w stanie spojrzeć na swoją sytuację obiektywnie, to normalne w twojej sytuacji - każdy tak na to reaguje
            - jednak wygląda na to, że nie było innego lepszego wyjścia z sytuacji i twoje odejscie z pracy było nieuniknione i konieczne
            - najlepsze co teraz możesz zrobic to zgłosić się do poradni zdrowia psychicznego o pomoc w wyjściu z depresji i stanu ciężkiej frustracji w jakim się znajdujesz.

PS powyższe uwagi to życzliwa próba pomocy w zrozumieniu przez Ciebie twojego problemu niezależnie do tego co trzeba naprawić w 70 -ce, czym jednak nie powinnaś się zajmować.
            • Gość: ststystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 27.10.11, 09:45
              Droga Kseno,
              Zgadzam się z poprzednim wpisem. Rozumiem, że nie możesz się pogodzić z utratą pracy, ale skoro jesteś takim "zdolnym" nauczycielem (choć po błędach ortograficznych jakie robisz w prawie każdym poście mogę delikatnie zasugerować, że powinnaś sama się jeszcze dużo nauczyć zanim będziesz uczyć innych- ale to już druga sprawa). Tak się składa, że znam znauczycieli "70"-tki i dyrektora Szymańskiego. Wiem też jaka atmosfera panuje w szkole. Znam nauczycieli, którzy uczyli w 70-tce tak długo, że dozekali się emerytury, więc jeśli byłaby taka atmosfera o jakiej piszesz żaden nauczyciel długo by w takiej pracy nie wytrzymał, a są tam pedagodzy, którzy uczą w jednej i tej samej szkole 20, 30 lat. O czymś to świadczy? Refleksyjność o której mówiłam- to taki rachunek sumienia każdego nauczyciela. Odpowiedz na pytanie: czego nauczyłam mlodziez? jakie sukcesy osiągnęłam? itd. Z tego co wiem, do 70 ma bardzo duże sukcesy w sporcie. Może byłaś wf-istką?? dzięki Tobie te sukcesy? A jeśli chodzi o hospitacje- dyrektora na hospitację się zaprasza! Skoro tego nie uczyniłaś nie przychodził... rzecz naturalna. Nie możesz mieć o to do niego pretensji. To, że nie opuściłaś godziny w szkole- to jest obowiązek nauczyciela: przychodzenie do pracy według godzin. Chyba, że potrzebujesz specjalnych, pisemnych podziękowań za to, że jeździłaś do pracy codziennie. Proponuje drodzy Państwo byśmy wszyscy podziękowali za to pani Xenie. Widocznie potrzebuje takiego dowartościowania i nie będzie ludzi straszyła prokuraturą kiedy poczuje się doceniona. A Tobie Kseno życzę znalezienia pracy zgodnej z Twoimi kwalifikacjami. Pozdrawaiam Cię serdecznie.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:06
                Z tego co wiem 70 ma sprawę w prokuraturze : śmierć ucznia.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:08
                Porządek zostanie zrobiony z tym bagnem. Właśnie powstaje ogólnopolskie stowarzyszenie nauczycieli.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:26
                Naucz się sama polskiego,, dozekali '' co to za słowo ? Nie znam. Może mnie ktoś oświeci. Ma pani poważne problemy z ortografią. Ja robię błędy. Nie robię. Refleksyjność to dobra na polski. Jak pisze zdanie: '' Szymański bierze łapówki '' to niepoprawne gramatycznie. Mam informatorów którzy twierdzą że to norma. Mam zeznania na piśmie. Sukcesy w sporcie nie są równe sukcesom intelektualnym. Dużo osób nie podchodzi do matury. Ostatnio zginął uczeń szkoły w niewyjaśnionych okolicznościach Konrad Ewkowski. To są fakty które bolą was. Niech pani zejdzie z mojej osoby pod względem zdrowia bo się w sądzie znajdziemy.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:29
                Ksena- widzę że trzeba się uczyć-dozekali -nowy polski
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:32
                Pracownik który punktualnie chodzi , dobrze pracuje pracować nie może. Pijacy mogą pracowć. Tak piją alkohol w pracy. W 70 pracują chorzy psychicznie nauczyciele i mogą. Po 3 miesiące nie pracują. Czy pedagog-szkoły jest normalna? Nie wiem. Czy Szymański ma w 100 % klepki na miejscu? Nie wiem.
              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:27
                Jest dość zarzutów. Prokuratura zajmuje się sprawą Konrada Ewkowskiego który zginął w szkole.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:04
              70 to bagno.Zdania nie zmienię. No właśnie na jakiej podstawie możesz pisać takie opinie jak mnie nie znasz. Przez komputer może pani się o mnie wypowiadać w ten sposób.Szymański przyjmuje łapówki za pracę. To jest fakt.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:15
              W takim to tonie obrażacie ludzi. Czy pani w ogóle wie co to są zaburzenia psychiczne? Nigdy w życiu nie byłam u psychiatry. Nie piję i nie palę. Nie mam omamów. To są bardzo poważne choroby. Kiedy ktoś jest chory nie ma z nim kontaktu. Właśnie mam żal że normalną i zdrową osobę poniżano za to że nie dałam 30 tysięcy. Ponoć jak się nie da to tak jest. Załamana nie jestem. Straszono mnie dyscyplinarnym zwolnieniem. Mam żal do 70.
              • Gość: do Kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 11:03
                Gość portalu: Ksena napisał(a):

> Czy pani w ogóle wie co to są zaburzenia psychiczne? Nigdy w życiu nie byłam u psychiatry.
                > Straszono mnie dyscyplinarnym zwolnieniem. Mam żal do 70.

Ja nie ośmielę się twierdzić o zaburzeniach psychicznych u Pani ani o chorobie, nie sugeruję też Pani wizyty u psychiatry - nie mam do tego podstaw, natomiast proponuję poszukanie pomocy u PSYCHOLOGA -psychoterapeuty w poradzeniu sobie ze stresem, frustracją, depresją, traumą, w uspokojeniu się, wyciszeniu i w nauce reagowania na podobne sytaucje. Doradzą Pani co robic i jak to robic a czego nie robic i dlaczego tego nie robic.
                Wpędziła się Pani stres, depresję gdyż straszono Panią i zastraszono Panią skutecznie - musiała Pani odejśc ze szkoły i ma o to żal. Ja też tak reaguję w takich sytuacjach - na to może pomóc tylko pomoc psychologiczna. To nie jest choroba psychiczna, to jest stan psychiczny (kazdy z nas jest w jakimś stanie psychicznym w danym momecie zycia) z którym dotknięty nim człowiek sam sobie niewiele może pomóc.
                BTW: pisząc tutaj tylko sie Pani nakręca - proszę spokojnie policzyć ile na tym wątku jest Pani wpisów, ile wpisów zrobiła Pani juz dzisiaj. Tutaj ma Pani bardzo małe szanse na znalezienie potrzebnej Pani fachowej pomocy PSYCHOLOGIOCZNEJ (nie leczenia). Tutaj nie szans na załatwienie sprawy 70-ki, tutaj im Pani "nie dokopie" a na pewno nie w ten sposób. W ten sposób tylko wpędzi sie Pani w gorszy stan.
                Radzę zając się sobą i odpuścić 70-kę.

• Gość: mądralka - polecz Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:20
                  Mądralka polecz się sama. do poradni. Pedagog z 70 to konwał. Przebadaj siebie dziecinko czy masz klepeczki na miejscu. Co wszyscy chorzy? Na stronie biznes .onet.pl Cytaty ze strony. Opinie innych nauczycieli o szkolnictwie na forum. pl
                  Jeden pisze:

'' Ci co nie dali nie mieli przedłużanej umowy o pracę. Wszędzie ale to wszędzie tak jest. ''
                • Gość: Ksena Lecz się sam Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:29
                  W 70 pracują chorzy psychicznie i stanowią zagrożenie dla uczniów. Powinni poleczyć. Czy ten kto je psychotropy powinien uczyć innych?

• Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:32
                  Najpierw to niech pedagog z 70 przestanie udawać psychologa
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:36
                  W ramach studiów byliśmy badani przez psychiatrę. Mam bardzo dobrą opinię. Mam silny charakter. Obawiałam się dyscyplinarnego zwolnienia. Dawano mi jakieś kartki do podpisu. Jako obywatel Polski kochający Polskę mam obowiązek walczyć z taką patologią. 70 to patologia.
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:52
                  Pedagog z 70 -zdzira -lecz się sama. Najpierw do idź na kurs polskiego -mówisz niewyraźnie po polsku. Odpieprz się od mojej osoby. Problemów nie mam ze zdrowiem. Lecz się sami ? Co ? Szymański to cham i łapówkarz który obrażał.
                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:53
                    Lecz się sami w Tworkach
                    • Gość: ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:57
                      Mam żal za takie traktowanie. Nikt tego nie zrozumi kto tego nie doświadczył. Polskiego się nauczacie bo mówicie dziwnie po polsku. Szymański po polsku mówi z dziadoskim polskim akcentem . Nieuka wybrali po WF i jeszcze cham będzie o charakterze gadał. Nie zdziwiłabym się gdyby żonę bił. Z takim charakterkiem. Lizus.
                      • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:58
                        Kiedyś nawet za komuny dyrektorzy mieli klasę. Nie przypominam sobie by za komuny i za cara było gorzej.
                      • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:20
                        Nauczacie -to celowo
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 11:19
                  Proszę przebadać porządnie panią pedagog z 70. Bywa tak że ktoś kto widzi u wszystkich zaburzenia sam nie ma klepek. Poza tym opisała mnie bez jakiejkolwiek rozmowy. Kiedy wręczała i opowiadała bzdury widziałam ją pierwszy raz. Jakie bzdury mówiła ? Czy jest uczciwa ? Czy robi to bez pieniędzy? Niestety dowody korupcja są.
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 11:35
                  A nie macie wyrzutów sumienia? Duchy wam się ukażą.
                  • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.190.c85.petrotel.pl 01.11.11, 13:34
                    Pani już się ukazują? Tak z autopsji Pani pisze?
            • Gość: Polecz się sama Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:54
              To są właśnie wasze metody. A wiesz dlaczego nie mogę pracować.W 70 pracują sami pijacy. Ja mam depresję ? Co to są problemy psychiczne? Ja nie mam racji. Niestety mam. Ten wpis świadczy o waszej ciasnocie. W 70 właśnie tak wyzywają pracowników. Czy pani wie co to są zaburzenia? np. depresja dwubiegunowa. Czy jest pani lekarzem? Mam żal do rady że nikt nie pomagał zwalnianym pracownikom. Wszyscy mają depresję i psychozy? Szymański bierze łapówki. I to jest frustracja ? Tak niestety teraz tylko zatrudnia się po znajomości lub za łapówki.
            • Gość: Ksena -wiem Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 17:36
              Praca jest za łapówki. Zbadajcie pedagog. Warto przyjrzeć się jej rodzinie Mała pozytywna osoba. Moim zdaniem jest nienormalna. Wiewórska choruje na cukrzycę. Czy ma wszystko pod sufitem ?
    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:30
      Tylko za łapówki
      • Gość: diagnoza Re: praca dla nauczycieli IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 12:19
        diagnoza: nie psycholog ale psychiatra, po to żeby dostać żółte papiery i zaswiadczenie o niepoczytalnosci - opłaci się mieć takie papiery, to praktycznie jedyny sposób na wykręcenie się od odpowiedzialnosci i konsekwencji finansowych, na jakie bez wątpienia zostaniesz skazana przez każdy sąd.
        Dostałaś dobre rady, zostałś poinformowana, pouczona i ostrzeżona, więcej nie się da zrobić dla Ciebie - reszta to twoja broszka.
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:22
          Robnij się w swójj dziadoski łep.
        • Gość: Przebadaj się Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:54
          Posprawdzaj sobie klepki w móżgu.Perfidna idiotka co dała łapówkę, znajomko debila
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:52
          Wstydzę się że tak zostałam potraktowana w 70. Wyzwiska na porządku dziennym i obawa o dobre imię.
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:23
          Za co mam być skazana ?
      • Gość: do Kseny - ststyst Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 28.10.11, 12:20
        Aż boję się mieć inne zdanie od Pani. Cokolwiek bym nie powiedziała, cokolwiek by nie napisali ludzie na forum przekrzyczy Pani każdego strasząc prokuraturą, gdy ktoś chce wyłącznie Pani pomóc!!! Jeżeli używa Pani zdań niegramatycznych, abo robi pani błędy typu "nie zrozumi" to co równocześnie pani napisze "uczeń "nie umni? się nauczyć materiału"? Nie zrozumie, nie umie- taka jest poprawna forma. O dalszych Pani wypowiedziach nie będę się wyrażała z uwagi na brak jakiejkolwiek składni językowej. Zaczyna Pani wiele psotów. Wskazuje to na ewidentne wzburzenie emocjonalne wywołane długofalową frustracją. Delikatne komentarze które wskazują na wizytę u psychologa są słuszne. Powinna Pani przejść terapię (Nie jest to równoznaczne z tym, że jest Pan chora- bo nie mnie to oceniać), ale psycholog pomoże Pani łagodnie przejść do stanu równowagi psychicznej. Trudno jest pogodzić się z odejściem z pracy rozumiem. Również byłam rok na zastępstwie i wiem jak ciężko jest odejść zwłaszcza gdy kocha się swoją pracę. Pragnę jednak zauważyć, iż znienawidzona przez Panią szkoła jest szkołą państwową. Nauczyciela chroni "Karta". Nie jest zatem łatwo zwolnić, zmusić do odejścia nauczyciela który wywiązuje się ze swoich obowiązków właściwei. Dlatego też myślę, że musiało coś być na rzeczy... nikogo w państwowej szkole nie wyrzuca się od tak. Pozdrawiam i życzę Pani harmonii ducha. Statystyczka.
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:24
          Prokuratora powinna się wami zająć. Zresztą się zajmuje się w sprawie Ewkowskiego.
        • Gość: do styst Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:47
          Zamnkij swojego ryja. Swoją chamską mordę. To zdania celowe. Prokuratura się zajmuje Szymańskim. Tak więzienie to najlepsze miejsce dla niego.
        • Gość: Karta Nauczyciela Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:48
          Karta nauczyciela chroni tylko nauczycieli mianowanych.
        • Gość: Polecz się sama Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:50
          Twoje wypowiedzi świadczą że masz O -móżczek . I takich przyjmują do pracy za łapówki. Masz pracę za łapówkę. I tyle . Wujek Szymański załatatwił.
        • Gość: Idż sama do psychi Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:53
          Przebadaj swoją mordę u psychiatry. Widzę z twoich postów że cierpisz na zaburzenia psychiczne./
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:55
          Sprawa już została skierowana przez rodziców do prokuratury. Konrad Ewkowski zginął na ternie szkoły.
          • Gość: ststystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 28.10.11, 15:58
            Drodzy Państwo,
            Nie bawmy się jednak w odpisywanie pani Ksenie, która podpisuje się pod różnymi nickami. Odnoszę wrażenie, że wszelkie próby złagodzenia jej stanu psychicznego nie odniosą skutku. Obraża i będzie obrażała bo jest rozgoryczona i tyle. Proponuje Pani Kseno poszukać sobie innej pracy bo z takim nastawieniem do ludzi nie powinna pracować Pani w szkole. Skoro na mój grzeczny i kulturalny post odpowiada Pani stwierdzeniem "zamknij ryja" to świadczy to o Pani. Ja nic złego przecież nie napisałam. Nie stosuje wulgaryzmów względem nikogo, a jedynie zasugerowałam, że powinna Pani skorzystać z pomocy psychologa. Nie jestem też, ani nie byłam nauczycielem 70-tki. Też szukam pracy w zawodzie nauczyciela, ale nie mam pretensji do ludzi, którzy zajmują etaty. Nie wyzywam pracujących nauczycieli (tak jak pani przypisuje im choroby alkoholowe i psychiczne) Nie twierdzę, że każdy nauczyciel pracujący dał łapówkę żeby się do pracy dostać- a skoro tak Pani pisze to jest pomówienie! Za takie pisanie powinno się wyciągnąć względem Pani konsekwencje prawne, bo ma Pani dowody? Ja bardzo długo składałam dokumenty aplikacyjne po szkołach i udało mi się na rok dostać pracę na zastępstwo i ten okres wspominam jako najpiękniejszy w życiu. Pragnę uczyć. Żeby jednak być nauczycielem trzeba mieć pozytywny stosunek do ludzi, a Pani wiecznie obraża innych. Pani agresja wskazuje na to, że nie jest Pani właściwą osobą do nauczania. Co do śmierci ucznia o jakim Pani pisze- z tego co słyszałam ten chłopiec nie umarł w szkole a opuścił internat i śmierć nastąpiła nie na terenie placówki. Pozdrawiam.
            • Gość: Śmierć ucznia w 70 Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 08:55
              Niestety uczeń Konrad Ewkowski miał tylko 16 lat i niestety zginął na terenie szkoły. W nocy pracownik Internatu nie sprawdził pokoi. Sprawa jest w prokuraturze. Niestety Szymański ma związek dyscyplinarny ze śmiercią. Osoby zatrudnione po znajomości nie dopilnowały.Niestety w tym przypadku zatrudniony po znajomości niedorajda okazał się kimś kto nigdy nie powinien zostać zatrudniony. Czy nie macie wyrzutów? W trakcie sprawy prokuratorskiej wyszły fakty iż na wszystkich uczniów był tylko jeden opiekun. To nie są pomówienia. W domu mam stosowne dokumenty. I co ? Dzięki działaniom dyrektora mamy dramat. Kiedy zostałam pozbawiona pracy zgłaszałam różne problemy i powiedziałam że zginie uczeń. A mnie za to wyzywano od wariatów. Nie zakrzyczycie mnie zgraja kliki która nigdy nie powina w szkole pracować.
            • Gość: odpwiedź Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 08:58
              Pracownicy 70 piją alkohol a niektórzy leczą się psychiatrycznie. Jeden z pracownic nawet krzyczała że widzi omamy.
              W szpitalu psychiatrycznym jest lepiej pracować.
