Dodaj do ulubionych

był kiermasz

23.03.10, 11:54
No i znów współorganizowałam kiermasz połączony z wystawą. Udało się , było mnóstwo stroików i innych ciekawych rzeczy. Zdjęcia z wystawy-kiermaszu na picasie
picasaweb.google.pl/zajbel4/WystawaIKiermasz2010
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: był kiermasz 23.03.10, 17:38
      Sliczności!!!
      • pragata Re: był kiermasz 23.03.10, 19:08
        ...piękne,
        a zachwycają mnie najbardziej kolorowe,szydełkowe koszulki na
        wydmuszkach.Nigdy się z takimi ozdobami nie zetknęłam wcześniej,
        no i białe łabędzie-cuda...
        • dede43 Re: był kiermasz 23.03.10, 22:40
          Cuda!
          • kocurzak Re: był kiermasz 24.03.10, 05:40
            COS!!!!pieknego,poogladam potem dokladnie,jak wroce z pracy,ale juz teraz moje
            gratulacje!!
            • zajbel Re: był kiermasz 24.03.10, 13:04
              Wystawa i kiermasz to moje pomysły, przy ich organizowaniu pomaga kierowniczka biblioteki gminnej, razem szukamy nowych wystawców, ona załatwia lokal, ogłoszenai a ja pilnuje przez cały czas trwania i odpowiadam za rozliczenie finansowe. kiermasz trwa 4 dni a osoby wystawiajace nie są obecne przez cały czas, Mamy za soba 5 lat wystaw i 2 lata kiermaszowania. Udało mi się wygrzebać sporo osób które do tej pory robiły tylko dla siebie i rodziny, pokazać je społeczności.Co roku mamy kogoś nowego. Pokazaliśmy że nie trzeba dużych nakładów finansowych, etatowych pracowników ani wiele czasu aby cos zrobić, aby udowodnic że nie musimy kupować chińszczyzny a tanim kosztem możemy mieć coś niepowtarzalnego dla siebie i ozdoby domu. Mamy stałe grono odwiedzajacych, w tym całą szkołę podstawową, prace dzieci są zawsze pokazywane. Staramy się w ten sposób ukształtować gust, zachęcić do prac ręcznych. Wiem że to co robie nie jest czymś oszałamiającym ale jeżeli każdy zrobiłby coś dla swojej małej ojczyzny to może nie byłoby tak głębokiego podziału na metropolie i prowincje. Nie mówiłoby sie o wsi zabitej dechami. I nie byłoby tylu kompleksów. Dziekuje za opinie i pochwały.
              • pragata Re: był kiermasz 26.03.10, 12:56
                ...pochwały całkowicie zasłużone!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka