wik-ii 09.04.08, 03:05 czy mozna zrobic w Plocku prywatnie usg glowki jesli tak to gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia4545 Re: pilne!usg główki 09.04.08, 07:20 chodzi ci chyba o EEG, można napewno w szpitalu na Winiarach, na kasę chorych trzeba miec skierowanie i sie dłuuuugo czeka (tak było jakieś 3 lata temu), a prywatnie jest szybciej ale też czekałam. Nie wiem czy gdzieś w Płocku robią EEG dzieciom. Moja miała parę miesięcy jak chciałam jej zrobić, miałam 3 podejścia i .... nie udało się, ponieważ dzieciom chyba do 3 lat robiło się to badanie we śnie. Nie wiem czy o to ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara1001 Re: pilne!usg główki 09.04.08, 08:19 Ja córce,usg główki robiłam w szpitalu na Winiarach.Nie pamiętam ile czekałam.Za to nie tak dawno robiłam eeg głowy.Nie czekałam w kolejce tylko zapłaciłam (chyba 70 zł)i termin miałam wyznaczony za dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
magos07 Re: pilne!usg główki 09.04.08, 21:33 jeśli chodzi Ci o usg przezciemieniowe, to ja robiłam córci w przychodni Rodzina na Podolszycach Płd. koszt- 65 zł, robią tylko w środy i czekałam chyba 2 dni. na Winiarach też robią, ale są długie terminy- miałam czekac około pół roku, przez ten czas ciemiączko zarasta i badanie nie ma sensu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: pilne!usg główki 10.04.08, 07:23 czy moglabym prosic o jakis kontakt z przychodnia dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magos07 Re: pilne!usg główki 10.04.08, 15:45 tel do rejestracji przychodni: 024/ 3668865. badanie robi dr Rudowska z Winiar. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karinawj Re: pilne!usg główki 21.04.08, 11:26 Ja robiłam córce dwa lata temu w szpitalu na kościuszki, prywatnie. Dziecko miało 2 m-ce nie mogłam czekać. Bardzo szybko mnie pani umówiła. Zadzwoniłam na oddział dziecięcy i podali mi numer. Odpowiedz Link Zgłoś