babeczka81 21.10.08, 18:38 ale moze to sposób na to,żeby nie zamarło ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necia5 Re: forum zamienia się w giełdę 22.10.08, 08:34 Rzeczywiście tak to wygląda. A troszkę szkoda bo trafiłam tu zupełnie niechcący i jak zobaczyłam nazwę "Pogaduchy płockich Mam" to myślałam że porozmawiam tu sobie z innymi płockimi mamami o wszystkim i o niczym. W skrytości ducha miałam nadzieję poznać jakieś fajne dziewczyny, może towarzyszki na wspólny spacer z dziećmi... Ale cóż, widzę że to forum ma tu inną funkcję, a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka81 Re: forum zamienia się w giełdę 23.10.08, 12:07 gracjana28 się nie odzywa, choć pisałam do niej w tej sprawie. forum niczyje, więc nikomu nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: forum zamienia się w giełdę 23.10.08, 12:12 To napisz na forum@agora.pl że jest taki problem i że chciałabyś rpzejąć forum - tak czasami bywa z prywatnymi, jeśli właściciel je porzuci, a forum żyje samo. Przydałaby się ręka i oko do czuwania nad forum, choćby do kasowania nieaktualnych ofert, bo przez to inne wątki za szybko spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka81 Re: forum zamienia się w giełdę 23.10.08, 12:22 ja się na tym nie znam, myslałam ,ze jak ktos stworzy forum to mu zapał za szybko nie minie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: forum zamienia się w giełdę 23.10.08, 21:54 Co to znaczy: "za szybko"? Gracjana się nie odzywa na forum od roku, samo forum ma ponad 2 lata. Przez rok może się w życiu dużo zmienić, niekoniecnzie forum się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanadulki Re: forum zamienia się w giełdę 23.10.08, 22:02 Ja też myślałam,że znajdę tu osoby do rozmowy a tu nudy:( Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka81 Re: forum zamienia się w giełdę 05.11.08, 09:35 która z forumowiczek chętna na przejęcie forum? jak jest możliwość to trzeba to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś