Dodaj do ulubionych

JAKI ZAPACH?

IP: 195.94.222.* 14.08.01, 08:36
Kochani, mam nadzieję, że mogę na was liczyć, zwłaszcza panów: jaki zapach
perfum najbardziej wam się podoba u kobiet? Jakieś konkretne przykłady? A wy
dziewczyny, jakich perfum używacie, żeby powalić faceta na kolana? Wiem, że ten
wątek już kiedyś był, ale … bardzo mnie to interesuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: por Re: JAKI ZAPACH? IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 14.08.01, 09:41
      Ta sama woda toaletowa moze zdecydowanie inaczej pachniec na dwóch osobach.
      Musisz szukać przede wszystkim zapachu który Tobie będzie się podobał.
      Osobiście bardzo lubię niebieski Davidoff dla kobiet.
    • Gość: Anka Re: JAKI ZAPACH? IP: *.raciborz.pik-net.pl 14.08.01, 11:48
      Zgadzam sie z poprzednią wypowiedzia, ale zaproponuję Ci 2 zapachy: męskim
      bezkonkurencyjnym zapachem dla mnie jest Roma L. Biagotti, natomiast jesli
      chodzi o damski ... tu wiekszy problem - może Envy? Sprawdź
    • Gość: mea Re: JAKI ZAPACH? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 12:56
      U mnie "Fleur de diva" Ungaro. Każdy facet mój. Ale na innych kobietach ten
      zapach śmierdzi. Musisz wypróbować sama wiele zapachów. najlepiej codziennie
      inny. I musisz koniecznie jeździć komunikacją miejską (konieczne choć czasami
      dość przykre) Jeżeli w autobusie faceci będą zbliżać się do ciebie a nie
      oddalać - to jest właśnie to!
      pzdr
      • Gość: Jolka Re: JAKI ZAPACH? IP: 10.10.41.* 15.08.01, 12:15
        JIL JIL SANDER uwazam ze jest genialny ale trudno go juz dostac
    • Gość: elle Re: JAKI ZAPACH? IP: 195.94.222.* 14.08.01, 13:04
      Miałam już Contradiction CK, Obsession CK, Opium ISL, Dalissima, Escape CK. Nie
      mogę się zdeydować mój zapach to ma być zapach zmysłowy i “ciężki”, coś jak
      Obsession, czy raczej lekki i kwiatowy, jak Dalissima. W obu czuję się dobrze,
      ale chciałabym jakąś zmianę!
      • Gość: julianna Re: JAKI ZAPACH? IP: 213.25.97.* 14.08.01, 13:28
        Jesli lubisz zapachy CK sprobuj Truth, dla mnie bomba
        • Gość: elle Re: JAKI ZAPACH? IP: 195.94.222.* 14.08.01, 13:40
          właśnie się zastanawiam, podobno CK Truth jest zupełnie inny od wszystkich
          poprzednich, bardziej “uspokajający”, niż Escape, czy Contradiction. A co
          sądzicie o Miracle Lancome?
          • julianna Re: JAKI ZAPACH? 14.08.01, 14:25
            Dla mnie miracle za slaby, jakis nijaki

Gość portalu: elle napisał(a):

> . A co sądzicie o Miracle Lancome?

• Gość: des Re: JAKI ZAPACH? IP: 194.181.86.* 14.08.01, 13:46
      Zapach powinien spełniać 3 podstawowe warunki:
      1. musi podkreślać Twoją unikalną osobowość, harmonizować z nią
      2. pasować do okazji i stroju (lato/zima, wieczór/praca, itp)
      3. Ty musisz się z tym zapachem dobrze czuć