            • Gość: do statystyczki Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 09:04
              A można kogoś w Internecie do psychologów i psychiatrów wysyłać. Ja tylko fakty podawałam: łapówki, pijaństwo.A pani mnie tak skfitowała. Co obrażaszsie? Szymański mówił i pedagog mówili'' zamkniej ryja ,załatwię cię, nigdzie nie dostaniesz pracy'' To była wasza norma.Dziwne ja siedzę przed Internetem i niestety mogę kszałtować wizerunek .Za śmierć ucznia Szymański powinien być ukarany dyscyplinarnie. ''Ryj''to była normy tej pracy. Miałam wrażenie że pracuję w świniarni.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 09:06
              Nie wiadomo jak zginał. Czy w nocy powinien być 1 wychowawca na uczniów?
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 09:19
              Proszę wpisać w wyszukiwarkę -Konrad Ewkowski. Wyszedł w nocy a nie rano. Niestety zatrudnianie po znajomości nieodpowiedzialnych ludzi może do tego prowadzić. Za to że reagowałam zostałam zmuszona do odejścia. Zamiast pisać pisma na pracownika który godziny, nie opuścił i nie pił alkoholu co było niestety normą trzeba się było zająć uczniami. Szymański ma krew na rękach. Nie wstyd ci. Zamiast wyrzucać dobrych zostawiałeś kumpli. Teraz mamy efekt. Żal mi rodziny Ewkowskiego i niestety jako były pracownik uważam że zaniedbania BHP i dobór pracowników po znajomości do tego doprowadził. Kiedy dowiedziałem się o tej sprawie postanowiłam zareagować. Krew na rękach to norma tej szkoły. Cieszę że mogę powiedzieć że dopilnować uczniów umiałam. Zatrudnienie po znajomości może niestety oznaczać śmierć uczniów.
              Śmierć uczniów= zatrudnianie po znajomości
              ZX tego co wiem w 70 nauczyciele nie chodzą na dyżury i piją.
              • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 29.10.11, 10:58
                Droga Kseno,
                Skoro było tam tak źle jak mówisz to nie masz czego żałować, że już tam nie pracujesz.
                Ten uczeń o którym piszesz wyszedł w nocy (fakt niedopatrzenie wychowawcy internatu, ale sam nie jest w stanie dopilnować na wszystkich piętrach tylu uczniów), a uczeń wyszedł sam!!! Po co wychodził w nocy? zamiast zostać w internacie? przecież jest regulamin, cisza nocna itp. Wyszedł na własne życzenie. I zapewne nie przyszedł w nocy do szkoły, więc śmierć nastąpiła zapewne gdzieś na terenie miasta, a nie na terenie szkoły. On dobrowolnie opuścił placówkę. Tak jak ty byś np. wyszła o 2 w nocy i ktoś by Cię na ulicy zaatakował to byś powiedziała, że to wina dyrektora szkoły bo akurat jesteś zatrudniona w jego placówce? A co do tego, że zgłaszałaś, że zginie uczeń dyrektorowi przed jego śmiercią... skąd wiedziałaś? jesteś wróżką? Naprawdę współczuję rodzinie chłopca, ale nie można winą obarczać wyłącznie dyrektora szkoły, co nie zmienia faktu, że w internacie na dyżurach powinno być więcej wychowawców, bo jeden nie jest w stanie dopilnować wszystkich uczniów (to jest fizycznie niemożliwe). Pozdrawiam.
                • Gość: ja Strach się bać! IP: *.111.c78.petrotel.pl 29.10.11, 11:53
                  Strach się bać tej Pani co straciła pracę. Może to i lepiej że już nie naucza bo w takim stanie emocjonalnym żaden nauczyciel nie powinien nauczać dzieci i młodzieży w każdej szkole!
                  • Gość: Kasena do strach Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:15
                    Uczeń zginął przez was. Niestety taka jest prawda. Pedagog i Szymański mają zaburzenia psychiczne-biopolar disorder. Niech się leczą w tworkach. Odpieprzcie zgraja chamow od normalych ludzi. Świnie biorą łapówki. Leczcie się u dobrych terapeutów.
                  • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:16
                    Za takie wyzwiska poczytajcie sobie artykuł 23 i 34. Niedokształcona zgraja idiotów.
                    • Gość: Magda Re: Strach się bać! IP: *.003.c68.petrotel.pl 29.10.11, 21:13
                      A za Pani wyzwiska w kierunku forumowiczów jakie artykuły mamy zastosować składając pozew zbiorowy?
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:47
                        Sami zaczeliście obrażać. Nie życzę sobie określeń o depresji. To i dobrze napisałam. Obrżacie i co. Macie prawo
                      • Gość: Traktujcie ludzi Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:48
                        Pozew zbiorowy za co?
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:51
                        SZymański powinien odejść
                        • Gość: kto ma zginąć Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:51
                          Ilu uczniów musi jeszcze zginąć?
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:52
                        Od wariatów i depresyjnych można
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:52
                        Nie boję się was
                        • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:21
                          Za co trzymają leniwą i chorowitą Wiewiórską ? Czy to uczciwe? Tak Wiewórska po 3 miesiącach nieobecności zniszczyła pracownika. Pracował i to dobrze. Czy to zgodne z przepisami żeby takie coś co trudno nazwać pracownikiem? Oceńcie internauci pracownika który 3 nie robi i wyrzuca ludzi. Kto jest? Dzięki Internetowi mogą przynajmniej poinformować jaka nauczycielka pracuje w 70 . Kim jest?
                        • Gość: kSENA Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 19:42
                          Nadmieniam że zwalniają przed Gwiazdką i Wigilią. W takim razie mam pytanie czy to Katolicy? Uważam że w Polsce pedagog powinien być Katolikiem a nie ateistą.
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:54
                        A kto mnie obrażał
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:56
                        Ja tylko fakty stwierdziłam a wy od wariatów i depresyjnych mnie nazywacie.
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 21:57
                        Jeszcze jeden wpis o wariatach i was oddam do sądu.
                        • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:06
                          Proszę popatrzeć w nazwiska pracowników: same rodzinki. Pokrewieństwo można wyrysuwać ?Czy to zgodne z przepisami? Praca jest za coś
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:01
                        W jaki sposób masz pracę? Chodzisz ze zeszytem? Nie boję się was. I nawet do Strasburga was odam za poniżanie
                        • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:24
                          Traktujcie ludzi z godnością. To inni traktować będą zgodnością.
                      • Gość: do Magdy Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:03
                        Pozew o co? Niszczyliście mnie? Ale czas nadszedł-porządek trzeba zrobić. Teraz to tylko nieuki są zatrudnione.
                      • Gość: ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:05
                        I tak się was nie boję? Poleczcie się sami w psychiatryku
                      • Gość: I co możecie mi za Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:10
                        Zgnilizna moralna zejdzie ze mnie
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:16
                        Jakie wyzwiska? Powiedziałam: zamknij mordę. Jak piszecie o depresji i o psychiatrii iże to było słuszne.To były wasze pomówienia. Dość byłam wyzywana dzień w dzień. Niech obywatele Polski wiedzą jakich mamy dyrektorów. Nie boję się was. Mam taką wiedzę że mam was gdzieś.
                      • Gość: Nie boję się was Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:29
                        Zgrajo pijaków. Nie boję
                      • Gość: Nie boję się was Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:42
                        I tak wygram w każdym sądzie
                      • Gość: Straszczie Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:46
                        Obrażanie było na porządku dziennym. Stosujcie pozwy. To pójdę do telewizji : niech inni wiedzą jakie metody stosuje się wobec pracowników. Mam dosyć ukrywania prawdy o was.
                      • Gość: Nie boję się chamó Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:52
                        Prostaki to są: Szymański to burak ,
                      • Gość: I bardzo dobrze Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:00
                        W każdy,m sądzie wygram: materiały są. Precz z obrażeniami. Pamiętam co robiliście. Za to co zrobiono kształtuje wasz wizerunek. Każdemu znajomemu odradzam tą szkołę. Pozbawiliście pracy. Niszczyliście. I będzie po problemie. Nie. Żyję. Po śmierci Konrada Ewkowskiego mam moralny obowiązek przedstawiania zaniedbań tej placówki. Na szczęście jest Telewizja i Prasa i sądy też. Dosyć udawania. Jest problem sprzedaży pracy. Szymański przyjmuje łapówki i ma najgorszą kadrę w Płocku. A z depresji i psychiatrii zejdźcie bo tylko to gadać umiecie.
                        • Gość: ja Re: Strach się bać! IP: *.plock.mm.pl 29.10.11, 23:01
                          Pani Kseno proszę się przedstawić.
                          • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:22
                            To wszystka prawda.
                      • Gość: Ksena Re: Strach się bać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 08:26
                        wyzwisk nie ma od wariatów można
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:12
                  Nauczyciel odpowiada nawet w nocy. Uczeń był niepełnoletni.
        • Gość: Pedagog to zagroże Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:19
          Terapia długofalowa dla pedagog. No właśnie sami potwierdzacie swoje metody. Pomówienia. Tak obrażacie. Nawet online-wstydy nie macie.
        • Gość: bez kwalifikacji Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 08:59
          Pani pedagog uczy psychologii , opiniuje ludzi a psychologii nie ma skończonej. Zgodnie z przepisami wykonuje zawód do którego nie ma kwalifikacji. Pedagog to nie to samo co Psycholog. W ministerstwie oświaty pytałam czy pedagog może wydawać opinie nauczycielom. Pracownik ministerstwa był zaskoczony iż takich kompetencji nie ma. Nawet ucznia nie można zmusić do terapii. W Warszawie już kilkanaście lat temu pedagogów zlikwidowano w szkołach i jest oddzielna przychodnia. Czy kolejne fakty to zaburzenia? Mam gdzieś opinie osoby która nie ma kwalifikacji. Przed opiniowaniem u dyrektora ani razu nie rozmawiała. Nie bójmy się publikować jakich mamy specjalistów.
    • Gość: Szymański -śmierć Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:09
      Szymański odpowiada za śmierć ucznia. Niszczy ludzi. Dzięki jego zatrudnieniom znajomych to się stało. Nauczyciel po znajomości = śmierć
      • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 29.10.11, 22:55
        Ja mam prośbę do Kseny, proszę podać swoje imię i nazwisko do publicznej informacji.
        • Gość: A po co? Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:01
          A po co?
          • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 29.10.11, 23:03
            Skoro głosi Pani o moralnym obowiązku mówienia prawdy to proszę podpisac się własnym imieniem i nazwiskiem, mieć moralną odwagę przyznac się do swoich wszystkich dotychczasowych wpisów.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:40
              to prawda. ?dowody do Internetu wsadzić. Są i coraz więcej Porządek musi. Koniec podłości.
            • Gość: Szymański musi ode Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:44
              Szymański musi odejść. Ewkowski zginął. Zamiast zabezpieczać szkołę. Niszczyliście pracowników. Czas odejść . Chyba juz dawno przekroczył wiek emerytalny.
            • Gość: Pedago szkoły do o Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 23:46
              Pedagog szkoły zatrudniona na trzech etach , opiniuje
              • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 30.10.11, 10:33
                Kseno proszę się podpisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 10:39
                  Dowodów jest wiele na forum. Inni podobnie myślą. Postulują likwidację placówki.
                  • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 30.10.11, 11:14
                    Czemu nie chcesz się przedstawić? Ujawnić, przecież i tak mozna dojść do autora postu po IP. Niech zgadnę twoje nazwisko zaczyna się na literę S, a imię na M?
                    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 11:39
                      Inaczej się nazywam
                    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 11:45
                      Bernard Szymański ma krew na rękach. Odpowiada za zwolnienia. Tysiące ludzi pisze o was.
                      • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 30.10.11, 11:59
                        Tysiące? gdzie? czy ty jedna? Nie masz odwagi się podpisać ale oczerniać lubisz. Ciekawe jak piszesz, ze do pracy dostaje się tam za łapówki to jak Tobie udało się tam zaczepić? Też zapłaciłas???????????? Skoro jest jak mówisz, że za łapówkę uda się załatwić wszystko to jak ci zalezy na pracy w szkole mogłaś, idąc tokiem twojego rozumowania, zapłacić łapówkę by cię nie zwalniali... uczyłaś angielskiego?
                        • Gość: my Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 31.10.11, 10:58
                          No i tym postem nareszcie zakończyliśmy dyskusje z Kseną. Brawo :)
                          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 11:42
                            Wasze wpisy świadczą jak traktowaliście. Łapówka= praca w szkole = śmierć ucznia
                          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:15
                            Pomówień nie ma z mojej strony. Jak czyta się wasze wpisy o moim zdrowiu i o jej depresji. Nie mam wątpliwości kim jesteście. Nie pomawiam a tylko kulturalnie informuję jak się zatrudnia. Jeżeli zdrową osobę wyzywa się to co sądzić. Praca jest za łapówki. Łapówki mogą być finansowe ale nie tylko np. za korzyści inne. Ja załatwię pracę tobie a on daje kuzynce. Od młodej osoby żądanie łapówek to amoralne. Jak mnie po raz kolejny wyzwaliście od depresyjnych podałam do czego prowadzi zatrudnianie po znajomości. W przypadku 70 zginął uczeń.
                            Wasze grzechy: (Fakty)
                            1. Brak kwalifikacji pracowników- prawa uczy inżynier
                            2. Brak dyżurów
                            3. Obrażanie nauczycieli zamiast praca nad uczniami
                            4. Ciągłe choroby pracowników -brak zastępstw np. Pani Wiewórska po 3 miesiące choruje i uczy matematyki Może i chorobę można zrozumieć ale czemu nie ma zastępstw
                            Uczniom po słabych wynikach proponuję pozew przeciw dyrekcji za brak zastępstw
                            5. Alkoholizm wśród pracowników
                            6. Wieloetatowość pracowników-pedagog szkoły zatrudniane w kilku pracach równocześnie
                            7. W końcu zgon Konrada Ewkowskiego
                            8. W internacie brak dyżurów
                            9. Brak oficjalnych ofert pracy Stanowiska z 70 nie znajdziesz w pośredniaku.
                            To są fakty. Zgodnie z kodeksem cywilnym o faktach można informować. I to jest zgodne z przepisami. Wasze wyzwiska w kierunku mojej osoby to pomówienia. Jeżeli ktoś nie ma depresji czy choroby psychicznej ma prawo być obrażany.
                            Nie zadowolenie to nie choroba. Nie raz spotykam się z różnymi i wszyscy na politykę kadrową w Płocku narzekają. Mamy efekt miernych pedagogów zatrudnionych po przemianach politycznych
                        • Gość: Obywatele Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 11:45
                          100 osób wyrzuciliście. I to może być jedna osoba z tych wyrzuconych + Rodziny
                          1 z 1000
                          Po wpisie nie jesteście w stanie stwierdzić Kto to robi. To są wasze insuacje-oczepcie się od porządnych ludzi.
                        • Gość: Terapia Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:20
                          Polecz się.
                    • Gość: To są pomówienia Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:18
                      I tak nie wiecie kim jest. To są tylko wasze domysły. IP nie wyskakuje z nazwiskiem.
                      • Gość: my, wy, oni, Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 31.10.11, 20:23
                        To jak ty zostałaś tam zatrudniona??????????????? PS. Zainteresowani wiedzą kim jesteś!
                        Boisz się tylko ujawnić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powinnaś przeprosić za to co wypisujesz!
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 21:53
                          Za co mam przepraszać? A protokoły? Wyzwiska? Ja tylko podaje fakty. Swoje wiem. Nie wierzę nikomu jak został zatrudniony. Akurat ja nie dałam. I dlatego nie mogłam pracować.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 21:57
                          To jest prawda. Ani jedno słowo nie jest pomówieniem. Jako osoba bardziej zrozumiałam na czym polega fenomen braku pracy w tym kraju. Możesz być genialny i sympatyczny. W tym forum grzecznie zapytano jak się dostaje prace ja tylko napisałem jaka jest prawda. I tak już straciłam nadzieje że pracę normalnie dostanę. Na jednej rozmowie proponowano mi: '' Co pani nie wiedziała że dupę trzeba dać''
                        • Gość: Zwolnieni Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:04
                          Bardzo wiele osób zwolniliście. To teraz przeproście wszystkich za co zrobiliście. Najbardziej wpieprzają mnie opinie o pracownikach'' Od wariatów'' Poczytajcie sobie podręczniki psychiatrii i dokształcenie swoje zgniłe głowy czy ludzi który mają po 30 do 45 nagle stali się wariatami.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:12
                          A Konrad Ewkowski nie był waszym uczniem. To związek przyczynowy między polityką kadrową a śmiercią Korada Ekowskiego. Zamiast wyrzucać pracowników trzeba było zajmować się uczniami. Nauczyciele byli dobrze wychowani. A wielotatwość pracowników nie jest prawdą: proszę wpisać każde nazwisko. Zatrudnieni w kilku pracach. A łapówki -to fakt. Wiele osób mówi tak: Nie dasz zwolnią cię i wyzwą od wariatów. Starszysz zwolnieniami dyscyplinarnymi mi Za co ?
                          • Gość: statystyczka Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 31.10.11, 22:23
                            Pani Kseno, pani nie dała łapówki i dostała Pani tam pracę, to chyba jednak nie jest tak źle? Wieloetatowość nie jest złym rozwiązaniem dla osób tak zatrudnionych bo np. ktoś ma mało godzin i sobie w innych szkołach dorabia. Nie jest to niezgodne z prawem a nalezy jedynie gratulować takim osobom zaradności zwłaszcza w czasach, gdzie tak trudno dostać pracę. Wiem, że w Płocku jest bardzo ciężko o posadę w szkole dlatego rozpoczęłam ten post, by dowiedzieć się czy rzeczywiście jest możliwe zatrudnienie bez znajomości w naszym pięknym mieście. To, że została Pani jak Pani to określa "zmuszona do odejścia" zapewne nie było konsekwencją braku łapówki. Ja też szukam pracy w zawodzie nauczyciela, ale nie obwiniam pracujących pedagogów za to, że są zatrudnieni w kilku miejscach. Poprostu są trudne czasy i każdy radzi sobie jak umie. Ja takim nauczycielom gratuluję zaradności bo dokonali czegoś czego ja nie osiągnęłam- dostali pracę w zawodzie. Jestem dla nich pelna podziwu i szacunku i po cichu liczę na to, że podnosząc swoje kwalifikacje w końcu uda mi się znaleźć pracę czego i Pani z całego serca życzę.
                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:24
                              Tylko się że zostały tam tylko osoby które dały
                              • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 31.10.11, 22:28
                                widziała pani na własne oczy? ma pani dowody? proszę przemyśleć swoje wpisy. Dziś każdy by się bał przyjąc łapówkę w dobie takich prowokacji. Nie znam nauczyciela, który zresztą zdecydowałby się na taki krok...
                                • Gość: łapówkarstwo jest Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:38
                                  Wystarczy wpisać. To wynika z faktów. Jak wytłumaczyć takie poniżanie?
                                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:41
                                  czasem łapówka nie jest bezpośrednia np. Ja zatrudniam twoją kuzynką a ty mi twoją.
                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:35
                              Jeżeli ktoś dobrze pracuje , nie opuszcza godzin wpisuje mu się akta do dyscyplinarnego zwolnienia. Pewnych poufnych informacji nie będę ujawniać ale to co mówiono w głowie się nie mieści. Gdybym uparła się dalej pracować kto by mi pomógł. Spotykałam się z wieloma osobami które przyznały się że dały i dlatego mają pracę. Wieloatowość to jest błąd. Jak może być efektywna osoba na kilku etach. Nie jest zakazana ale wiem że niektóre osoby nie przychodzą do pracy-tylko są na liście. Szkoła taka...........A, Szkoła ....................B ................Szkoła ........C i jeszcze kursiki gdzieś tam. Czy takie osoby mogą być efektywne? Powinien być zakaz zatrudnienia w dwóch lub trzech szkołach. Poza tym to budzi wątpliwości moralne i prowadzi do korupcji. Pedagog nie chodzi do pracy ( 3 placówki) Poza tym w 70 pracuje wielu emerytów. Rekordziści zatrudnieni są w kilku placówkach. 75 lat i uczą.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:14
                          To niestety prawda. A wpisałam fakty za kolejne obrażania na mój temat. Żądam przeprosin online za złe traktowanie
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:15
                          Nie dałam i za to od wariatów.
                        • Gość: Przeproście byłych Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:17
                          Były oczerniane nie tylko nauczycielki i nauczyciele ale całe rodziny. Wyzwaliście moją rodzinę od różnych określeń. Mam żal.
                        • Gość: Dowody Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:21
                          Zachęcam do przeczytania www.egzaminy.edu.pl
                          Ma powstać stowarzyszenie osób pokrzywdzonych przez pracodawców. Zachęcam do zapisu. Tak walczmy z tyranami szkolnictwa. Jak ktoś nie wierzy jak kto jest z łapówkami wpisujemy: '' praca za łapówki w szkole'' Ukazuje tysiące stron.
                        • Gość: Jacy oburzeni Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:22
                          Prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Źle się u was dzieje.
                          • Gość: ja Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 31.10.11, 22:26
                            Mam pytanie kiedy, gdzie i kto Panią Ksenę obraził, że żada przeprosin on-line?
                        • Gość: Odpowiedzialność Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:23
                          Ministrowie podają się do dymisji. Czemu Szymański po śmierci ucznia nie podał się do dymisji ?
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 11:47
                          Na innych forach ludzie mnie poprali i w pełni zgadzają się z ideą rozwiązania placówki. O łapówkach piszą inni. Jest nas wielu. Przecież jesteście miernotami. Radzę dobrego logopedę zatrudnić bo mówicie nie wyraźnie. Seplenienie , przeciąganie rrrrrrrrrrrrrrr to norma. Przeprosić trzeba pokrzywdzonych pedagogów. Jest wiele osób zatrudnionych i nie wiesz kim jest. Anonimowo przedstawiam fakty. Precz z niszczeniem pracowników. Wasze wpisy też świadczą o waszej kulturze. Zresztą po takich miernotach czego można się spodziewać. czy ja temat wymyśliłam? Ktoś wymyślił a ja odpowiadam.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:01
                          Jak cieszę że was złości. Duszki wpisują fakty z wszej placówki.
                        • Gość: Nie straszcie Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:14
                          Przestaliśmy się bać . Do czego prowadzą metody zatrudnienia? I tak pracy nie masz. Bać się nie trzeba. Należy publikować w internecie i opiniować do Ministerstwa Oświaty o dyscyplinarne zwolnienie takich dyrektorów i pseudopracowników. Apelujemy. Porządek należy zrobić i zatrudnić nowe osoby które są wyższe moralnie.
                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:16
                          Prawda niech wyzwoli
                        • Gość: za co mam przepra Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:21
                          Za co mam przepraszać? 1. Wielo ---etatowość 2. Śmierć ucznia 3. Słabe wyniki 4. Brak kwalifikacji pracowników5. Duża rotacja pracowników Za fakty mam przepraszać Jak może być efektywna osoba zatrudniona na kilku etatach? I w tym samym czasie? Czyżby pracownicy posiadali dar bilokacji?
    • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.190.c85.petrotel.pl 01.11.11, 12:20
      Czy komuś jeszcze udało się dostać pracę w szkole, poza kilkoma osobami, które się wypowiedziały na forum?
      • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:22
        Jak nie mają pleców to jej nie dostaną.
        • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.190.c85.petrotel.pl 01.11.11, 12:28
          Czy przeczytała Pani ze zrozumieniem to, co napisałam? Pytałam się innych osób, poza tymi, które już się wypowiedziały wcześniej.
          • Gość: Peter Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:48
            Niestety pracy nie ma. Jak można dostać pracę jak ogłoszeń nie ma. I stale te same nazwiska?
            • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.190.c85.petrotel.pl 01.11.11, 13:04
              Panie Kseno, czego jak czego, ale kłamstwa szczerze nie znoszę. Niestety zarówno styl, jak i IP Panią zdradza.
              Greetings :)
              • Gość: Guzik pani wie Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:09
                Nie jestem zarejestrowana w portalu.
                • Gość: Magda Re: praca dla nauczycieli IP: *.094.c64.petrotel.pl 01.11.11, 20:05
                  Zacytuję tylko Pani wypowiedź z dn. 03.10.08, 14:00:
                  "Praca w szkole to jedno z najgorszych miejsc pracy-mała pensja i wieczne
                  pretensje wszystkich. Każde miejsce pracy jest lepsze."
                  Radzę szukać innej pracy, w której Pani się naprawdę poczuje spełniona...
                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 20:45
                    Ksena-Co w tym obraźliwego
                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 21:04
                    Mam na pewno predyspozycje do tej pracy. Wpisy nie są obraźliwe. Piszę tylko że tworzycie złą atmosferę pracy. Prace nie są ogłaszane.
                  • Gość: Ksena do Magdy Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 14:21
                    Dużo jest wpisów podobnych do moich których nie redagowałam. Proszę do forum : Praca bez znajomości. Wszyscy mamy zaburzenia? Wymagamy spotkań z psychologiem? Dziś rano w telewizji dużo mówiło się o łapownictwie. Czyżby telewizja się myliła? Wczoraj w sprawie reportera była podobna sprawa jak w 70. Dyrektor odpowiada za bezpieczeństwo uczniów.
                    • Gość: Do Kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 05.11.11, 08:06
                      Kobieto tobie z nudów się białe myszki pokazują. Siedzisz przed telewizorem, komputerem cały czas! Weź się do jakiejś roboty bo zwariujesz! Niekoniecznie w szkolnictwie!!!!
                      • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 13:31
                        Co pan sugeruje? Popisać nie można. Robię różne rzeczy a popisać nie można. Wszystkie posty tworzyłam 20 minut.
                        • Gość: do kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 07.11.11, 13:36
                          Sugeruję, że nie ma Pani nic ciekawego do roboty, a Pani wpisy są tanią prowokacją zrobioną z nudów.
                          • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 13:51
                            To nie z nudów. Czy ja ten wątek wymyśliłam? Inni też piszą i nawet gorsze rzeczy.
                            • Gość: uczeń kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 28.11.11, 19:09
                              Ksena, nikt nie pisze złych rzeczy tylko ty stale obrażasz, czy ty tego nie dostrzegasz? Dziewczyno nie wiem, moze ty się już tak wypaliłaś zawodowo, że teraz masz chęci tylko na narzekanie i obrażanie innych! Z takim podejściem to ja się nie dziwię, że się ciebie pozbyli ze szkoły- ty się po prostu nie nadajesz do pracy! Rzeczywistość nie jest taka jaką chcemy żeby była, trzeba zycie przyjmować takim jakie jest- jak tego nie rozumiesz to dobrze, że nie jesteś nauczycielem.
                              PS. Nie miałaś żadnych osiągnieć i to cię boli!!!!!!!!!!!!!!Nie umiesz prowadzić lekcji to się nie pchaj do pracy z młodzieżą. Dobrze, że cię nie ma..
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:11
                                Zapraszam do zapoznania się ze specjalnym system ile co kosztuje. Ostatnio fakt to ogłosił. A propos braku umiejętności prowadzenia lekcji. Tak się składa że umiem doskonale prowadzić lekcje. Po 5 lekcjach umiem nauczyć. Jestem genialnym nauczycielem. Tylko fakt uzmysłowił mi czemu nie mam pracy.
