Gość: magos07 IP: *.045.c93.petrotel.pl 06.07.09, 21:48 Witam, mam pytanie, jak ubieracie swoje dzieci w gorące noce? moja córcia strasznie się poci, śpi w cienkim pajacu, przykryta tylko pieluchą tetrową, a i tak jest spocona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MamaFilipa Re: noce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:09 Mój maluch - 9 mieisęcy - śpi tylko w bodziakach, przykrywam go cieniutką kołderką, czasem jak jest mu za gorąco to "się skopuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: noce IP: *.234.c90.petrotel.pl 06.07.09, 22:32 mojemu zakladam body na ramiaczka- cieniutke i spi tylko tak bo kołdrę skopie, dodam, ze w domu mam stosunkowo chlodno bo cale dnie jest włączona klimatyzacja, ale mlodemu najwyrazniej tak odpowiada, jak mu zalożyłam body na długi rekaw tez sie pocil w dodatku kilka razy sie obudzil Odpowiedz Link Zgłoś
ag-as Re: noce 07.07.09, 08:10 Moja mała ma 6 m-cy.Śpi w rampersie z krótkim rękawkiem,ale i tak wstaję w nocy, bo ciągle sie skopuje Odpowiedz Link Zgłoś
ola162 Re: noce 07.07.09, 08:14 Moje dziecie ma pół roku i śpi albo w rampersie albo w bodach na krótki rękaw śpi pod cienką kołderką ale rano i tak jest wykopana Odpowiedz Link Zgłoś