maro9999 22.09.08, 22:59 Moja żona wybiera się w ciąży do pana doktora.Wiem że teraz pracuje na Kościuszki.Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariawaw Re: dr Ciepliński 23.09.08, 23:30 Dla mnie ok.Prowadził moją ciążę, był przy porodzie.Wszystko bez zarzutów.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pati1609 Re: dr Ciepliński 24.09.08, 07:55 A ja myślałam, że dr Ciepliński pracuje na Winiarach. Wiem, ze USG ma u dr Hawryluka na Jasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcianos1978 Re: dr Ciepliński 24.09.08, 14:12 miły człowiek, ja chodziłam do niego tylko na USG, potem spotkaliśmy się już w szpitalu na Winiarach, ale może już jest na Kościuszki, prywatnie na Jasnej. Co do kompetencji nie mogę się wypowiedzieć, na USG był ok Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: dr Ciepliński 30.09.08, 10:37 napewno pracuje na winiarach byłam u niego na usg na jasnej i było ok miły człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
monia4545 Re: dr Ciepliński 30.09.08, 21:47 oj, napewno dr Ciepliński nie pracuje już na Winiarach, tylko w Szpitalu na Kościuszki. Jako lekarz, który wykonuje USG jest super (wykonywał mi kilka usg), zawsze wytłumaczy, odpowie na wszystkie pytania. Od niedawna podobno można się zapisywać do niego na wizyty prywatne na Jasną. Odpowiedz Link Zgłoś
dariawaw Re: dr Ciepliński 30.09.08, 22:25 Tak to prawda.Robi nie tylko USG ale też przyjmuje wszystkie pacjentki,jest spejalistą ginekologii i położnictwa- bardzo polecam pana doktora Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: dr Ciepliński 04.10.08, 00:34 Dziewczyny, a ile on może mieć lat? Na oczy go nie widziałam, nie wybieram się, nie znam, pytam z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
frameset Re: dr Ciepliński 08.10.08, 09:58 Na oko to 30 :).A na poważnie, to chyba trudno wystawiać opinię dotyczącą leczenia przez danego lekarza, samemu nie będąc nawet lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: dr Ciepliński 22.10.08, 14:58 lat ma 36 2 lata temu nie mial jeszcze specjalizacji ale moze juz ma, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
cezzarka Re: dr Ciepliński 02.11.08, 22:33 witam.ten pan doktor pomimo mlodego wieku jest naprawde doswiadczonym,obeznanym w swojej dziedzinie specjalista.do tego delikatny i sympatyczny-czego nie o wszystkich gin.w miescie mozna powiedziec.bylam pacjetka dr.jeszcze na winiarach i nie mam sie do czego przyczepic,naprawde.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaka1 Re: dr Ciepliński 08.11.08, 20:26 miły faktycznie jest ale co do kompetencji to mam bardzo złe doświadczenia :( zabiegiem jaki wykonał u mnie przy porodzie 'zafundował' mi 10 dniowy pobyt w szpitalu z 3 tygodniowym dzieckiem, masa nerwów i 'poprawek' dlatego nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olare Re: dr Ciepliński 20.11.08, 11:40 Mnie ostatnio prawie przegonil po usg tak mu sie spieszylo, ide na poczatku grudnia na wizyte i jesli wtedy tez tak sie zachowa to nie pojde do niego nigdy wiecej. Mam pytanie do ciezarnych, czy ktoras z Was jest moze na zwolnieniu a jesli tak to czy latwo wypisuje Cieplinski w ciazy zwolnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
petra88 Re: dr Ciepliński 20.11.08, 15:40 Witam.Ja osobiście oceniam pozytywnie doktora K.Cieplińskiego. Badanie usg przeprowadzone, moim zdaniem, gdyż nie jestem oczywiście fachowcem w tej dziedzinie, profesjonalnie i starannie. Perfekcyjnie określona poza tym płeć dziecka - pan doktor podobno nigdy się nie myli :) Sympatyczny człowiek, cierpliwie odpowiadający na wszystkie pytania, nawet te najbardziej banalne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: dr Ciepliński 20.11.08, 19:39 W porządku gość, byłam u niego na usg genetycznym Odpowiedz Link Zgłoś
olare Re: dr Ciepliński 03.12.08, 14:01 Pytanie do dziewczyn, ktore prowadza u niego ciaza, czy na wizytach tez robi usg (pytam bo do tej pory zapisywalam sie typowo na usg) ? Odpowiedz Link Zgłoś