Dodaj do ulubionych

Rozwody w roku 2012

24.04.12, 21:32
www.plotek.pl/plotek/1,111483,11606197,Zygmunt_Solorz_Zak_i_Malgorzata_Zak_ROZWODZA_SIE.html
Czytałam kiedyś wywiad z panią Żak.
Jak pracowała w banku i tam poznała swojego męża.
W każdy piątek zabierał ją na wypady do Paryża, Wiednia, Pragi,
oczywiście Monte Carlo i takie tam jeszcze inne *wielkie światy*.
W poniedziałek podejmowała obowiązki zawodowe.
A później została żoną bogacza. Ciekawa jestem czy była w tym
małżeństwie szczęśliwa? ot...takie mnie refleksje naszły ...
Wkleiłam to niebieskie... poczytajcie.

Pieniądze szczęścia nie dają?
Być może ....

Obserwuj wątek
    • baska123 Re: Rozwody w roku 2012 24.04.12, 22:39
      Za pieniądze można prawie wszystko.
      Pieniądze jednak nie gwarantują, że to będzie na zawsze.
      • sagittarius954 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 04:58
        Szczęścia nadmiar nie gwarantuje szczęśliwego życia a nawet bym powiedział wprpwadzaja pewnego typu obrzydzenie . Czy takie wypady cotygodniowe mogą o czymś świadczyć - chyba tylko o tym ,że spełniające je nie wszystko wiedział o szczęściu i przekazywaniu go kobiecie .
        Ale czy któryś mężczyzna wie co to znaczy uszczęśkiwić kobietę?
        • voxave Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 05:36
          Kto ma owce, to robi co chce smile
          • sagittarius954 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 05:41
            Ten co ma hale, tego co ma owce, wyprowadza na manowce big_grin
      • chris.w2 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 14:51
        baska123 napisała:
        > Za pieniądze można prawie wszystko.
        > Pieniądze jednak nie gwarantują, że to będzie na zawsze.

Francuskie powiedzenie:
        "Milosc moze wiele, pieniadz wszystko"
    • chris.w2 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 13:48
      super.222 napisała:
      > Pieniądze szczęścia nie dają?
      > Być może ....

...ale uspokajaja.
      • baska123 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 14:53
        Ciąg dalszy... lecz kufereczek stóweczek daj Boże...
        O ile dobrze pamiętam śpiewała Danusia Rinn.
        • super.222 Re: Rozwody w roku 2012 25.04.12, 15:13
          www.youtube.com/watch?v=3cnSbVjojzM
          Wszystkiego, czego chcesz ....big_grin
          • super.222 Re: Rozwody w roku 2012 - Ewa Wachowicz 27.04.12, 15:47
            https://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634128984590377011.jpg

pojawia się u boku Solorza- Żaka.
            Od roku 2006 jest rozwiedziona.
            • chris.w2 Re: Rozwody w roku 2012 - Ewa Wachowicz 27.04.12, 16:00
              Solorz-Żak i Wachowicz:

https://j.wpimg.pl/r,id,d14zNzE7aF4yNDk7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8yODg5Mi9ld2EzNzEuanBlZztxXjAuODttXnRydWU7dF5qcGc7c15ub2NvdHk7ZnReMQ==.jpg

I plotki na ten temat: Tekst linka
              • super.222 Re: Rozwody w roku 2012 - Ewa Wachowicz 02.05.12, 09:41
                Chris ...a panuje przekonanie, że blondynki są głupie ... big_grin
                Ale przecież nie tylko ta para sie rozwodzi.

Nie było tygodnia, by nie rozwodziła się jakaś para
                w szołbiznesie. A to pani Popek z panem Popkiem, a to Zamachowski,
                Dowbor, Janowski, Felicjańska, Krawczyk, którego nikt nie znał,
                a teraz znają wszyscy, Magda Gessler i na koniec Lukasz Nowicki.
                Karuzela trwa. Jak widać, okna transferowe w tym sezonie
                otwarto dużo wcześniej.
                (Na odpowiedzialność Kuby Wojewódzkiego
                i POLITYKI, w której podzielił się najnowszymi doniesieniami o rozwodach
                warszawskich).
                • super.222 Re: Rozwody w roku 2012 - Cichopkowie 01.06.12, 14:46
                  www.fakt.pl/Kasia-Cichopek-stara-sie-o-dziecko-Cichopki-beda-mialy-drugie-dziecko-,artykuly,160617,1.html
                  Kamień spadł mi z serca ...
                  Jak to starają się ? przecież dzieci rodzą się z miłości.
                  A oni się starają. Wyobrażam sobie ten wysiłek.
                  Najważniejsze jednak, że się nie rozwodzą. No.
                  • sagittarius954 Re: Rozwody w roku 2012 - Cichopkowie 01.06.12, 22:56
                    No,tak. Taka Cichopek to co roku może się rozwodzić,po pierwsze jest młodasmilesmilesmilebig_grin
                    • sagittarius954 Re: Rozwody w roku 2012 - Cichopkowie 02.06.12, 00:04
                      Napisałem ten kawałekjuż 6 lat temu, ale warto go w tymwątku przypomniećwink
                      Ostatni świt rozwarł swoje brzemię
                      Lepka gorycz spływała z ust naszych
                      Twoje oczy mówiły więcej niż zaciśniete usta
                      Dłonie nerwowo szukały przyczyny
                      Skubiąc jeszcze wspólny stół

