jaga_22 31.01.08, 11:33 jak miarkuję,to jeszcze ksiażki nie otrzymałaś ? Wczoraj czytałam taki artykuł,że udowodnione zostało,iż nasza poczta jest wolniejsza od ślimaka.Edyta miała rację,że będzie szła 2 tyg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: Grenka... 31.01.08, 17:29 Książkę dostałam w poniedziałek (wysłana 16.01). Wczoraj czytałam, jednocześnie porównując z faktami. Dziś skończyłam. Kto następny? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Grenka... 31.01.08, 20:24 Pamiętam,że była chętna kendo,ale narazie nic nie wspomina. Narazie poczekajmy,może się odezwie,bo ja jej adresu nie mam. Gdyby nie było chętnych,to książka wróci do mnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Grenka... 04.02.08, 11:27 juz podalam adres na gazetowa poczte, dzieki z gory pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
grenka1 Kendo 05.02.08, 22:40 Walnął mi komp.Muszę wszystko instalować od nowa. Musiałam zainstalować Windowsa od nowa. Wyobrażacie sobie 3 dni bez internetu???!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo 06.02.08, 09:29 Gerniu, zagladalam na listowego,gdzies sie schowal skubaniutki... a zreszta gazetowa poczta ,to wielkie nieszczescie, wysle Ci lisk zaraz z mojego Yahoo. pozdrawiam. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Kendo 06.02.08, 12:54 Mam Twój adres. Niestety, nie mam jeszcze skonfigurowanej poczty. Jestem w trakcie działania. Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo 06.02.08, 22:27 odczytalam dopiero liscik, odpisac na razie nie mozna,poczta sie pokickala calkowicie( ale do czasu odsylki dojdziemy do porozumienia i zgadzam sie na to,zreszta podobnie Ci pisalam w jeadnym z listow. zycze spokojnej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: Grenka 12.02.08, 15:30 ((((((((((((((, jeszcze nic listowy nie wlozyl w skrzynke dam znac niewlocznie gdy dojdzie. pozdrawiam cieplutko zyczac zdrowka. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Grenka 12.02.08, 16:34 Ja każdą książkę wysyłałam listem poleconym i priorytetem, dla tego szła najdłużej 3 dni. Mam też pewność że dojdzie w ogóle. Dziś nie wiadomo czy pracownik poczty nie skusi się, by zobaczyć co jest w środku, ostatecznie za zwykłą przesyłkę na poczcie nikt nie odpowiada. Mało to takich przypadków było? Odpowiedz Link
grenka1 Edytko 12.02.08, 19:42 Ja tą książkę wysłałam zwykłym listem, takim jakim otrzymałam od Ewy. Fakt, że gdy doszła do mie koperta była rozerwana. Ja ją zapakowałam w koszulkę do dokumentów i dodatkowo ściśle zapakowałam w kopertę i okleiłam taśmą samoprzylepną. Może popełniłam błąd? Odpowiedz Link
kendo Re: greniu 14.02.08, 22:32 jeszcze nic nie doszlo, jak napisalas kraj i poprawnie adres(nie byl trudny) to dojdzie, ja mam zwyczaj wysylac ksiazki w kopertach "puchowych",i dochodzily nierozerwane ,. niezwlocznie powiadomie,jak tylko dojdzie. pozdrawiam ,zyczac milej nocki. Odpowiedz Link
krysiagoplo Re: Grenka... 15.02.08, 10:14 Witam, Nazywam się Krystyna Danielewska i jestem córką Edyty Błaszczyk. Mamusia prosiła abym powiadomiła, że nie może się obecnie z Państwem kontaktować, ponieważ od wczoraj leży w szpitalu. Miała bardzo wysokie ciśnienie (240/140) i chyba cudem uniknęła udaru. Przesyłam od Niej pozdrowienia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pani Krystyno... 15.02.08, 10:29 przede wszystkim życzymy Pani Mamie,a Naszej Edytce jak najszybszego powrotu do zdrowia.Tą drogą również proszę przekazać od Nas dla Mamy pozdrowienia i życzenia jak najszybszego wyzdrowienia i powrotu do Nas. Odpowiedz Link
dede43 Re: Pani Krystyno... 15.02.08, 10:33 Edytko, dziewczyny - nie chorujcie. Wszystkim chorym i zagrożonym życzę zdrowia, zdrówka i zdróweczka .....Trzymajcie sie i nie dajcie się. Odpowiedz Link
grenka1 Pani Krysiu !!! 15.02.08, 11:16 krysiagoplo napisała: > chyba cudem uniknęła udaru. Przesyłam od Niej pozdrowienia Proszę od nas gorąco uściskać mamusię i wejść jej na ambicję, że to nieładnie tak nas zostawiać i ma szybciutko do nas wracać zdrowiutka jak rybka, albo jak rydz. Odpowiedz Link
kendo Re: Pani Krysiu !!! 16.02.08, 11:16 o jejejaaaaaaaaaaaa( smutne wiesci zdrowotne, prosze przekazac pozdrowienia od kendo i ze posylam zdrowotne fluidy w strone Mamusi. pozdrawiam Was obie. Odpowiedz Link
baska123 Re: Pani Krysiu !!! 16.02.08, 16:23 I ja ślę życzenia powrotu do zdrowia i do nas Adminka-Baśka Odpowiedz Link
kendo Re: Grenka 19.02.08, 13:11 listowy jeszcze nic nie przyniosl, czekamy.... pozdrawiam ze skandynawskim sloneczkiem. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Grenka 19.02.08, 13:32 kendo napisała: > listowy jeszcze nic nie przyniosl, > czekamy.... > pozdrawiam ze skandynawskim sloneczkiem. No niestety, na to ja już nie mam wpływu. Wysłałam tego dnia, w którym zawiadomiłam Cię o wysyłce, czyli 7 lutego. Odpowiedz Link
kendo Re: Grenka i kasiazka 22.02.08, 17:43 usch......juz napiecie odposcilo, dzis listowy wlozyl ksiazke do skrzyneczki domowej. dzieki. zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
grenka1 Ufff !!! 22.02.08, 17:51 Jak się cieszę, że doszła. Bo byś sobie jeszcze pomyślała, że ja ją zachachmęciłam dla siebie. Odpowiedz Link
kendo Re: Ufff !!! 26.02.08, 12:22 no cos Ty greniu, pomyslalabym,ze ktos z poczty sobie ja pozyczyl na "wieczne oddanie",bo jestem w "innej wedrujacej ksiazce" i wlasnie takie incydenty sie zdazaly( co prawda jeszcze nie zaczelam czytac,musze pare zaczetych projektow zakonczyc.... a komu mam ja odeslasc??napisz adres na poczte Yahoo,chyba ja znajde po odnowie kompa)na razie ucze sie wszystkiego od nowa,calkiem nowa szata wygladu i klikania we wszystko. pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
grenka1 Kendo 26.02.08, 12:25 Wg "rozpiski" powinnaś chyba odesłać ją do "jago" Ale zapytaj się jej, ona będzie wiedzieć. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Kendo 26.02.08, 14:59 ponieważ nikt więcej się nie zgłosił,książka wróci do mnie. Przyślę Ci adres swój,tylko nie wiem na jaką pocztę mam przysłać. Narazie czytaj. Odpowiedz Link