grenka1 11.03.07, 11:09 Ile takich kobiet jest wokół nas? kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3955608.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: Ślepa miłość? 11.03.07, 11:43 To nie ma nic wspólnego z miłością-one są poprostu ślepe i głupie,boja sie być same.Bo jaka madra kobieta tak sie uzależni od drania i pozwoli sie prześladować? Odpowiedz Link
ira.mak Re: Ślepa miłość? 11.03.07, 11:46 Zapmniałam -z jakichś tam przyczyn one mają tak niską samoocenę i zamiast popracować nad tym i przekonać siebie że są coś warte to robią z siebie pomiotło. Odpowiedz Link
52ania Re: Ślepa miłość? 11.03.07, 18:40 To prawda, boją się samotnosci.Wtedy, kiedy jest dobrze zapominają o prawdziwym obliczu swojego partnera.Wierzą, że się zmieni, bo chcą w to wierzyc.Poddaja się, staja się ubezwlasnowolnione.To nie tylko niska samoocena samej siebie.Znam takie osoby.To jest ślepa miłośc, zauroczenie osobowoscią partnera.Niczym innym nie mogę tego wytłumaczyc.Znęcania psychicznego niestety nie widac na zewnatrz ani nie słychac zza ściany. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Ślepa miłość? 11.03.07, 19:54 Aniu,a co w bydlaku może zauroczyć?Ja to zawsze mowie że lubią dostawać po gębie i tyle.Bo co to za milość?Mają cos nie tak z szarymi komórkami poprostu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ślepa miłość? 12.03.07, 12:18 To chyba jest bardziej skomplikowane.Nie kazda kobieta potrafi dać sobie radę z tym problemem.Najlepiej byłoby odejść,tylko dokąd. Ale jeżeli słyszę,że nie może odejść,bo go ciagle kocha,to rzeczywiście chyba lubi dostawać i tyle. Niektóre zasłaniają się dobrem dziecka.Tylko czy to dziecko z takiej rodziny dobre wzorce wyniesie? Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: Ślepa miłość? 14.03.07, 20:39 No właśnie nie każda ma dokąd pójść, a mieszkanie z takim bydlakiem nawet po rozwodzie niczego nie zmieni. Dobrze,że teraz są jakieś instutucje pomagające maltretowanym kobietom i że pisze się i głośno mówi o takich problemach. Odpowiedz Link
grenka1 Przyzwolenie na terror - Ślepa miłość? 16.03.07, 20:39 A na zewnątrz taka idealna rodzina!!! wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=8517 Odpowiedz Link