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:13
                                Praca kosztuje gotówkę. Fakt zamieścił cennik usług.
                              • Gość: Ksena do chołoty Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:17
                                70 to chołota
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:18
                                Bydlaki
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:33
                                Udajesz uczniów. To wasz poziom. Sami po znajomości zatrudnieni. Zapraszam na stronę. : Nawet nauczycielki noszą nazwisko Szymański. Czy to etyczne? Czy zgodne z przepisami? Półbratek zatrudniona z angielskiego bo matka pracowała w Internacie. Pomówienia.
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:36
                                Proszę popatrzeć na nazwiska nauczycieli.www.70wPłocku.pl Osoby spokrewnione. Gęby i rysy twarzy podobne. To są fakty. Boli was. A śmierć ucznia. Też nie fakt.
                              • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:48
                                Przedsiębiorstwo rodzinne to 70 . Załóżcie prywatną firmę a nie róbcie folwarku.
                              • Gość: ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 12:40
                                Oczywiście że to nie uczeń tylko wy. Chołota wyrzucająca z pracy. Klika rodzina. Wasz IP mówi. Poziom ucznia. Zawsze pieprzyliście o uczniach tyle że wystawiała opinie męda - pedagogiczna która do pracy nie chodziła lub Wiewiórska co stale na zwolnieniach. Mam gdzieś wasze opinie leniwa chołota co do pracy nie chodzi-W szczególności matematyczka-chorowita co do pracy nie chodzi. Dlaczego nie zwalnia się patalogii -pijaków , leniuchów czy wiecznie chorujących? A tylko pracować nie mogą ci co godziny nie opuścili godziny.
                                • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 13:11
                                  Wiewórska jak zwykle przebywała na 3 miesięcznym pobycie w szpitalu i wyrzuciła mnie z pracy i opiniowała moją pracę gdy przebywała w szpitalu. Tak pracownika wzorcowego. Za to co piszecie publika internetowa powinna poznać z kim ma do czynienia. Tylko pracownik który nie robi jest trzymany. I ta chołota może coś mówić. Mam świadectwo pracy bez godziny opuszczonej. Nie nawidzę leni
                                  • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 13:13
                                    Charakterystyka Wiewórskiej nie chodzę do pracy , stale w szpitalu leżę a potem ludzi zwalniam. Fakty i dlatego mam żal. I ta świnia matematyczna do dziś pracuje i źle pracuje. Bardzo chora.
                                    • Gość: osiągniecia Wieórs Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 13:23
                                      Wiewiórska opisywała mnie po dyrektorach za okres jak nie chodziła do pracy. Brzydzę się panią Wiewórską. Proszę nie rozmawiać. Stale choruje za to się podlizuje dyrekcji. Choruje miesiącami.
                                      Jak można dobrze pracować? Jak po 3 miesiące jej nie ma. Tylko dla takich jest stała praca
                                      • Gość: Do Kseny uczniowie Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 02.12.11, 14:29
                                        Będziemy bronić dyrektora Szymańskiego, to porządny człowiek. Widocznie przepracowałaś krótko, bo dobrze go nie poznałaś, ale jak widać tylko Kseno oczerniać potrafisz. Dyrektor jest wspaniałym człowiekiem... szkoda, że ty tego nie widzisz!
                                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:31
                                          Szymański zmusza do zwolnień pracowników i wykorzystuje chorowitych. Wspaniały . ?Czemu tyle osób straciło pracę.
                                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:34
                                          To są fakty. Czemu nie pracuję. Byłam zmuszona do opuszczenia pracy. A inni. A nawet Kardaś? Czy Szymański w perfidny sposób nie zmusił go do odejścia ze stanowiska dyrektora? Porządny Szymański? Nie pisał po aktach. Mam żal. No właśnie dotyczyło to głównie nowych pracowników. Nie daliście szansy?
                                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:42
                                          Wspaniały człowiek dla kuzynów i pociotnych. To nie oczernianie. Przeżyłam koszmar i mam prawo o tym pisać. Zgodnie z przepisami prawa fakty prawdziwe mogą być
                                          • Gość: do kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 02.12.11, 19:29
                                            Skończ już dobrze? Nie masz pracy, szukaj- nic nie zyskujesz opisując publicznie swoje żale. Skoro piszesz ze za łapówkę pracę się dostaje to zaproponuj dyrektorowi jak taka mądra jesteś łapówkę i idąc twoim tokiem rozumowania- pracę znajdziesz.
                                            Byłaś nauczycielem stażystą a taki stopień zawodowy nie oznacza "bezpiecznego miejsca" Umowa podpisana jest na rok, a gdy się kończy nie musi być przedłużona. Nie mniej pretensji do dyrektora, może zabrakło godzin z przedmiotu który uczyłaś? Bo nie przyjął nikogo na Twoje miejsce nowego, to znaczy, że musiał tak postąpić a nie że chciał. Trudno jest się pogodzić z utratą pracy zwłaszcza jak się lubi to co się robi. Ale nikt nikogo nie obraża po stracie pracy wynikającej nie ze złośliwości pracodawcy a z braku wolnych miejsc. Dyrektor w pierwszej kolejności musi "obsadzić" godzinami nauczycieli na stale zatrudnionych a czasem i dla tych godzin nie wystarcza. Smutna to rzeczywistość, ale trzeba skończyć kolejne kierunki studiów, doskonalić się i może wreszcie uda się znaleźć pracę... głowa do góry, nie tylko ty jedna nie masz pracy w zawodzie, wiesz ilu jest w Plocku osób wykształconych i bezrobotnych? i jakoś nikt poza tobą nie żali się wiecznie na forach. Przemyśl to.
                                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 20:27
                                              Nie oszukujmy się praca , tylko po znajomości. Dla niektórych są 3 etaty. Doba ma tylko 24 godziny. Ciekawe jak te osoby pracują ? Czy udają pracę? Ani jednej oferty nie znajdziesz w Urzędzie pracy. Zatrudniają osoby na wielu etach. To nie są pomówienia, tylko fakty.
                                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 15:09
                                              Pudło się nie zgadza. Pół to sami emeryci w 70. Co popieramy? Pracę dla dziadków i babć. 80 lat to średnia wieku niektórych przypadkach. A pracownik młodszy w średnim wieku wcale nie taki młody nie ma prawa pracować. To są działania niezgodne z prawem.
                                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 15:19
                                              Umowa była dłuższa. Kwalifikacja mam wystarczająca duże. Tyle że to nie było odejście dobrowolne. Wpisywał akta. Straszył dyscyplinarnym zwolnieniem. To było przestępstwo z ich strony. Za to mam żal.
                                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:24
                                              Umowa była dłuższa. Zmuszono do odejścia w grudniu. W tym czasie inni pracownicy szli na pasterkę. Mnie zmuszono do odejścia. To nie było dobrowolne. Straszono dyscyplinarnym zwolnieniem. Nadmienię że godziny nie opuściłam w pracy. Dyrektor szkoły ani razu nie był na hospitacji. Negatywne opinie były podpisane przez pedagoga która nie przychodziła do pracy i Wiewórską która nie była 3 miesiące w pracy a w szpitalu. Czy tak postępują Katoliccy ? Tak samo jak inni pracownicy powinnam mieć prawo do pasterki lub opłatka w spokoju . Kiedy święta idą przypomina się.
                                        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 14:56
                                          Mordy darły się na młodych nauczycieli. Wyzwali od nieprzyzwoitych słów. Czy dyrektor szkoły i pedagog tak powinien się zachowywać ? UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHuuuuuu. I tym podobne. Zdania nie zmienię.
                                          • Gość: Życzenia dla pedag Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 14:09
                                            Życzę w 2012 roku zwolnienia dyscyplinarnego za to co robiła dotychczas pracownikom. Warto może dorobić kwalifikacje. Życzymy żeby Cię to samo spotkało. Tyle że inni pracowali dobrze. Ty pracujesz źle i jesteś złem . Sprzedałaś się dawno. W Polsce w Polskiej szkole dla takich ludzi nie ma miejsca. Czemu zajmujesz pracą lepszym od ciebie? Przecież dla ciebie ludzie nie stanowią nic. Przed Wigilią pisałaś donosy. Jesteś człowiekiem ?
                                            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 17:29
                                              Jak się samemu straci prace to się lepiej zrozumie osoby które zostały przez was zniszczone. '' Syty głodnego nie zrozumie''
    • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 19:18
      Życzę pedagog z 70 zwolnienia dyscyplinarnego za zwolnienia wzorcowych pracowników. Wesołych Świąt -wstętna kreatura życzą serdecznie byli pracownicy. Nie chodziłaś do pracy a opiowałaś Precz !!!!!!! Życzymy zwolnienia. Masz osiągnięcia jako pedagog : dużo narkotyków
      • Gość: M. Re: praca dla nauczycieli IP: *.class100.petrotel.pl 23.12.11, 10:58
        Jeszcze Ci nie przeszło? Nikt już nie odpowiada nawet na Twoje posty. Zauważyłaś? Rozumiem, że spotkała Cię niesprawiedliwość (Twoim zdaniem), ale już daj spokój... nadchodzą Święta. Czas odpoczynku, refleksji - głównie nad sobą i swoim postępowaniem.
        Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
        • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.11, 20:05
          Życzę dyscyplinarnego zwolnienia dla pedagog z 70 która niszczy ludzi i odpowiada za utratę zdrowia uczniów.
          • Gość: do Kseny Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 25.12.11, 17:16
            Kseno życzymy ci przede wszystkim zdrowia psychicznego.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.11, 20:05
              Wasz ostatni post świadczy o tym o co mam żal. Normalną osobą wyzwaliście. I to wyzwały osoby które nie chodziły do pracy. Pani Wiewórska -3 miesiące szpital. Pedagog pracowała na 3 etach i tak się składało że kiedy wezwano mnie do dyrektora z jej opinią widziałam ją pierwszy raz w życiu. Ostatnio czytałam o zatrzymaniach w ORLENIE i w innych miejscach w Płocku. Miejmy nadzieję że zatrzymania nastąpią w innych instytucjach. Pedagog to pozostałość starych układów. Przyjrzyjmy się kim jest.
            • Gość: Ksena Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.11, 20:38
              Nigdy nie leczyłam się psychiatrycznie. Jako Polski obywatel żal mi że wywala się ludzi z pracy. Wyzywa się od wariatów. Nadmieniam że nie piję i nie palę i maniakiem seksualnym nie jestem. Nie życzę sobie obrażania. Z obrzydzeniem patrzę na te wszystkie przyjęte osoby. Jak możecie pracować na stanowisku odebranym komuś.
              • Gość: OMG! a tak naprawdę? IP: *.121.c69.petrotel.pl 26.12.11, 20:17
                ksena - cóż za wojownicza postawa!

z ilu miejsc pracy wcześniej Panią zwalniano?
                z ilu zwolniła się Pani sama?

jeśli (pomijając bełkot o nieprawidłowościach w 70tce i kalumniach na byłych kolegów i koleżanki) naprawdę Szymański Panią zwolnił/wyrzucił, to brawa dla niego.
                zastanawia mnie tylko, czemu tak późno.

o licznych i OKRUTNYCH dla oka błędach stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych pisał nie będę - nie mam tego w zwyczaju - chociaż wiele mówią o piszącej...

jakie to szczęście, że nie mam dzieci, nie będę miał dzieci, i że nigdy nie spotkają takiego 'pedagoga' - tu przepraszam wszystkich pedagogów - nawet tych kumatych

cóż, niedaleko pada jabłko od jabłoni...
                że też w Małachu takie ślepaki....
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:02
                  Potraktowano mnie źle. I nie mam zamiaru milczeć. Świństwa robicie. Spotykamy się ze znajomymi i podają w jaki sposób są przyjmowani. Nieprawidłowości są: Uczeń nie zginął. Tabuny osób zwalnianych z pracy. Nieprawidłowości są: wielotatowość pracowników. Pedagog na trzech etach. Opiniowały mnie osoby które do pracy nie chodziły.
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:03
                  Czy nieprawdą jest że Wiewórska jest stale w szpitalu?
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:08
                  To co nieprawidłowe w 70: Śmierć Kondrada Ewkowskiego, wielo- atowość pracowników , zatrudnianie emerytów którzy pobierają emerytury w dużej ilości, Wiewórska trzymana z matematyki która po 3 miesiące przebywa w szpitalach. Współczuję uczniom pani Wiewórskiej, Pedagog na trzech etach. Ostatni wpis świadczy o waszej kulturze. Z jakich prac mnie zwalniano? Przecież ja nigdy nie zostałam zatrudniona na umowę na czas nieokreślony. Ja podaję fakty a wy pomawiacie : wyzwiska na forum o zdrowiu. Nigdy nie leczyłam się psychiatrycznie, nigdy nikogo nie wyzwałam.
                • Gość: Konrad Ewkowski Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:10
                  A Konrad Ewkowski nie zginął ? Sprawa jest w prokuraturze. Rodzina ma żal do szkoły.
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:14
                  Nie piłam , nie paliłam i godziny nie opuściłam. Opiniowały mnie osoby które nie chodziły do pracy : Pani Wiewórska-matematyczka szkoły - w szpitalach. Wyzwała w pokoju nauczycielskim,. Z tego co wiem 70 ma słabe wyniki z matematyki. Wiewórska po 3 jest w szpitalach. Byłabym miłosierna dla tej pani ale dzięki musiałam odejść. Pani pedagog to zrobiła również. Ani razu z nimi nie rozmawiałam. Tylko 3 miesiące pracowałam.
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:16
                  Pracuję na zleceniach. Twoje słowa to pomówienia. Tak pomówienia. Praca jest tylko po znajomości. Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Normalnie nie dostaniesz
                • Gość: Nieprawidłowo 7O Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:21
                  1.Sprawa w prokuraturze -Konrad Ewkowski
                  2. Wieloatowość pracowników -Proszę wpisać nazwiska w Internet
                  3. Zwalnianie młodych pracowników - niby odchodzą dobrowolnie -Tak ze mną postąpiono
                  4. Zatrudnianie wielu emerytów którzy pobierają emerytury ( pracownicy w niepełnym etacie)
                  5. Narkotyki wśród uczniów
                  6. Niskie wyniki uczniów
                  7. Tolerowanie pani pedagog na wielu etach która opiniowała pracowników
                  8. Pani Wieówórska po 3 chorowała a potem zmuszała do zwolnienia. Nadmieniam że uczniowie mieli ogromną stratę w nauce
                  9. To są fakty
                  10. Obsadzanie po znajomości
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:26
                  Artykuł świadczy o was. W Tygodniku Płockim jest artykuł o waszej szkole-2010-03-24 , a dokładnie o Konradzie Ewkowskim. Zachęcam do przeczytania. Właśnie co się dzieje z uczniami waszej szkoły , uczeń zginął i był na terenie Internatu.
                  Wiewórska- nie choruje.
                • Gość: Ksena -czysta praw Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:32
                  1. Wiewórska chorowała 3 miesiące a potem zwolniła mnie , pisała pisma Za co?
                  2. Pedagog nie pracowała - 3 prace równocześnie -Nigdy z nią nie rozmawiałam
                  3. Kondrad Ewkowski -zgon ( www.tygodnikpłocki-Kondrad Ewkowski)
                  4 duża przepustowość ludzi
                  5. Wieloatowość
                  To są prawdy-fakty-nie pomówienia Fakty -Prawdziwe Fakty
                  Praca po znajomości to logiczny-wniosek
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:45
                  1. To pomówienie= Nigdy nie widziałam stałej umowy Moje zwolnienie to nieprawidłowość. Jad mówi w tym tonie. Późno. To były 3 miesiące. Nieźle uczę. Wykańczanie to norma. Znam przypadki zwolnień w ciąży. Nauczycielki poroniły ciąże w wyniku zwolnień. Co to jest kalumnia? '' Jabłko od jabłoni'' to nie pomówienie. Mam wrażenie że straciłam pracę bo Pan Szymański mścił się za osobiste sprawy. Nie wstyd Ci. Tak postępuje dyrektor. Nieprawda ? Straciłam pracę bo nie lubił mojej rodziny. I za to mam żal i to wyjątkowy. I taki mściwy typ jest nadal dyrektorem. Kiedyś w komunie była praca a teraz nowi dyrektorzy są znani ze zwalniania. Jako obywatel Polski wstydzę że ktoś taki jest dyrektorem szkoły.Pedagog i Wieórska pisały donosy po 3 miesiącach nieobecności z mojej pracy która trwała tylko 3 miesiące.
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:55
                  Jako obywatel Polski kochający mój kraj muszę przedstawiać sposób zatrudniania w szkołach. To obowiązek obywatelski. Na staży Państwa polskiego należy walczyć z nieprawidłowościami które miały miejsce w tej szkole:
                  1. Kondrad Ewkowski uczeń 70 zginął w wyniku niewłaściwego działania Internatu zginął uczeń
                  2. W Internacie był 1 nauczyciel na kilkudziesięciu uczniów
                  3.wiele etatów
                  4. Pedagog pobiera 3 pensje równocześnie
                  5. Wieórska stale choruje i opiniuje
                  6. Nie ma ogłoszeń o wakatach
                  7. Zatrudnianie emerytów
                  To są fakty a twoje teksty to pomówienia
                  8. Tak jak w tym piśmie obrażano mnie. Ten pamflet to dowód jak traktujecie
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 22:13
                  Kalumnia to nie ukraińskie
                  • Gość: ja do Kseny Re: a tak naprawdę? IP: *.plock.mm.pl 27.12.11, 00:08
                    Droga Kseno, ile razy będziesz pisać to samo? Sądzisz, że ludzie nie rozumieją za pierwszym razem? Podajesz ciągle te same powody (w Twoim rozumieniu fakty). Nie pracujesz już tam- zamknij ten okres w życiu. Nie zadręczaj się tym. Wyjedź do Warszawy i tam poszukaj pracy w zawodzie. Wiadomo w Płocku- bez szans (wiem bo sama to przerabiam) ale wracając do złych wspomnień tylko niepotrzebnie się nakręcasz. Żyjesz tym co było, a nie tym co będzie. W ten sposób łatwo wpaść w depresję. Trzymaj się. Nie można się poddawać. A może założysz prywatne przedszkole? lub klub malucha? We współce z innymi nauczycielami (bez pracy za to z dobrymi kwalifikacjami) wiem, że jest ciężko ale nie wolno się tak załamywać, bo to sytuacji nie zmieni, a jedynie pogłębi nerwy... spróbuj o tym pomyśleć... powodzenia.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:09
                      A kto obraża? Nie wy : stale są wpisy. Ja tylko napisałam że praca jest po znajomości. A na to była odpowiedź że się nadajemy. Teraz epitety o nerwicy. Ja tylko podaje fakty. Nie podoba mi się że różne debile dostają prace ,nawet nie chodzą do pracy. A ich trzymają.
                      Czy to nie prawda że jest źle? czasem 10 nauczycieli było w ciągu 2 lat. Depresji nie mam. Tylko jestem zadowolona. Czy Wieórska musi pracować - nie chodzi do pracy? Pani pedagog na trzech etach. To bezprawne pobieranie pieniędzy. Czyżby posiadała dar bilokacji?
                    • Gość: Ksena -wyjazd Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:14
                      A wiesz ile kosztuje mieszkanie w Warszawie ? Metr 5000-8000. A wynajmowanie też jest drogie. W Warszawie płacą często 1000-2000. Ciekawe jak się z taką sumę utrzymać. Lepsze prace też są obstawione. Zresztą CV składałam wszędzie : w Warszawie czy w Płocku. Na rozmowy nie zapraszają. I tak nie mam stałej pracy i dlatego jeżeli utraciłam ją z winy Szymańskiego , Wieórskiej i pedagog mogę pisać co mi się podoba.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:17
                      Klub malucha wymaga nakładów finansowych.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:29
                      Nie jest to samo.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:42
                      A by prowadzić klub malucha to trzeba mieć pieniądze.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:44
                      W Warszawie nie ma pracy.
                • Gość: Ksena-Oburzeni Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:25
                  Stałej umowy nie widziałam. Stała umowa to jest dla Wiewórskiej co stale choruje . Tacy mają mianowanie. Litujemy się a potem wykorzystujemy -marionetki do zwolnień . Marionetka-Wiewórska po 3 miesiącach pobytu w szpitalu oceniała mnie z 3 miesięcy pracy. Ruch oburzonych uzmysłowił mi że warto. Mam żal że wiecznie chorująca oceniła moją pracę. Wiewórska tyle choruje. Ja godziny nie opuściłam w żadnej pracy, nie piję , nie palę. Nigdy na żadnego kolegę nie podpisałam pisma. Tydzień przed wyborem pana Szymańskiego na dyrektora pani dyrektor Baranowska poprosiła mnie o podpisanie petycji przeciw Szymańskiemu. Odmówiłam. Za to Barnowska napędziła pedagog i Wieórską na mnie a Szymański to wykorzystał. Baranowska były dyrektor to też nędzna kreatura. Pracę stracilam za uczciwość.
                • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 15:34
                  Umowy o pracę na czas nieokreślony nie widziałam. Nigdy nie byłeś na mojej hospitacji Szymański ani razu. Ciekawe : Jak można oceniać kogoś? Opiniowały mnie osoby które nie chodziły do pracy: Wieówórska- 3 miesiące szpital, pedagog -trzy etaty. To chamstwo. Ruch oburzonych jak i wiosna Arabska uzmysłowiły że trzeba walczyć. Moim marzeniem jest odejście z pracy Szymańskiego , ze stanowiska dyrektora który wiek emerytalny osiągnął. Marzę o nowych osobach. Marzę o zlikwidowaniu wielo-etatowości: rekordziści 2 szkoły + Wyższa /Uczelnia. ciekawe kiedy śpią.
                  • Gość: jurek Re: a tak naprawdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 16:45
                    Ksena, a czego Ty uczysz?
                  • Gość: M. Re: a tak naprawdę? IP: *.134.c77.petrotel.pl 27.12.11, 17:32
                    Kseno napisz do mnie na maila (magdalenes5@poczta.onet.pl). Jeśli chcesz - pogadamy. Nie roztrząsaj tego wszystkiego już na forum. Daj ludziom odpocząć.
                    Pozdrawiam, M.
                    • Gość: Ksena Re: a tak naprawdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 00:23
                      Święta się kończą , to przestaje robić wpisy.
                      • Gość: JA PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 23:34
                        Również szukam pracy...
    • Gość: kasia Re: praca dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 15:26
      jestem na III roku pedagogiki i jestem w trakcie szukania pracy w Płockich szkołach i jednym słowem......LIPA!!
      • Gość: M. Re: praca dla nauczycieli IP: *.150.c88.petrotel.pl 21.04.12, 19:46
        Witam.
        A nauczycielem jakiego przedmiotu chcesz zostać?
        Pozdrawiam, M.
        • Gość: zero szans Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 05.05.12, 16:27
          Od września 2012 nie ma szans na etat w szkole w zawodzie nauczyciela. Zaś kolejny rok 2013 bedzie jeszcze gorszy (przyjęć nie będzie- a nauczycieli będą zwalniać, bo nie będzie etatów). Jeśli nie odroczą sześciolatków to 2014 ma być przełomowy.
          • Gość: anglistyka Re: praca dla nauczycieli IP: *.30.14.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.12, 18:52
            czy ktos kto w tym roku sie obronil na pwsz - dostal prace w szkole?
            • Gość: :( Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 02.10.12, 11:52
              Niestety nie i taki kryzys będzie długoo...
              • Gość: ??? dlaczego nikt z pokrzywdzonych nie poszedł do sądu IP: *.126.c73.petrotel.pl 30.12.13, 22:40
                ...aby dochodzić swoich praw w sądzie pracy?
                Co mają do stracenia ci, którzy już nie pracują w 70.? Dlaczego godzą się na patologię?
                Po co w sieci wylewać żale, skoro są od tego odpowiednie organy?
                Nie rozumiem.
    • Gość: mgr Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 09.01.14, 08:11
      Drodzy nauczyciele (nieaktywni zawodowo),

Nie wiem jak Państwo, ale ja mam już dość sytuacji na rynku pracy dla płockich nauczycieli. Z roku na rok jest coraz gorzej. Pomyślałam, że moglibyśmy zrobić coś wspólnie:
      1) założyć przedszkole,
      2) punkt przedszkolny
      3) utworzyć szkołę podstawową,
      4) klub malucha ?
      Może ktoś z Państwa ma jakieś inne rozwiązanie? Rozumiem, że pojedynczo trudno jest cokolwiek zrobić (ze względów finansowych) ale razem?
      Czy znajzie się ktoś chętny do współpracy? (Realny).

Pozdrawiam i czekam na Państwa odzew.
      • Gość: zaciekawiony Re: praca dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 13:39
        Jestem za. Wszystko to miałoby wzięcie, gdyby poprzedzone było słowem "katolickie" (no może oprócz klubu malucha :) Tylko czy znajdzie się grupa zatwardziałych katolików-nauczycieli bez pracy? :)
        • Gość: mgr Re: praca dla nauczycieli IP: *.plock.mm.pl 09.01.14, 14:14
          W naszym kraju to faktycznie, wszystko co "katolickie" ma wzięcie. Mi chodziło jednak o świecką oświatę :) Raczej nie ma bezrobotnych (katolików), są za to bezrobotni ateiści (lub osoby wierzące lecz nie do końca praktykujące, lub przynajmniej "niezbyt zatwardziałe religijnie". Nie chciałabym wyjeżdżać z Płocka. Pracę w zawodzie miałam dotychczas wyłącznie na zastępstwa- teraz nie mam. Tęsknię za dziećmi i pragnę wykorzystać swoją wiedzę, wprowadzając dzieciaczki w fascynujący świat nauki. Do samodzielnego założenia wskazanych uprzednio placówek nie mam rzecz jasna funduszy, ale pomyślałam, że razem mozna zdziałać więcej. Niby w naszym mieście jest tyle prywatnych przedszkoli i państwowych szkół ale o etat jest bardzo ciężko (o ile w ogóle można mówić, że jest to możliwe bez znajomości). Chciałabym założyć taką placówkę w której od początku liczą się kompetencje a nie uklady, która działa dla dzieci i ich rodziców. Placówkę która kształci na wysokim poziomie i zapewnia prawdziwie domową, przyjazną atmosferę. Może ktoś z Państwa dysponuje już lolalem (najlepiej parter).. chciałabym wreszcie spotkać realnych ludzi chętnych do podjęcia współpracy. Drodzy nauczyciele- w Płocku też można uczyć!!! Trzeba się tylko mądrze zorganizować... (Na początek gotowa jestem pracować za darmo, oby nie wypaść z zawodu- tęsknię, prawdziwie tęsknię za uczniami). Pozdrawiam i nie ukrywam, że liczę na odzew. Bardzo mi zależy!
          • Gość: gosc Do "mgr" IP: *.class98.petrotel.pl 18.07.14, 13:21
            Proszę o kontakt na georgia83@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka