Dodaj do ulubionych

Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Panka.

31.05.08, 18:27
chciałam się zpytac o opinie o tym własnie lekarzu. Moja obecna ginekolog nie
wzbudza u mnie zaufania....nie zleca wielu koniecznych badań,posiwu-a mam stan
zapalny pochwy! Obecnie jestem w 26tc i stwierdzono u mnie skrócona szyjke
macicy. chciała bym oddać się w ręce specjalisty...i myslę o dr.
Panku....zamierzam rodzic na wiziarach!
Bardzo proszę o opinie i jakiś kontakt do dr. najlepiej na komórkę!
Obserwuj wątek
    • as.iak Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 31.05.08, 21:24
      polecam, zdecydowanie najlepszy gin w Plocku
      daj nr gg
      • krawczykasia Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 01.06.08, 00:07
        a ja nie polecam wcale!!!
        8,5 roku temu prowadził prywatnie moją ciążę. Pracowałam prawie do konca, wizyty miałam co miesiąc, ale nie na każdej byłam badana - czasem tylko zwolnienie i tyle. Pod koniec ciąży wyszło mi bardzo duże nadciśnienie + obrzęki. Przed wywoływanym porodem leżałam 2 tygodnie na oddziale dr Panka. Nie uważam aby lekarz miał nadskakiwać pacjentkom ( prowadzonym prywatnie ), ale ja tam się czułam jak ziemia niczyja. Inni lekarze informowali swoje pacjentki na bieżąco. Na mój temat mąż dowiadywał się w gabinecie, mi pan dr nic nigdy nie powiedział, a wręcz na obchodzie nie obdarzył prawie słowem.
        Pomijam fakt, że pod czułym okiem pana dr rodziłam 26 godz. ( poród wywoływany w 37 tyg, przez to zatrucie co miałam ), dziecko było niedotlenione i dostało 6 pkt. Do dzis borykamy sie z problemami z motoryką ( terapia SI itp. ) i bedziemy syna stawiać na komisji - niepełnosparwny jest ewidentnie. Tu można jeszcze parę słów napisac na temat neonatologii, ale to już inna historia.

Dodam, że byłam wściekła za to, że płace grubą kasę co miesiąc, a w szpitalu pan dr udaje, że mnie nie zna. To nie jest tylko moje odczucie, więcej jego pacjentek miało takie same wrażenia.
        Może wszystko jest super, gdy nie ma kłopotów.
        Chyba, że po 8 latach pan dr zmienił stosunek do swoich ciężarówek i już nie udaje, że ich nie zna.

Pozdrawiam i zycze udanego wyboru
      • agapa13 Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 01.06.08, 08:47
        Wiadomo,że każdy lekarz (jak i każdy człowiek) ma dobre jak i niestety te złe
        opinie...ale wydaje mi się,że Panek bedzie lepszy od mojego dotychczasowego
        gina...no i winiary.
        A ile bierze za wizytę?

mój nr gg 2629250 bardzo prosze o namiary
    • agapa13 Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 03.06.08, 15:48
      Udało mi sie umówic na dziś ...co prrawda dopiero po 21.00. ale przynajmniej
      bede spokojniejsza.dzieki na namiary!
      • agamagafon Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 12.06.08, 22:21
        Panek jest dobrym specjalistą ale bardzo zabiegany, moim zdaniem to nie
        najlepszy lekarz na prowadzenie ciąży. zgadzam się z tym co napisała moja
        przedmówczyni, że jak masz ciążę bezproblemową to i najgorszy lekarz ci pomoże
        ale Panek ostatnio strasznie bagatelizuje co się do niego mówi, nie informuje
        swoich pacjentek o stanie zdrowia jak już są w szpitalu ba inni lekarze nie chcą
        mu wchodzi w paradę i też nic nie mówią. Jednym słowem nikogo nie obchodzisz.
        • krawczykasia Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 15.06.08, 00:09
          no wlasnie - nic dodać, nic ująć. To własnie miałam na mysli - w szpitalu ( z zatruciem ciążowym ) czułam się jak "ziemia niczyja". Każda z dziewczyn miała innego lekarza, który przychodził i choc chwile porozmawiał. Do mnie dr Panek nigdy nie przyszedł, krótkie info o stanie zdrowia, prognozach i ewentualnych skutkach zatrucia zdobywałam na korytarzu w przelocie, lub mój mąż w gabinecie pana dr.
          Tak jakby wielką tajemnicą było to,że pan dr ma prywatne pacjentki, a może jego pacjentki nie powinny znaleźć się w szpitalu?

Ja wiem jedno - ja miałam poród wywoływany sztucznie w 37 tygodniu ze względu na kłopoty z tętnem oraz nadcisnieniem. 26 godz. leżałam na łózku, bo nawet chodzic nie mogłam ( 2 kroplówki ). Mąż prosił, żeby zrobili cesarke - nie. Maciek urodził sie przyduszony, 6 pkt. Apgar. Ma 9 lat i niestety ale lekką formę porażenia.

Pozdrawiam
          Pozdrawiam
          • 1iwona75 Re: Chce zmienic lekarza prowadzacego..na dr Pank 20.07.08, 21:22
            ,nie polecam.u mnie stwierdził ciążę pozamaciczną.chciał już
            usuwać.ale dzięki pendraszewskiemu mam 6-cio letniego synka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka