wilczyca1953 20.01.09, 19:36 Dlaczego tak nie lubicie Dody? Myślę ,że wiem ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Mam pytanie? 20.01.09, 20:08 Kto nie lubi Dody niech tu włoży ..... Ja bardzo lubię takie zakręcone dziewczyny. Nie przepadam za Agnieszką Chylińską - ale dostrzegam pozytywne zmiany. A Frytka i Jola R. to jakieś zjawiska... jak Lepper, Tymiński...dla mnie nieracjonalne. Jeśli mam prawo kogoś oceniać, pewno nie mam. Dodę zdecydowanie lubię i już. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Mam pytanie? 20.01.09, 20:19 A ja nie!Ona nie jest głupia ale przesadziła troche z kreowaniem swego wizerunku.Zrobiła z siebie słodką idiotkę - jak słyszę jej smiech (a raczej rżenie)to mi się skóra marszczy (nie powiem gdzie)Ona umie spiewac,nie zaprzeczam ale jeśli takie gwiazdy zawładną rynkiem muzycznym to wypada tylko płakac nad tym pokoleniem. Odpowiedz Link
baska123 Re: Mam pytanie? 20.01.09, 20:30 Ależ Irenko, nie mam zamiaru nikogo do nikogo przekonywać. My Polki(acy) tak mamy,że uprzedzamy się szczególnie do estradowców, nie doceniamy tego co robią, bo wygladają inaczej. Po latach okazuje się, że wyrasta z nich znacząca postać: Willaska, Niemen i wiele innych. Na sąsiedzkim forum tak samo różne zdania na ten sam temat, i fajnie jest. Odpowiedz Link
zajbel Re: Mam pytanie? 20.01.09, 21:44 Irysko, masz moje poparcie, dla mnie Doda nie zasługuje na tyle zainteresowania, może umie śpiewać ale o ile moge powiedzieć co śpiewa np. Kukiz lub Markowski to nie znam ani jednej piosenki Dody. Mam prawo mieć swoje sympatie i antypatie w biznesie muzycznym, każda z nas ma, ale oprócz śpiewania Doda utrzymuje się na fali dzięki skandalom które jej towarzysza a które w większości są wyreżyserowane aby stworzyc jej tzw image. I to jest najgłupsze że nie talent dziś się liczy ale ile szpalt poświecają takiej osobie tabloidy. I tu przykład panny Joli, która nie umie nic a wszędzie jej pełno. To jest chore i już. Zaznaczam że to iż ktoś lubi Dode nie znaczy że ja go nie lubię , mamy prawo różnić sie w gustach . Odpowiedz Link
baska123 Re: Mam pytanie? 20.01.09, 22:11 Kochane Dziewczyny, gdyby nie różnice w widzeniu tego samego ale inaczej, to forum by nie miało sensu. Wzajemna adoracja, przytakiwanie, pochlebstwa, to nie leży w naszych charakterach i tak trzymajmy. Pozdrawiam Was mistrzynie swarów. Odpowiedz Link
ditula-31 Re: Mam pytanie? 21.01.09, 01:21 Co z Dody wyrośnie tego nie wiemy, ale nigdy nie zaśpiewa jak Niemen, Villas czy inni piosenkarze tego pokolenia. Baska czy potrafiłabyś zanucić choć jedną "wywrzeszczaną" piosenkę Dody? Natomiast jestem pewna, że Niemena i Villas każdą nawet po 2 czy 3 nutkach jak u Roberta Janowskiego. O jej wysokim eeeeeeee śmiechu nie wspomnę. Edyta Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Mam pytanie? 21.01.09, 08:56 nie to pokolenie. Dziwnę ,że wnuki też nie znają słów piosenek śpiewanych przez panią Dodę . Wydaje się ,ze dawniej piosenkarka dbała o wykształcenie głosu .Dbała o tekst.Przez półwieku nie potrafię przyzwyczaić się do śpiewaka w podkoszulku lub bez. Mnie to razi. Dla mnie to brak szacunku dla oglądającego. Nie usprawiedliwia powiedzenie ,że większość tak robi.aga Odpowiedz Link
dede43 Re: Mam pytanie? 21.01.09, 09:05 Piosenke Dody, te "nie daj się" potrafie zanucić. Natomiast nie potrafie ani jednej piosenki najpopularniejszego w Polsce zespołu Feel. Zupełnie nie wiem co śpiewaja, a nagród zdobyli "od groma". A nie, przepraszam - kojarze ich piosenke reklamową - "mój dom". - nic więcej. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Mam pytanie? 21.01.09, 11:00 A kto to jest Kukiz/stale nawalony/albo walnięty Markowski,może jeszcze jego córka ? Doda ma swój styl . NIE CHLA, NIE ĆPA.Reszta jest takim wielkim blefem. Jeszcze ta choroba. Powinniście jej współczuć. To nie mama,tata ani ..... łóżko postawiło ja na świeczniku,to ona sama.To mądra dziewczyna ,wie ,że bez skandalu od czasu do czasu zginęłaby z mediów co znaczy ,że skończona.Teraz takie czasy,możesz nie mieć słuchu,głosu a piosenka twoja będzie wylansowana na liście przebojów.Zostajesz gwiazdą. Pyrkosz powiedział kiedyś w tv o Cichopek, bez obrazy cyt...raz da i gwiazda..koniec cyt. Odpowiedz Link
super222 Re: Mam pytanie? 21.01.09, 12:04 Aktor Pyrkosz??? Tak powiedział? Pyrkosz, pyrkosz...i nie jedziesz. Że też chce mu się grać w Mjakmiłość z taką gwiazdą? Gdy zaczynała pracę na planie, była studentką i studia skończyła. Odkryła zdolności *bycia gwiazdą* to niech sobie je rozwija. Coś już przecież osiągnęła w tańcu. Zakochała się i wyszła zamąż. Czyli tak jak powinno być. Czego ten Pyrkosz...pyrka? -------------------------- Osobiście nie gustuję w aktorstwie pani Cichopek i nawet z jej i Mroczków powodu przestałam oglądać serial. Ale żeby zaraz rzucać takie wredne opinie??? Nie, tak nie można. Odpowiedz Link
aga-kosa To nie Pyrkosz 21.01.09, 17:19 Raz da i gwiazda - to cytat z pana Izydora Sztaudyngera. Pan Izydor już dawno nie żyje a fraszki krążą.aga Odpowiedz Link
anoagata mam pytanie 21.01.09, 17:33 A ja lubię Cichopek film M jak M jest nudny ale ona gra dobrze jak również w programie Jak Oni ŚPIEWAJĄ.Doda jak Doda ale tak idzie nasz świat, ale muszę przyznać że bardziej lubię oglądać Dodę niż Justynę Steczkowską. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: mam pytanie 21.01.09, 19:52 Anoagata, dziecko drogie co Ty wygadujesz. Tak nie można porównywać. To są dwa różne światy , style no i wiek. No co Ty , to jak by porównać Niemena z Dąbrowskim. E tam! Odpowiedz Link
anoagata Re: mam pytanie 21.01.09, 20:23 wilczyca1953 napisała: > Anoagata, dziecko drogie co Ty wygadujesz. Tak nie można porównywać. To są dwa > różne światy , style no i wiek. No co Ty , to jak by porównać Niemena z > Dąbrowskim. E tam! Na pewno dwa style,ale oglądałam obie w jednym stylu Gwiazdy tańczą na lodzie i tylko na tym programie oceniłam Dode w stosunku do Steczkowskiej. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: mam pytanie 22.01.09, 10:49 Anoagato, ano sama podajesz ten opisywany i pokazywany przykład. To Steczkowska pojechała po Dozie i wylądowała na lodzie. He,he,he. Odpowiedz Link
polnaro Re... 21.01.09, 19:52 "Zbyt wielu błaznów Na królewskim dworze Na pośmiewisko Dwór wystawić może". Odpowiedz Link
xy.5 Re: Re... 22.01.09, 14:57 Zgadza się,czego jak czego,ale błaznów ci u nas dostatek.W dodatku mają tak wielkie poczucie swojej wartości,że zatracili przy tym jakieś poczucie przyzwoitości i są wobec siebie bezkrytyczni.Można się przełączyć na inny program. Odpowiedz Link
baska123 Re: Re... 22.01.09, 23:14 xy.5 napisała: "Można się przełączyć na inny program". Jasne. Ale wtedy nie powstał by ten wątek. Zastanawia mnie to masochistyczne oglądanie programów, które są takie okropne, mało ambitne, słuchanie piosenek- wrzaskliwych, niezrozumiałych, śpiewanych przez te paskudne dziewuchy... i dlaczego? Czyż nie jesteście wolnymi ludźmi? Zmieńcie program. Kto Was zmusza do katowania swojej delikatnej subtelnej duszy artystki z poczuciem, że tylko Wy byłyście a może jesteście nieustająco gwiazdami? Cała reszta świata (szczególnie babska) to chodząca nieprzyzwoitość i kicz. >>Tolerancja<< to ważne pojęcie. Pomaga żyć z ludźmi i wśród ludzi, jacy by nie byli. Dobrej nocki. Odpowiedz Link
anoagata Re: Re... 22.01.09, 23:26 No to dobranoc ,pewnie że mozna nawet wyłaczyć program,ale by nie było własnie wątku a chodzi przecież o dyskusję,przynajmniej ja tak myślę, a upodobania i gust każdy ma inny,też tak być musi bo życie by było nudne, spokojnej nocki. Odpowiedz Link
natla Re: Re... 23.01.09, 01:41 Ja tam lubie Dodę. Może irracjonalnie, ale podoba mi sie jako kobieta, lubię jej błyskotliwość, a jej "rzenie" też ma jakiś czar, i na pewno jest inny. Cała oprawa jest w jakimś sensie obowiązkwa. To show busines w końcu. Fakt, że jest idolką młodzieży i nawet mnie to cieszy, że idą za estetyką, a nie tak wszechobecną brzydotą. Na pewno lepiej, że ją lubią, niż Jolunię. Ale rozumiem osoby, ktore ona wkurza.....podobnie mnie wkurza Jolcia i Ci co ją lansują czyli kultywują brzydotę i okrutną głupotę. Odpowiedz Link