Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomasowe wrażenia.

26.08.05, 21:51
    Ja krótko.
    Podobało mi się, nawet bardzo! Wspaniała organizacja, cały przejazd idealnie
    zabezpieczony, obstawa zarówno ze strony policji, jak i też straży miejskiej.
    Z tego, co ja widziałem, to nikt nie wariował..oczywiście trafiłu się kilku
    niskosiodełkowców szpanujących na lewo i prawo, ale to jeszcze ujdzie w tym
    rowerowym tłumie... Dziękuję Wam za wspaniale spędzony czas i zabawę : )
    Szkoda, że tak masowa masa ma miejsce tylko raz w miesiącu ; )

Pozdrawiam.
    Bartek.
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Pomasowe wrażenia. 27.08.05, 00:22
        to_jest_niewazne napisał:

> Wspaniała organizacja, cały przejazd idealnie
        > zabezpieczony, obstawa zarówno ze strony policji, jak i też straży miejskiej.

Do idełu ciut brakowało, ale fakt - było nieźle. Gdyby nie te częste postoje...

> Z tego, co ja widziałem, to nikt nie wariował..oczywiście trafiłu się kilku
        > niskosiodełkowców szpanujących na lewo i prawo, ale to jeszcze ujdzie w tym
        > rowerowym tłumie... Dziękuję Wam za wspaniale spędzony czas i zabawę : )

Mniej jadących po chodnikach (gdzieniegdzie) to plus. Totalne organiczenie
        percepcji u pozostałych chodnikowców to minus - niestety musiałem wysłać do
        paru osób Strażników, czego robić nie lubię. Gorzej natomiast z jazdą pod
        prąd... ja rozumiem, że każdy chce jechać z przodu i każdy się śpieszy, ale
        niestety nie wszyscy mogą przy 2000 ludzi jechać tuż za radiowozem. Postarajcie
        się w końcu to zrozumieć :-)
        • beno1 Re: Pomasowe wrażenia. 27.08.05, 00:34
          Na Świętokrzyskiej jechaliśmy wszystkimi pasami a wystarczyłoby dwoma. Trzeci
          powinien być dla separacji wobec ruchu z naprzeciwka. Ja musiałem ściągać 14-
          latka jadącego na jednym kole po linii rozdzielającej kierunki ruchu. Z
          pozytywów zaś zauważyłem, że choć Policja jest za każdym razem inną ekipą i
          uczą się znowu wszystkiego od zera, to strażnicy miejscy sa chyba zawsze ci
          sami, bo na tej masie reagowali nie tylko prawidło ale i natychmiast, co
          wskazuje, że jakieś pojęcie i doświadczenie już zanabyli.

Beno
          • 108jerry Re: Pomasowe wrażenia. 27.08.05, 03:51
            jak dla mnie to tym razem było troche za ciasno, wynika to chyba z predkosci
            i te przestoje. czyzby na to wplynęło aresztowanie Czajnika ?
            na pochwałe zasługują strażnicy a przedewszystkim strażniczki
            a najbardziej cieszy to że pojawia się coraz więcej ładnych rowerzystek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka