grenka1 23.09.06, 19:38 Narewa, lili50, lata_morgana ??? Nawet się nie meldują. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: Gdzie się podziały 23.09.06, 22:00 I tak do nas wrócą, bo niestety latek im nie ubywa. Odpowiedz Link
lata_morgana Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 08:23 Wybrałam to forum, raz,że nowe, dwa,że jestem emerytką,trzy,że nie ma tu tłoku i nie wszyscy wszystkich znają i się kochają we własnym sosie, cztery,że nie jest udziwnione rozbudowanym wstępem i "regulaminem" obowiązkiem klikania na różne pseudo akcje,pięć, adminka się nie wtrąca i nie dyryguje, sześć,że nie trafią tu mam nadzieję różnej maści oszołomy, choć poczucie humoru mile widziane. To na tyle, resztę dopisze póżniej.Acha nie wałęsam się po innych forach. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 09:58 Nie ciesz sie na wyrost, bo Forum emerytów i rencistów juz niestety zaczyna przypominac Forum o ktorym piszesz! lata_morgana napisała: "Wybrałam to forum ... nie wszyscy wszystkich znają i się kochają we własnym sosie nie jest udziwnione rozbudowanym wstępem i "regulaminem" obowiązkiem klikania na różne pseudo akcje ..." Odpowiedz Link
narewa Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 10:29 Jestem,jestem...tylko jakoś ostatnio nic ciekawego mi do głowy nie przychodzi,a głupot pisać nie lubię.. A poza tym w środę przyjeżdza mój syn,którego nie widziałam pół roku,wprawdzie wpada tylko na tydzień,ale dobre i to... Już zaraz antonówki na szarlotkę będę dusić,pomidorową z ryżem gotować,aby dziecko sobie pojadło... Same wiecie,jak to jest... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 13:13 Pia-ed,to chyba o mnie chodzi z tym serduszkiem i pajacykiem? Wcale nie musimy sie wpisywać,tylko kliknąć,a jak zejdzie do dołu,to dopiero podnieść do góry. Jeżeli zły pomysł,to poprostu zignorować.U nas nie ma i nie może być przymusu. Pełna demokracja. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 13:30 Oczywiście-podejmuje ten wątek który mnie interesuje-nie ma obowiazku.A że jest nas tu tylko parę i siłą rzeczy zaczynamy się trochę "kręcic w kółko"- i coraz bliżej się poznajemy to chyba naturalne.W końcu dobrze by było gdyby ktoś zechciał rzucić parę nowych tematów. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Gdzie się podziały 25.09.06, 19:38 Bardziej chodzilo mi o sciagnieta zywcem "liste obecnosci" - codzienne podpisywanie aby naklikac jak najwieksza ilosc postow ... cos mi to przypomina, a Tobie nie? "Gaszenie swiatla" - tez nie wydaje mi sie obce ... czy chodzi o to, aby Forum emerytow i rencistow bilo rekordy klikania i w ten sposob wysunelo sie na czolo listy? jaga_22 napisała: > Pia-ed,to chyba o mnie chodzi z tym serduszkiem i pajacykiem? > Wcale nie musimy sie wpisywać,tylko kliknąć,a jak zejdzie do dołu,to dopiero > podnieść do góry. > Jeżeli zły pomysł,to poprostu zignorować.U nas nie ma i nie może być przymusu. > Pełna demokracja. Odpowiedz Link
grenka1 Pia-edko 25.09.06, 19:52 przecież nie musisz podpisywać listy obecnosci, nie musisz gasić światła, a śpij przy zapalonym. Luz koleżanko, pełny luz. A jeżeli masz jakis ciekawy temat, to go dawaj. Popiszemy sobie, wymienimy opinie i poglady itepe, itede jak pisała Agnieszka. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Pia-edko /grenka1 26.09.06, 11:23 Oczywiscie masz racje - tylko ze to mnie jakos hamuje przed wchodzeniem na forum, ktore powoli staje sie zwierciadlem tego z ktorego dawno temu dobrowolnie zrezygnowalam ... Na szczescie - jak dotad - "Forum emerytow i rencistow" nie przeksztalcilo sie w forum wzajemnej adoracji - i to mi sie podoba! Obiecuje, ze bede sie wpisywac i dostarczac nowych tematow! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pia-edko 26.09.06, 11:34 A dlaczego nie powielać czegoś,co jest dobre.Przecież w taki sposób uczymy się W tym przypadku nie mamy innej możliwości . Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała grenka. Widzę,że jesteś światowa,bo nie starczy palców u rąk ,żeby policzyć gdzie się udzielasz na forum.Jak się zorientowałam to mieszkasz w Szwecji,do Polski przyjeżdżasz z wizytą.To nie jest krytyka,raczej podziw dla Ciebie. Tylko nie mów nam,że to co robimy to jest be. Odwiedzaj nas częściej i pdrzuć jakiegoś < pomysła> Odpowiedz Link
ira.mak Re: Gdzie się podziały 26.09.06, 12:36 Akurat z tą listą obecności wyskoczyłam ja ,nowicjuszka na forum.Jak tam weszłam to własciwie od paru dni nikt tam nie pisał co mnie zdziwiło.A CO WIDZISZ ZŁEGO W TYM ŻE POWIEMY SOBIE DOBRANOC? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Gdzie się podziały 26.09.06, 12:41 No i dobrze, że wyskoczyłaś. Ja to raczej z tych nieśmiałych, nie miełam odwagi. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Gdzie się podziały 26.09.06, 17:44 A co miałam robic jak nie miałam innego pomysłu? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Gdzie się podziały 26.09.06, 20:19 Ja też uważam,że z tą listą to bardzo dobry pomysł. Ta lista poranna nas poprostu zbliża.Jeszcze daleko mi do was,ale coraz bliżej. Przecież, to powitanie wspólne nastraja nas optymistycznie na cały dzień. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Gdzie się podziały 26.09.06, 21:04 Chodzi mi o to, ze to sa tematy "zerzniete" z forum na ktorym przestalam bywac ... Wlasnie o tym forum pisal ktos inny, ja tylko zahaczylam sie ... Ale skoro reszta naszych emerytek uwaza ranne i wieczorne meldowanie sie za rewelacyjny pomysl, to dlaczego nie??? Nie musze sie wpisywac ... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Gdzie się podziały 27.09.06, 10:24 Pia-ed, nie marudż.Nie widzisz ,że nas to bawi? To nie jest żadne meldowanie się,tylko taka forma przywitania. Przestaniemy jak nam się znudzi. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Gdzie się podziały 27.09.06, 11:35 No własnie-my się witamy!a tak szczerze mówiąc uważam że czasem trzeba nawet korzystać z tego co ktoś wymyślił-co w tym złego? Odpowiedz Link