bmwd 16.02.09, 22:46 Prosze o podpowiedź jaki prezent można podarowac tacie na 85 urodziny? jakie prezenty ajbardziej ucieszylyby was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 09:46 To nie jest takie łatwe odpowiedzieć na tak postawione pytanie . Ludzie w tym wieku mają - jak sami twierdzą -wszystko . To zależy czy tata jest sprawny ruchowo , jakie ma hobby ,zainteresowania . Podpytaj jego kolegów. Moja teściowa jak skończyła 80 lat powiedziała ,że nigdy w życiu nie miała bluzki z prawdziwego jedwabiu. Dostała ją , nie nosiła jej ,ale ją wszędzie woziła . Mówiła ,że jak umrze to chce być w niej pochowana . Sprawnego 85 latka możesz wziąć do dobrej restauracji , teatru , film o interesującej go tematyce. A swoja drogą co chcemy dostać na swoje 85 urodziny .aga Odpowiedz Link
anerim Re: Co myslicie o obecnych aktorach? 17.02.09, 09:59 Piękne i smutne o tej bluzce, może więc warto sprawić sobie coś wymarzonego już teraz, a na późną starość zostawić wspomnienia. Odpowiedz Link
super222 Re:prezent na 85-lecie 17.02.09, 10:02 anerim - Tośmy się spotkały, jak te dwie stacje kosmiczne i buuuum... Odpowiedz Link
anerim Re: aktorzy, urodziny... 17.02.09, 10:19 Ciekawe co jeszcze się dzisiaj wydarzy. Tak się rozpisałam o aktorach, że aż straciłam łączność i cała twórczość przepadła. O urodzinach krótko, za to tytuł z poprzedniego wypracowania pozostał, już się dzisiaj nie odzywam, pa Odpowiedz Link
super222 Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 09:58 Odpowiadam na pytanie drugie. Ja bym się najbardziej ucieszyła z bmw. -------- Przypomnij sobie co tata od ciebie dostał w ubiegłym roku i czy był z prezentu zadowolony. Jeżeli tak, to kup to samo ale w cenie podwojonej. Tata i tak nie pamięta, co otrzymał roku pańskiego 2008. Odpowiedz Link
anerim Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 10:12 Super222, nie wiem czy Ci tego bmw nie podaruję na 85 walentynki, pod warunkiem, że ruszymy w świat jak T i L w pamiętnym filmie. To dopiero byłaby historia, dwie staruszki napadające na banki i rozprawiające się z całym męskim szowinistycznym światem O matko, na mnie też dziś coś napadło, to przez Ciebie, przez to Twoje bmw Odpowiedz Link
super222 Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 10:19 anerim - trwajmy tak, bo dzisiaj jest międzynarodowy dzień...kota. Odpowiedz Link
anerim Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 10:21 Dzięki Ci dobra kobietko, teraz wszystko jasne... Odpowiedz Link
zajbel Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 11:13 A może podaruj zdjęcia które darzy sentymentem oprawione w stylowe ramki? Proponuje coś co pozwoli mu wrócić w czasy młodości. A ja mojemu ojcu na 86 urodziny podarowałam książke B. Wołoszańskiego bo mój ojciec bardzo lubi książki histryczne ale te dokumentalne. Odpowiedz Link
polnaro Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 16:07 Super222, z tą pamięcią, to można "wpaść", bo 85-latkowie mają ją strasznie wybiórczą, no i to co otrzymują w prezencie pamiętają świetnie /podobnie też i to co sami ofiarują/. Ja kupuję coś w aptece na poprawę kondycji umysłu i układu krążenia, książki historyczno-dokumentalne /jak Zajbel/, ew. miody, soki naturalne. Odpowiedz Link
julinka601 Re: Prezent na 85 urodziny 17.02.09, 17:32 My kupilismy mojej teściowej na 90 urodziny takie drzewo genealogiczne /stojace z metaloplastyki,sa takie w sklepach pamiatkarskich z różna ilością miejsc na zdjecia/, ze zdjeciami Jej zstepnych.Była zachwycona! A ponadto byla msza w jej intencji i potem uroczysty obiad w restauracji z okolicznosciowym tortem i szampanem. Odpowiedz Link