mobic 05.12.13, 20:32 Dla jednych jest może za wcześnie dla dugich w sam raz. Wesołych Świąt................ A teraz podziel się ze mną opłatkiem.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Wesołych Świąt ... juz pora... 16.12.13, 13:34 już czas na życzenia . Kiedyś myślałem że już nie odnajdę pierwszych życzeń Bożonarodzeniowych , dzięki coraz większej pamięci dotarłem do nich i postanowiłem wkleić je znów ...może troszkę rozszerzone . I gdy już w dzień Wigilii siądziesz z braćmi przy tym stole złamiesz płatek serdeczności dziubniesz rybkę kompocikiem smak zabarwisz wspomnij proszę o tych wszystkich co w komputer się wpatrują niczym w oczy ukochanej bo nikogo dziś nie mają i samotność srogą cierpią w szumie kompa zasypiając Emerytom i rencistom na nadchodzące Boże Narodzenie i Nowy Rok 2013 krągłości nielicznych ust ślicznych ramion ponętnych egzaltacji zbędnych portfela Grubego i zdrowia szczerego tego wszystkiego życzy Wam jakże by nie Sagittarius954 P.S. Dziękuję też Bardzo Admince tego forum za wyjątkową cierpliwość w stosunku do mnie , zdając sobie sprawę że nie byłem łatwym postmenem . Dlatego obejmując kolana starodawnym zwyczajem o wybaczenie prosząc, zerkam w oczy ciekawie i z uśmiechem czekając na słowa tym bardziej w dzień wigilii przy swoim stole wspomnę życzliwą mi osobę . Wesołych, Radosnych, Z Odrobiną Pieprzu i Soli , Karpiem który chętnie poddaje się torturom Gospodyni , Gadającym Stworzeniem, Malutką Dzieciną w Żłobku i Atmosferą Rodzinnego Szczęścia Wypełniającą Wasze Obejścia, Sympatykom - Wiernym Towarzyszom Wspólnego Klikania - Tego Forum , Gospodyni i Każdemu Szczeremu Odkrywcy Tej Krainy Wirtualnej Ułudy i Nieraz Zbędnych Dyskusji - Zbyszek W. Odpowiedz Link
baska123 Re: Wesołych Świąt ... juz pora... 20.12.13, 11:50 Podnoszę wątek, przecież wciąż aktualny. Wesolutkich Świąt. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Wesołych Świąt ... juz pora... 20.12.13, 12:38 A czy ja mogę jeszcze raz złożyć życzenia np. po chińsku ? Odpowiedz Link
xy.5 Re: Wesołych Świąt ... juz pora... 21.12.13, 14:23 Chyba się nie spóźniłam z życzeniami. Wesołych Świąt pełnych radości w gronie najbliższej rodzinki.Miłego wypoczynku,radości i pogody ducha. Odpowiedz Link
mobic Re: Wesołych Świąt ... juz pora... 21.12.13, 22:17 Wesołych Świąt i Roku Szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! Życzy wszystkim forumowiczom mobic (Założyłem wcześniej wątek bo nie byłem pewien że zdążę z delegacji wrócić do domu na czas a byłem daleko. Wróciłem wczoraj, zdążyłem.) Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Wesołych Świąt 22.12.13, 16:47 Przede wszystkim życzę Wam udanego wypoczynku w gronie bliskich sobie osób. Bawcie się dobrze. Niech zagości radość w waszych domach. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Wesołych Świąt 24.12.13, 09:15 Mickiewicz napisał aforyzm wigilijny: Wierzysz, że Bóg się zrodził w betlejemskim żłobie, lecz biada ci, jeśli nie narodził się w tobie. Pamiętam - staram się pamiętać - o tym w te ciepłe rodzinne święta, pełne wzajemnej sympatii i miłości. Życzę Wszystkim Forumowiczom wiele zdrowia i kogoś obok, kto poda ciepłą dłoń, przytuli i powie: dobrze, że jesteś. aga Dobrze, że Was Wszystkich mam. ) aga Odpowiedz Link
baska123 Re: Wesołych Świąt 24.12.13, 11:51 I ja Ciebie Aguś serdecznie i ciepło przytulam. Dobrze, że jesteś Odpowiedz Link
julinka601 Re: Wesołych Świąt 24.12.13, 14:43 Radosnych i beztroskich Świąt ,niech ta najkrótsza w roku noc zostanie długo w waszej pamięci Odpowiedz Link