ola162 04.05.08, 17:13 Witam mam pytanie ile może kosztować ślub na Stanisławówce ? mam zamiar dopiero wybrać się do księdza, jestem tylko ciekawa ile kosztuje ta "co łaska". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 04.05.08, 18:42 Po co zadajesz głupie pytania? Na necie ktoś ma ci pisać, jakie są stawki, bo tobie się nie chce ruszyć tyłka? Nie masz życzenia to nie bierz ślubu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 04.05.08, 19:44 To nie odpowiadaj na głupie pytania ! A to czy mi sie chce ruszyć tyłek czy nie to moja sprawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl3 Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 04.05.08, 20:04 slub kosztował "co łaska" 4 lata temu płacilismy 600zł Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 04.05.08, 20:15 dzięki za odpowiedz, jutro wybieramy sie do księdza na stanisławówce, zastanawiam się też nad górkami. Chciałabym poprostu wiedzieć czego można się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 09.05.08, 21:18 ola162 napisała: > To nie odpowiadaj na głupie pytania ! Przecież nie odpowiedziałem. Czytaj uważnie. > A to czy mi sie chce ruszyć tyłek czy nie to moja sprawa ! Pewnie, że nie. Ale żal mi osób, które w ślubie widzą głównie wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_ef Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 11.05.08, 17:32 maciek.zwany.jajem napisał: > ola162 napisała: > > > To nie odpowiadaj na głupie pytania ! > > Przecież nie odpowiedziałem. Czytaj uważnie. > > > A to czy mi sie chce ruszyć tyłek czy nie to moja sprawa ! > > Pewnie, że nie. Ale żal mi osób, które w ślubie widzą głównie wydatek Nie chcę przeszkadać w tej romantycznej rozmowie przed ślubnej, ale trudno nie zauważyć tego wydatku.:) Trzeba być osłem by nie zauważyć,że dziewczyna jest przejęta i nie może spać po nocach :). Chyba już lepijej jest gdy faceci gadają o meczach a nie o babskich sprawach:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 12.05.08, 00:37 matylda_ef napisała: > Nie chcę przeszkadać w tej romantycznej rozmowie przed ślubnej, Już tak się nie kryguj. > dziewczyna jest przejęta i nie może spać po nocach :). Jesteś pewnie jej nianią, że tyle wiesz.:) > Chyba już lepijej jest gdy faceci gadają o meczach a nie o babskich sprawach:) Współczuję.... 'bogactwo' zainteresowań Twoich facetów powala :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 12.05.08, 17:36 matylda_ef napisała: > Owszem powala :) Chciałoby się napisać: masz takich facetów, na jakich zasłuzyłaś :) Lecz najważniejsze, że z tym Ci dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_ef Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 13.05.08, 09:36 OWSZEM, Z TYM MI DOBRZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz1938 Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 05.05.08, 10:25 Z tego co wiem to Stanisławówka jest dość droga. dokładnej kwoty nie umiem Ci jednak podać. słyszałam coś o 1000 zł ale nie wiem na ile to prawda. napisz jak będziesz wiedxiała dokładnie. ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 09.05.08, 10:19 Stanisławówka już nie jest moją parafią i ślub będzie na górkach. Koszt z organistą i kościelnym to 900 zł ( bez kosztu półślubku i wyciągania zaświadczeń) Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: Ślub na Stanisławówce ?????? 13.05.08, 14:18 ja brałam ślub w Stanisławówce i oczywiście opłata co łaska. potwierdzam. Super parafia. Odpowiedz Link Zgłoś