W końcu to Ty masz powalić faceta na kolana, a nie butelka z wodą toaletową! ;)

pzdr
      des
    • Gość: ylang Re: JAKI ZAPACH? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 15:57
      Trudno doradzać komuś perfumy. Mnie np. w ogóle nie podoba się COOL WATER
      DAVIDOFFA(drażni mnie, wręcz nie mogę go znieść).ENVY GUCCIEGO i EAU PAR KENZO
      (też szalenie modne w Polsce) podobają mi się na innych kobietach. W moim
      przypadku zakup był chybiony. Nie lubiłam tych zapachów na sobie.Tego lata
      używałam PAMPLELUNE GUERLAINA i polubiłam tę świeżą,oryginalną wodę(świeża,ale
      trwała).Na chłodniejsze pory wybieram CHAUMET(pierwsza wersja w białym
      opakowaniu)i podobną PREMIER JOUR NINY RICCI.Są to zapachy bardzo kobiece,ale
      nie odurzające.Zmysłowych,seksownych zapachów używam rzadziej(głównie zimą)i
      na "specjalne" okazje(DOLCE&GABANNA w czerwonym pudełku).Jeśli ktoś szuka
      perfum silnie działających na płeć przeciwną to polecam orientalne YOUTH DEW
      ESTEE LAUDER.Nie dość,że zawierają wszystkie"podniecające" składniki to są
      niespotykane(choć podobne do OPIUM).
      • Gość: Mika Re: JAKI ZAPACH? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 23:59
        Kupilam niedawno na lotnisku bialego Kenzo. Moj kolega z pracy powiedzial, ze
        pachne tak, ze ma ochote mnie przytulic....
    • Gość: głupek Re: JAKI ZAPACH? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 14.08.01, 19:46
      Rybny
      • Gość: Micho Re: JAKI ZAPACH? IP: *.latnet.lv 15.08.01, 10:56
        Rybny to chyba nie. Nie wiem ktora woda najlepiej pasuje ale starzy eksperci
        zwykli mowic - prawdziwy mezczyzna powinien pachniec:
        koniem (ach te estrogeny), tytoniem, koniakiem i walka. Zachodnie wody/smrody
        zostawmy lalusiom.

Pozdro

Micho
        • Gość: pirzmak Re: JAKI ZAPACH? IP: 62.233.139.* 15.08.01, 11:45
          Tylko Azzura firmy Azzaro. Przyjemny, brzoskwiniowy, w pomaranczowym pudelku.
    • Gość: BB Re: JAKI ZAPACH? IP: *.fnet.pl 15.08.01, 13:26
      Delikatny jak mgiełka 5th avenue /Elizabeth Arden/
      • Gość: Mozais Re: JAKI ZAPACH? IP: *.waw.cdp.pl 16.08.01, 13:24
        Z moich obserwacji to zalezy od faceta. Jedni lubia delikatne i subtelne, inny
        intensywne, slodkie i zmyslowe. Ja ukochalam sobie ten drugi typ i w tym
        segmencie bezkonkurencyjne sa: Kenzo Jungle Elephant, Samsara Guerlain, Poison
        i Hypnotic Poison Diora. Aktualnie jestem przy Hypnotic, ktor lacznie z zelem
        pod prysznic i balsamem jest podobno zniewalajacy i pol facetow z firmy mnie
        obwachuje. Druga polowa widocznie woli ten pierwszy typ.
        • Gość: Angel Re: JAKI ZAPACH? IP: 212.244.106.* 16.08.01, 15:51
          Słodkie , zmysłowe,niewinne ale tak nie do końca.Angel.I te klasyczne i te
          wersji Innocent. Zel pod prysznic także jako szampon.
          Uzywam ich od dośc dawna ale kiedy tylko spróbowałam zaxczeło dziać się cos co
          uświadomiło mi ze jestem kobietą.
          Na sportowe okazje Laguna Salvadora Dali.
        • Gość: M Re: JAKI ZAPACH? IP: *.osi.gda.pl 18.08.01, 13:35
          Zgadzam się z Tobą w zupełności. Ale faktem jest, że mężczyzna, z którym
          zdarzyło mi się przebywać cześciej niż z innymi zabronił mi używać Davidoff`a
          Cool Water w miejscach publicznych :)))) Polecam poza tym Estee Lauder -
          Dazzling Silver. Nie do zdobycia w Polsce, ale wart poświęcenia w
          poszukiwaniach. Reszta zależy od charakteru kobiety, jest stylu ubierania się
          etc. Radzę jednak spryskiwać się perfumami, a nie oblewać.
    • Gość: Józef K. Re: JAKI ZAPACH? IP: 157.25.130.* 16.08.01, 16:49
      Żadne perfumy, zapach czystej natury. Tak co najmniej pół godziny po kąpieli,
      kiedy już zapach mydła wyparuje. Potem jak kobieta się rozgrzeje to
      najpiękniejszy zapach dla mnie pochodzi z ... I po rozmowach z wieloma kumplami
      sądzę, że nie jestem w tym osamotniony.

Istotnie zapach fajnych perfum może spowodować, że na ulicy, w tramwaju obejrze
      się za źródłem tegoż, ale w intymnych sytuacjach okropnie mi to przeszkadza,
      rozprasza mnie, utrudnia mi znalezienie tego właściwego zapachu
      • Gość: Anna26 Re: JAKI ZAPACH? IP: *.dialinx.net 17.08.01, 05:10
        Jozef K. ma sporo racji, ale producenci perfumow musza zarobic wiec...
        Na lato;
        ''Acqua di Gio'' Armnaiego
        ''Pleasures'' Estee Lauder

dla mlodszych dziewczyn polecam ''Green Tea'' Elizabeth Areden

Na zime;
        Jean Paul Gautier.

I przypiminam, ze kobiecy pot dziala na facetow lepeije niz ''francuskie
        perfony''.
        • Gość: roro Re: JAKI ZAPACH? IP: 195.41.66.* 17.08.01, 11:13

Z tym potem to przesada. Uwielbiam zapach naturalny mojej wspanialej bo czesto
          sie prysznicuje ale kazda inna przepocona kobieta to koszmar, niestety. A jak
          to sie razem zmiesza nawet z dobrym perfumem czy dezo-dezo to juz koszmar do
          potegi. Tak wiec najpier czysciutko a potem nieco podkolorowania i bedzie
          dobrze.

Wiecie, ze znalem kiedys dziewczyne, ktorej buteleczka perfum starczala na
          jakies gora 2 tygodnie! To byl dopiero odjazd! Na korytarzu pachnialo po jej
          przejsciu jeszcze z godzine a jak sie mialo to nieszczesie spotkania z nia to o
          zapach za nia sie ciagnacy mozna sie bylo zabic - po omdleniu np. o kant.

I jeszcze przyslowie wojskowe na odmowe wykonania rozkazu (ze niby zolnierzyk
          zrobi to potem):
          Potem to nogi smierdza a czasami to i pod pachami.

I jeszcze przyslowie cywilne (ze niby ktos jest wolny jak Mazowiecki):
          Ciagnie sie jak smrod za wojskiem.

Odmiana mlodziezowa powyzszego:
          Ciagnie sie jak smrod za harcerzami.

Dobry zapach to np. zielony EDEN.

pzdrwko
          • Gość: Anna26 Re: JAKI ZAPACH? IP: *.dialinx.net 17.08.01, 17:04
            Gość portalu: roro napisał(a):

>
            > Z tym potem to przesada. Uwielbiam zapach naturalny mojej wspanialej bo czesto
            > sie prysznicuje ale kazda inna przepocona kobieta to koszmar, niestety. A jak
            > to sie razem zmiesza nawet z dobrym perfumem czy dezo-dezo to juz koszmar do
            > potegi. Tak wiec najpier czysciutko a potem nieco podkolorowania i bedzie
            > dobrze.
            >
            Nie mowilam o tragicznym przepoceniu. Ja sie prawie w ogole nie poce wiec nawet
            sobie tego nie wyobrazam. Ale naprzyklad zauwazylam, ze gdy wracam z silownie,
            to moj facet wcale ode mnie nie ucieka. Wprost przeciwnie....Czyli moze chodzi
            to intymnosc miedzy dwojgiem ludzie. Po dwoch latach mieszkania razem perfumy
            nie odgrywaja zadnego znaczenia dla zycia seksualnego. So przyjemne dla obu
            stron ale nie niezbedne.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka