irenaki 01.11.10, 08:36 Zaczyna się piekną jesienną pogodą.Spokojnego dnia a wszystkim za kierownicą szcześliwej drogi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pragata Re: Juz listopad 03.11.10, 13:01 ....nadal jest piękna,słoneczna pogoda;ale juz synoptycy zapowiadają deszcze;byleby tylko nie za obfite i za gwałtowne to czemu nie ... to jest Krasnal z Ogrodu cienia w łódzkim Botaniku.... Odpowiedz Link
irenaki Re: Juz listopad 03.11.10, 13:36 Wróciłam przed chwilą z cmentarza , uporządkowałam groby -i dołozyłam sie do tych ton szkła kontenery zawalone... No dzień dzis u mnie mglisty i wieje brrr. Jesień , prawdziwa jesień ! Odpowiedz Link
pragata Re: Juz listopad 04.11.10, 13:52 ....i u mnie juz dziś bura jesień niestety;a jeszcze tak niedawno słońce i ciepło jakby w nagrodę za paskudny wrzesień..... Odpowiedz Link
pragata Re: Juz listopad 10.11.10, 19:00 ...brrr bura jesień leje,wieje ciemno i ciepło jak na listopad... niskie ciśnienie i kolejna kawa..... Odpowiedz Link
pragata Re: Juz listopad 10.11.10, 19:01 ...i tym poprzednim postem zaliczam ładny numerek.......1313........ Odpowiedz Link