pia.ed 10.04.14, 02:42 Spóźniony żart prima primaaprilisowy www.youtube.com/watch?v=R9rymEWJX38 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: Filip505 ... coś dla Ciebie ... 11.04.14, 20:10 .....dzieki,ale czemu do mnie???????, nadmiar dyscypliny, czy "wolnosci" tez moze byc klopotliwy,z dwojga "dobrego" wubral bym wolnosc,ale nie tomku.......,chyba ze w moim, Odpowiedz Link
pia.ed Re: Filip505 ... coś dla Ciebie ... 12.04.14, 10:06 Chodziło wyłącznie o to, ze nagranie jest ze Stanów Zjednoczonych i niesamowicie śmieszne!!! Myslalam tez, ze może przy okazji sie domyślisz ze nie wszyscy na forach emeryckich sa biegli w języku angielskim i przetłumaczysz co mówią w tym nagraniu ... Odpowiedz Link
filip505 Re: Filip505 ... coś dla Ciebie ... 15.04.14, 14:41 ......na nauke nigdy zapuzno,a tlumaczem nie jestem,ogolnie chodzi o to ze jak komus zadzwoni telefon na lekcji to ma go odebrac na glosno-mowiacym,zeby wszyscy slyszeli,no I oczywiscie wielu dzwoni zeby se jaja porobic,.....tak naprawde to chyba niezla metoda zeby to w szkolach wyeliminowac,jest wiele tego w necie, Odpowiedz Link
pia.ed Filip505 ... 15.04.14, 16:50 filip505 napisał: ... ogólnie chodzi o to, ze jak komuś zadzwoni telefon na lekcji to ma go odebrać na głośno-mówiącym, żeby wszyscy słyszeli ... Filip, mnie nie chodziło o "ogólnie", tylko o "szczegółowo"... poszczególne zdania w rozmowie. Chcialam, aby nasze panie uśmiały tak jak ja sie uśmiałam. Uczniowie oszukali nauczyciela na Prima Aprilis. Był zażenowany, ze na skutek przepisu obowiązującego w szkole cala klasa dowiedziała się, ze uczennica spodziewa się dziecka ... co mogło jej wyrządzić wielka przykrość. Może przetłumaczysz dalej, żebym nie "spaliła" puenty? Ponieważ mieszkasz över there wiec przetłumaczysz dużo lepiej niż ja ... szczególnie ze na samym końcu występuje wyrażenie typowe dla tego kraju. Odpowiedz Link