Zajęci swoimi sprawami
                      Złożyliśmy miłość u stóp losu
                      Oczekując od niego litości
                      Jeszcze chwila ostatnia
                      Gdy wymienimy spojrzenia
                      A później zostanę
                      Z szelestem twojej sukienki
                      Obijającym się o ściany
                      Sam.
    • chris.w2 Re: Rozwody w roku 2012 02.06.12, 00:19
      super.222 napisała:
      > (...) zabierał ją na wypady do Paryża, Wiednia, Pragi,
      > oczywiście Monte Carlo (...) została żoną bogacza.
      > (...) Pieniądze szczęścia nie dają?...

Bylem rowniez w Paryzu, Wiedniu, Pradze i Monte Carlo nie bedac bogaczem, czy mezem bogaczki.
      Pieniadze szczescia nie daja, pieniadze uspokajaja.
      • super.222 Re: Rozwody w roku 2012 02.06.12, 07:45
        Pieniądze uspakajają ???
        Być może ... big_grin
        To już wiem z jakiego powodu wciąż jestem
        taka nerwowa.
      • chris.w2 Re: Rozwody w roku 2012 08.06.12, 16:36
        napisalem:
        > Pieniadze szczescia nie daja, pieniadze uspokajaja

Natomiast Benjamin Franklin, US-ekonomista (1706-1790), powiedzial:

"Kto mysli, ze za pieniadze mozna miec wszystko, popada lekko w podejrzenie,
        iz dla pieniedzy jest gotowy zrobic wszystko."
        • super.222 Re: małżeństwo Łapickich 30.06.12, 09:32
          ... przeżywa kryzys.
          Ale ja nie wierzę. Udzielają informacji o swoim małżeństwie
          jedynie w celu zaistnienia w mediach. Smutne to jest.
          Łapicki był świetnym aktorem i interesującym facetem. big_grin

film.onet.pl/fotoreportaze/kryzys-w-malzenstwie-lapickich,5175117,12277464,fotoreportaz-maly.html#photo12277464
          • baska123 Re: małżeństwo Łapickich 01.07.12, 16:19
            Są dorośli, wiedzą co czynią.
            Pomyślności im i dużo zdrowia życzę.
            Nie kocham ciekawskich, zaglądających w talerze i do łóżek.
            • super.222 Re: Katarzyna Figura 25.09.12, 09:49
              Basiu! Wiem, że jesteś fanką Tomasza Lisa.
              Czy uważasz, że takie *cierpienia* powinny być wywlekane
              w TVP? Czy ten program nie sięgnął już dna?

Jakże jestem szczęśliwa, że mogłam z panem na ten temat
              porozmawiać - mówi tonąca w łzach pani Kasia.
              Nie wyjaśniła jedynie dlaczego jej dzieci są pod opieką teściowej,
              a mnie ten wątek akurat bardzo interesuje.

www.fakt.pl/Figura-poplakala-sie-u-Lisa-Katarzyna-Figura-we-lzach-u-Lisa,artykuly,178851,1.html
              • baska123 Re: Katarzyna Figura 25.09.12, 16:58
                Superko
                Oglądałam od momentu zakończenia wideo-rozmowy z teściową.
                Zgłębię temat, to pogadamy.
                Zbyt okropne, żebym się wypowiadała bez znajomości szczegółów.
                Na te chwilę do red. Lisa nie mam (jak zwykle) zastrzeżeń,
                Kasię podziwiam za publiczne "rozdrapywanie ran".
                Sądzę, że teraz za jej przykładem zrobią to odważniej inne "figury".
                • baska123 Re: Katarzyna Figura 25.09.12, 17:24
                  Jedno ze źródeł informacji o Katarzynie Figurze :
                  www.plotek.pl/plotek/56,78649,12476393,Figura_wyznaje__Bylam_ponizana__bita__latami_ukrywalam.html
                  www.plotek.pl/plotek/1,79592,12547167,Tesciowa_Figury_w_programie_u_Lisa__To_Kasia_jest.html
                  • pia.ed Re: Katarzyna Figura 26.09.12, 13:17
                    Katarzyna Figura zostawila dzieci u tesciowej, bo przypuszczalnie jest oficjalne w seperacji,
                    a wtedy nie ma prawa wywiezc dzieci z USA bez zgody meza ...
                    Napisalam o tym obszernie na Vistula, "Rozwod po polsku".
                    • pia.ed Re: Katarzyna Figura 28.09.12, 11:08
                      Figura oskarza meza o maltretowanie, tylko czy ma tego dowody?
                      A powinna miec jakies siniaki, zlamany nos ... pisane od lat pamietniki czy zwierzenia przyjaciolce.
                      Jesli dzieci przebywaja w Ameryce, to bedzie miala problemy ze sciagnieciem ich do Polski bez zgody meza, a ten moze sie mscic za oczernianie go ...
                      • super.222 Re: Katarzyna Figura 28.09.12, 11:19
                        Oczernianie kogokolwiek, w szczególności męża i ojca wspólnych dzieci,
                        jest wstrętne i w najwyższym stopniu naganne. Przecież wystarczyło
                        złożyć pozew do sądu i poczekać na werdykt. Odciąć się od niego.
                        Myślę, że miała złych doradców, a sama jest na tyle nieprzewidywalna,
                        by uniknąć zapętlenia na swoim pięknym karku. Dobry prawnik był
                        potrzebny przed rozdmuchaniem sprawy w mediach. Ona traci ... dzieci,
                        uznanie jako aktorka, jako kobieta i matka. Przykre.
                        • baska123 Re: Katarzyna Figura 28.09.12, 15:58
                          Nie komentuję Waszych wpisów, ponieważ ...... ???
                          Wierzę w prawdomówność Kasi !!!

wyborcza.pl/1,75478,12569726,Byc_jak_Katarzyna_Figura__Ujawniac_przemoc__to_jedyna.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza
                          • pia.ed Re: Katarzyna Figura 30.09.12, 02:20
                            A moze ktos mnie poinformuje jakie zwiazki ze Stanami Zjednoczonymi ma pani Figura.
                            Wiem, ze jej maz jest ze Stanow, ale to wszystko.
                            • super.222 Re: Katarzyna Figura 30.09.12, 07:42
                              Poznała Kaia w roku 1998 w Hollywood. On jest młodszy o 4 lata, ale Kasia
                              twierdziła, że są dla siebie stworzeni ... Kai był producentem filmowym.
                              Przybył za ukochaną do Polski i w roku 2000 w Dolinie Chochołowskiej
                              wzięli ślub. Na weselu bawiło się 250 gości.Swego rodzaju sensację wzbudziły
                              imiona dziewczynek, które urodziły się: w roku 2002 - Koko i w 2005 - Kaszmir.

W Polsce Kai uważany jest za biznesmena w branży restauratorskiej, jednakże
                              w roku 2009 powrócił do Stanów. Małżeństwo wyraźnie już się *wypaliło* i nie
                              potrafi rozstać z klasą. Ona ma problemy emocjonalne, a jej mąż wygląda mi na
                              zimnego cynika, który ją zniszczy. Ciekawa jest rola matki Kaia w tym sporze.
                              Wychowuje pozostawione tam dzieci (to rozumiem - bo babcia), zapłaciła kaucję
                              (od 2,5 do 5 tys. dolarów) za wyposzczenie Kasi z aresztu, po tym, gdy po
                              kolacji z Kaiem jechała samochodem - wioząc córkę na tylnym siedzeniu, a w
                              wydychanym powietrzu miała 0,22 promila alkoholu. Czeka ją proces i surowa
                              kara. To są atuty dla Kaia i może być różnie ...

To świetna aktorka. Ukończyła PWST w W-wie w roku 1985, a następnie studiowała
                              w paryskim Konserwatorium Dramatycznym. Jak każda polska aktorka marzyła
                              o graniu w filmach hollywoodzkich. Udało jej się zagrać w rolach epizodycznych
                              w dwóch filmach Altmana. W Polsce obsadzana była w rolach pierwszoplanowych.
                              Wystąpiła w "Tańcu z gwiazdami" z trenerem Robertem Maserakiem. Odpadła
                              - bodajże - w trzecim odcinku.

Jej związki ze Stanami widzę takie:
                              - epizody w filmach Altmana,
                              - mąż Kai
                              - teściowa opiekująca się dziećmi
                              - córeczki
                              - konsekwencje za jazdę "pod wpływem".
                              Pozdrawiam Pia.ed.
                              • super.222 Re: Katarzyna Figura- nie tylko u Lisa 30.09.12, 08:03
                                www.youtube.com/watch?v=yJyKfHNQ1VI
                                Bita - nie wiedziała, że może założyć niebieską kartę ???
                                • sagittarius954 Re: Katarzyna Figura- nie tylko u Lisa 30.09.12, 09:05
                                  Słuchaj , ja nie ogłądałem tego tam , zreszta zaraz kłądę się spać , ale wytłumacz mi ona swoje pieniądze do cholery miała , to dlaczego po pierwszym ją wyłomotaniu przez męża , wiesz nie seksualnym , nie odeszła precz . Powiedziała to , nadmieniła ?Czy względy inne ja trzymały ? Ciekawy jestem ...dobranoc .
                                  • super.222 Re: Katarzyna Figura- nie tylko u Lisa 30.09.12, 09:29
                                    W linku jest wywiad, w którym dużo mówi o "w s t y d z i e".
                                    Rozumiesz? Wstydziła się mówić o przemocy, bo przecież ona
                                    nie jest zwykłą Kowalską, czy inną szarą myszką...

Moja znajoma postąpiła tak: gdy pierwszy raz mąż wymierzył jej
                                    siarczysty policzek, a była już matką jego dziecka i po ślubie,
                                    powiedziała mu nazajutrz: spróbuj jeszcze raz ...
                                    Ani się obejrzał jak był po rozwodzie, i do końca nie mógł zrozumieć
                                    z jakiego powodu. Przecież ulubionym jego powiedzeniem było:
                                    zapłaciłem za ciebie - to haruj... to czego ten sąd się przyczepił?

Miłych snów ...big_grin
                              • pia.ed Re: Katarzyna Figura 30.09.12, 11:11
                                Wcale nie dziwie sie imionom dziewczynek, bo Kai wyglada na to,
                                ze ma azjatyckie korzenie.
                                Interesuje mnie, czy dziewczynki urodzily sie w Polsce czy USA?
                                Maja pewnie amerykanskie obywatelstwo po ojcu, i polskie po matce.
                                Gdzie sie bedzie odbywal rozwod, chyba w Polsce?
                                • pia.ed Pomoc mediatora przy rozwodzie ... 30.09.12, 16:21
                                  wyborcza.biz/finanse/1,125887,12573143,Po_rozwodzie___egzekucja_alimentow__podzial_majatku_.html?
                                  • super.222 Re: Pomoc mediatora przy rozwodzie ... 01.10.12, 19:04
                                    www.fakt.pl/Rozwod-Mrozowskiej-Monika-Mrozowska-rozwodzi-sie-i-mowi-ze-ma-dobre-samopoczucie,artykuly,179649,1.html
                                    Taka aktoreczka i on nieznany, ale skoro w jednym rzędzie z Zamachowskim,
                                    Janowskim, itd ... itd .... to odnotuję i te parę. Nie mogę sobie przypomnieć
                                    *w czym* ją widziałam, ale buzia jakoś mi znajoma. Mają jednak klasę,
                                    >postanowili< i teraz dziewczynki będą miały dwa domy: tatusiowy i mamusiny.
                                    Brawo!!!
                                    • baska123 Re: Lepiej późno niż wcale. 01.10.12, 19:52
                                      "Cudowny" sadysta.
                                      wyborcza.pl/1,126764,12567929,Przemoc_cudownego_czlowieka__ktorego_kochalam_nad.html?
                                      baska123http://s20.rimg.info/64c15fd086552019dfb1c72b318e9155.gif
                                      • super.222 Re: Lepiej późno ? 30.11.12, 16:14
                                        www.fakt.pl/Seweryn-Krajewski-odszedl-od-zony-Elzbiety-Do-innej-kobiety-Helena-Giersz-Krajewski-rozstal-sie-z-zona,artykuly,190073,1.html
                                        Będzie miał dużą rodzinę. Czy coś się dzieje z mężczyznami w *pewnym wieku*.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka