baska123 21.12.13, 13:05 Uwaga "Nowi" ! Jest między nami taka jedna. dawniej "szóstką" ją nazywano. Lubi pajęczynę snuć wokół "Nowicjusza". Co z takiego pozostanie? Pożyjemy - zobaczymy. baska123 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: Oj!!! 21.12.13, 13:40 Tak myślę .... >Co z takiego pozostanie? Pożyjemy - zobaczymy. Odpowiedz Link
super.222 Re: Oj!!! 21.12.13, 14:00 TO, co miałas na myśli to jest modliszka, znalazłam jako *zwyczajną*. A przy okazji ... wczoraj utyskiwałaś, że Ci się forum wysusza, to się zlitowałam. Odpowiedz Link
baska123 Re: Oj!!! 21.12.13, 15:04 Superciu. Oj!!! Gdybyś Ty wiedziała co ja mam na myśli? Jeśli sądzisz, że moje Forum to Ty swoim (rozdźwiękiem) wdziękiem czynisz atrakcyjnym, to ja mam zupełnie cos mojej myśli. Pchiiii Ale Panom wolno mieć (na moim Forum) własne przemyślenia. Pajączyca to jest Twój odpowiednik w przyrodzie. Modliszka jest piękna. Odpowiedz Link
super.222 Re: Oj!!! 21.12.13, 15:20 Nawet nie wiesz jak mi to w i s i ... i nie myśl, że z racji Twojego powiedzenia - z góry serdecznie przepraszam. Wisi mi z racji, czego on nie powiedział, a powinien. Basiu ... to mój ostatni przed świętami wpis na Twoim forum. Nie będę obejmowała Ciebie za kolana i spoglądała głęboko w oczy z tą odrobiną zawstydzenia i uczucia - powiem po prostu: Wesołych Świąt dla Ciebie i wszystkich Twoich żołnierzyków, które/którzy tworzą armię. Ku chwale emerytów i rencistów !!! Superka. Odpowiedz Link
baska123 Re: Oj!!! 21.12.13, 15:42 No i super!!! Jednak wiesz, co ja miałam na myśli. Pomyślności Superko. Odpowiedz Link
super.222 Re: Oj!!! 21.12.13, 15:47 No przecież nie uznawaj mnie za jakąś niedorozwiniętą. Jak mogę nie wiedzieć, skoro wszyscy wiedzą? Ale - przyznaję - sporo się w ostatnich dniach dowiedziałam. Pomyślność jest mi potrzebna - bardzo - a więc dziękuję. Odpowiedz Link