Dodaj do ulubionych

Dzieńdoberki............. 12 ................3772

09.12.06, 09:08
Autor: tesunia Data: 21.10.2004 10:47
witajcie Wszyscy.... zawsze mozemy sie gdziesik przywitac,ale tu chyba
najstosowniej.
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 10.12.06, 09:33
      udanej niedzieli
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 10.12.06, 10:05
        malwina52 napisała:

> udanej niedzieli

I ja też Wam takiej życę.....po 800 m na basenie smile
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 10.12.06, 10:07
          Witam, po bardzo meczacej podrozy. Ale juz z wlasnego domu smile
          Zycze udanej niedzieli smile
          • del.wa.57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 10.12.06, 13:14
            Witam wszystkich bardzo serdecznie i milej niedzieli zyczęsmile))
            O Renia juz jest z nami,wreszcie!!!
            • mania1119 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 10.12.06, 17:08

Milego popoludnia!
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 11.12.06, 07:14
      udanego poniedziałkusmile
      • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 11.12.06, 10:37
        Dzień dobry wszystkim, Do świąt coraz bliżej, ale gdzie ta atmosfera. sad
        Miłego poniedziałku życzę
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 11.12.06, 14:02
          Witam Wszystkich. Miłego dnia życzę smile
    • breston Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 11.12.06, 14:25
      To cudownie ,ze w koncu trafilam na normalne forum ,no i wiekowo moje .No wiec
      witam was najgrzeczniej jak potrafie ,witam was kawusia i szarlotka na goraco w
      sosie waniliowym (pycha!!).Witam was sloncem ,zapachem "Plesaure"Ester Lauder
      witam was usmiechem jasnym (porcelanowym) witam was z radoscia.! Buziaczek dla
      wszystkich tutaj piszacych .Marta na codzien na forum Breston
      • tofika Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.12.06, 06:50
        Dziendoberki powitankowe posylam,
        za oknem szaruga (chyba to juz Zimowasmilea jeszcze jesienna,
        wiatr obudzil mnie z kroplami deszczu pukajacego w szyby..
        wyspana do syta ponadmiernego buszuje w internecie od 5 rano,
        bo co mozna robic o tej porze, ? prasowac jedynie , a jak ochotki nie ma.. na
        takowe zajecie..to czyta sie prase bez wychodzenia do kiosku, a..przeciez
        kiosku w poblizu juz dawno nie ma.. wiec , internet jest cymes na takie poranne
        wstawanie..
        Witaj Martosmile
        badz tu z nami, klikaj.. wpisz sie do Watku skad przybywamy.. cos kliknij o
        sobie ,jeszcze smile
        Jak dzis tu przybedziesz, to idz na kawe do gawiarenki, zaparze i zostawie Ci
        na powitanko .. wg znalezionego przepisu.. zapraszam ..
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.12.06, 08:36

Życzę Wam dziś wiele wew. słońca, bo na zew. ponuro i mokto.
        Witaj Marto. Ciesze sie, ze do nas trafiłaś i mam nadzieję, że na codzień teraz
        będziesz u nas....ze swoim slicznym porcelanowym uśmiechem smile
        Skopiuje Twoje "wejście" do wątku "Skąd przybywamy", żebyś nam nie umknęła. wink
        Może napiszesz jeszcze coś o sobie......
        A teraz zabieram się do kawy z szarlotką wink
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.12.06, 08:52
          Dzień Dobry smile Miłego Dnia Wszystkim życzę smile
          • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.12.06, 15:32
            Dobry wieczór, mam nadzieję, że będzie bardzo dobry
            • vogino55 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.12.06, 00:41
              Witam,,,,,,,,właśnie sobie uświadomiłem że już jest nowy dzień(sad(((
              ale usmiecham się do Was (smile)))))))))))))))))))))
              Wojciech od ucha do ucha
              • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.12.06, 00:48
                Uśmiecham sie do Ciebie też,ale mi smutno, że Tobie smutno i źle na
                świecie.....ale...po dniach chudych nadejdą tłuste smile
                Ja też wszystkim życze udanej środy.
                • kryzar to zaśpiewajmy....... 13.12.06, 01:00
                  jutro będzie lepiej...
                  A czemu to "przemeblowanie"
                  • mania1119 Re: to zaśpiewajmy....... 13.12.06, 01:02
                    Aaaa,dzien dobry,dzien dobry!
                    • ania091951 Re: to zaśpiewajmy....... 13.12.06, 01:07
                      Dzien dobry
                  • natla Tylko do świąt,Krystynko..... 13.12.06, 01:23
                    ......żeby życzenia były pod ręką. Ale w każdej chwili mogę wrócić do
                    poprzedniego układu
                    • natla Dzieńdoberki Malwiny.......:)))))))))))))))))) ) 13.12.06, 08:30
                      • Re: Czas świątecznych życzeń...
                      malwina52 13.12.06, 07:43

spokojnej srody zycze

• julinka601 Re trzynastego... 13.12.06, 08:52
                        Trzynastego nawet w grudniu jest wiosna!...nomen omen....Miłego dnia.
                        • regine Re: Re trzynastego... 13.12.06, 11:27
                          Trzynastyn też może być miłym dniem smile) Dzień Dobry...smile))
                          Troszkę pogubiłam się bo znikł mi wątek, ale już się wyjaśniło .
                          Przedświąteczne przestawienie watków. Brawo Natluś smile)
                          Więc miłej środy życzę smile))
                          • sagittarius954 Re: Re trzynastego... 14.12.06, 02:31
                            Czternastego ...szef ujada złosliwie
                            Czternastego ...mucha pływa w starym piwie smile))))
                            Dzień dobry , to ja nocny Marek smile)))))
                            • wiktoria53 Dziś wyjątkowo smakowała mi poranna kawa 14.12.06, 07:00
                              Pozdrawiam Was 14 - tego smile
                              • natla Re: Dziś wyjątkowo smakowała mi poranna kawa 14.12.06, 07:22
                                Dobrego dnia. Może byś sie tak Sagi nie wydzierał po nocy, co? wink
                                Czternastego....w domu ruch już od rana
                                czternastego....znowu okna wymiana....smile
                                • regine Re: Dzień Dobry :) 14.12.06, 11:52
                                  Miłego dnia, choć za oknem plucha jesienna.
                                  • dankarol Re: Dzień Dobry :) 14.12.06, 12:01
                                    Dzień dobry w piękne słoneczne południa. Wszystkim takiego słoneczka życzę.
                                    • del.wa.57 Re: Dzień Dobry :) 14.12.06, 16:04
                                      Witam wszystkich bardzo serdecznie po raz ostatni w tym roku!!!!
                                      Mam dzisiaj troszke czasu od jutra gorace dnismile))
                                      • natla Re: Dzień Dobry :) 15.12.06, 07:50
                                        Dobry, dobry smile
                                        Delwa, Ty nie strasz, bo nie wierzę, żebyś nie zaglądała w czasie przygotowań
                                        do wyjazdu. Przecież czasem musisz odpocząć, a gdzie jak nie z nami wink
                                        • regine Re: Dzień Dobry :) 15.12.06, 09:05
                                          Dzień Dobry smile
                                          • dankarol Re: Dzień Dobry :) 15.12.06, 09:27
                                            Słoneczne dzień dobry
                                            • ania091951 Re: Dzień Dobry :) 15.12.06, 18:30
                                              Dzien Dobry naprawde dobry bo mam dzin wolny Pozdrawiam
                                              • mania1119 Re: Dzień Dobry :) 15.12.06, 19:34
                                                Milego wieczoru!
                                                • wiktoria53 Re: Dzień Dobry :) 16.12.06, 09:21
                                                  Witam Was, widzę, ze jestem dziś pierwsza smile
                                                  • natla Re: Dzień Dobry :) 16.12.06, 09:32
                                                    Cześć, cześć, znowu prześliczny dzień, ot taki który pozwoli nam wszystkim
                                                    optymistyczniej popatrzeć na świat, nasz forumowy świat i nie przejmować się
                                                    duperelami, czyli zastosować trochę folozofii życiowej. wink))

Tak więc udanej i optymistycznej soboty! smile
                                                  • regine Re: Dzień Dobry :) 16.12.06, 10:44
                                                    Dobry, Dobry, dla Wszystkich smile) Pogoda przepiękna, słoneczko aż zachęca do
                                                    spaceru smile))I paskudnych, brudnych okien...Zaraz pomyślę od czego zacząć ...
                                                    Miłego dnia życzę smile
                                                  • dankarol Re: Dzień Dobry :) 16.12.06, 11:24
                                                    Witam słonecznie w sobotę
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 14.12.06, 06:59
      udanego dzis lepszego jutrosmile
      • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 16.12.06, 13:58
        przyjemnosci sobotnich zycze
        • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 07:01
          Dobrej niedzieli smile
          • tyrtyr Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 07:21
            I nawzajem Natlo, ciekawe co ciebie spędziło z łóżka ? smile)
            Dzień dobry, Wam .
            • mania1119 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 09:35
              Dzien dobry.(Koniec z pasozytowaniem?!-zakladam nowy watek).
              • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 09:50
                Susznie Maniu, zakładaj wink)
                • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 18:19
                  Witam w niedzielne popołudnie smile)
                  Dobry Wieczór, chyba wypada już powiedzieć smile
            • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 09:49
              Jak to co Bysiu, to może być TYLKO pływanie. smile
    • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 17.12.06, 19:17
      Dobry wieczór z bolącym gardłem wreszcie dotarłam
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 18.12.06, 07:42
      ostatni pracujacy poniedziałek w tym roku,
      juz go lubiesmile
      udanego dnia
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 18.12.06, 09:40
        No niemożliwe, Malwina polubiła poniedziałek....ale rozumiem, że "ostatni",bo
        są jescze gorsze wink
        No to dobrego poniedziałku Wam życzę, choć za oknem pogoda iście barowa...
        • marinka52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 18.12.06, 09:52
          dziendoberki..smile
          snieg nie chce pruszyc, nikomu nie marzna uszy..
          gdy chlop udal sie do wędzenia, to ja troszkę do" poględzenia.".

• krista57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 18.12.06, 10:07
            Witam,witam w przedswiateczny poniedzialek....
            Wyczekuję na opady śniegusmile))
            • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 18.12.06, 12:38
              Dzień Dobry smile) Też bym chciała śniegu, choć troszkę smile)
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 19.12.06, 06:53
      udanego dnia
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 19.12.06, 08:26
        Dobrego, dobrego smile
        Dziś postanowiłam zacząc i skończyć zakupy świąteczne.
        Karteczka zapełniona, prezenty wymyślone, a teraz kierunek bank i do roboty. smile
        • tesunia Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 19.12.06, 10:34
          witam,witam
          w mrozikowe pozne rano,
          pieknie skrza sie platki szronu w ogrodzie,slonce proboje ogrzac ziemie,,,,
          szkoda,ze brak sniegu,ale nie trace nadzieji,moze popruszy na sama Wigilje.

udanego dnia Zalodze zycze.
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 19.12.06, 16:52
            I ja witam w mroźne popołudnie, zmarzłam jak licho w wystający nos.
            dzień Dobry smile
            • czarny.humor Święta tuż, tuż!! Znów będzie wyjadanie kremu!! :) 19.12.06, 17:13
              Mniamm!!

smile))
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 20.12.06, 06:59
      udanej srody
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 20.12.06, 09:26
        Udanej, mimo szaroburości za oknem i pierws.......drugiego śniegu, wprawdzie
        jak kot napłakał, ale zawsze......
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 20.12.06, 10:18
          Dzień Dobry ! Smutne dziś wiadomości przywitały mnie sad
          A życie toczy się dalej, pomimo wszystkiego. Ucieka dzień za dniem....
          • krista57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 20.12.06, 10:23
            Witam serdecznie!
            Ostatnie zakupy jeszcze do zrobienia.
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 21.12.06, 07:13
      swieta tuz tuzsmile
      przygotowania trwaja
      udanych pierogow i wypiekow zycze
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 21.12.06, 08:52
        Niechaj bedzie dobry i pracowity.
        Ja mam w planie ubieranie choinki, bo później już tylko gary i w tym jeszcze
        choinka, to za duzo i cała przyjemnosć wtedy umyka.
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 21.12.06, 11:47
          Dzień Dobry smile
          Też będzie "roboczy", ale w domu niewiele, raczej ostatnie zakupy.
          Oj, nogi moje, nogi sad(
          W domu to co miałam zrobić, prawie plan wykonałam.
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 22.12.06, 09:39
            Miłego dnia, życzę wszystkimsmile
            Dzień Dobry !
            • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 23.12.06, 08:25
              Dziś Wam życze szczególnie udanego dnia, bez wpadek i zbytniego zmęczenia. smile
              A tera do roboty.
              • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 23.12.06, 11:27
                Uśmiecham się do Was na powitanie dnnia, od ucha do ucha smile))
                Miłej soboty życzę smile)
                • gwiazda37 Re: Dzieńdoberki...... WIGILIA 24.12.06, 10:11
                  Witam wszystkich i życzę niezapomnianych wrażeń wigilijnych...
                  • gwiazda37 Re: Dzieńdoberki...... Boże Narodzenie 25.12.06, 11:21
                    Miłego świętowania!
                    • natla Re: Dzieńdoberki...... Boże Narodzenie 25.12.06, 11:28
                      iłego...smile
                      • natla Re: Dzieńdoberki...... Boże Narodzenie 26.12.06, 09:03
                        Przed nami drugi dzień.....piękny i słoneczny. smile
                        • dankarol Re: Dzieńdoberki...... Boże Narodzenie 26.12.06, 11:20
                          świąteczne dzień dobry. Słoneczne dzień dobry, bo od samego rana słoneczko
                          cudnie świeci
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 27.12.06, 09:08
      wesolego po swietach smile
      • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 27.12.06, 10:20
        Słoneczne dzień dobry. Miłego odpoczynku po światecznych szaleństwach.
        • tofika Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 27.12.06, 10:47
          Dziendoberki ..smile))pozdrawiam WAS!
          aha,aha..dzis odwiedzi nas przyszla zoneczka mojego syna...
          no to sie nagadamysmile

Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 27.12.06, 16:06
            Witam Wszystkich poświątecznie smile
            Święta, święta ...I już po ....
            • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 28.12.06, 06:50
              jutro piateksmile))))
              udanego dnia!!!!
              • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 28.12.06, 15:13
                Witam popołudniowo. Miłego dnia życzę smile)
                dzień Dobry !!!
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 29.12.06, 07:10
      wtam w moj ostatni dzien pracy tego roku,
      udanego dniasmile
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 29.12.06, 09:52
        Udanego dnia smile
        Mój dzień dziś jest chrustowy, więc do zobaczenia po. smile
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 29.12.06, 11:04
          Ano to witam chrustowo smile)
          Miłego przedostatniego dnia w Starym, spracowanym Roku, w którym bywało różnie.
          Raz pod górę, raz z górki. Raz wesoło, raz smutno. Tyle się wydarzyło, ze
          ciężko się pozbierać...
          Dzień Dobry !
          • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 30.12.06, 08:34
            Udanego dnia. Słoneczko świeci, lekki mrozik, fajnie jest.....żeby jeszcze nie
            ten chrust, ale zawsze to tylko końcowka. Potem basen i dolce vita. wink)
            • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 30.12.06, 11:38
              Witam i miłego dnia życzę smile No to dziewczyny szykować się...Już tylko, tylko
              jeden dzień....I zacznie się nowy Rok...
              Dzień Dobry !!!
              • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 30.12.06, 12:02
                Słoneczne dzień dobry wszystkim. żeby jeszcze gardło tak nie bolało.

załóżmy, że dziś spotka nas coś miłego
    • sagittarius954 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 30.12.06, 12:07
      Najskuteczniejsze lekarstwo na ból gardła to pędzlowanie smile)
      Dzień dobry wszystkim nie przygotowującym się do Sylwestrasmile)
      • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 31.12.06, 10:24
        Dzień dobry u mnie nawet słoneczko chwilami wygląda. Hura gardło przestało
        boleć, ale za to głos straciłam
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 01.01.07, 11:06
          Witam, życzę pieknego, pełnego odpoczynku, po sylwestrowych szaleństwach dnia smile
          Dzień Dobry !!!
          • tofika Re:Styczen 2007, Nowy Rok-:) 01.01.07, 12:12
            Witam w Noworocznym Dniu--posylam Wszystkim pozdrowienia ...
            Skladam najserdeczniejsze Zyczenia --Pomyslnych Dni Na Calutki Rok 2007

"Słodkiego Milego Życia...
            jest tyle "gÓr "do zdobycia!...

• natla Re:Styczen 2007, Nowy Rok-:) 02.01.07, 09:33
              Dzieńdoberki, ślicznie, słonecznie.....może być wink)
              Tobie też Tofiko wszystkiego najlepszego. smile
              • regine Re:Styczen 2007, Nowy Rok-:) 02.01.07, 19:25
                Witam i ja, późno to późno, ale jestem smile
                Rano rodzina, potem sprzątanie domu po gościach i komputera po wirusach zajęło
                mi trochę.
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 03.01.07, 07:16
      udanego dnia
      • tofika Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 03.01.07, 15:01
        powitanko.. kolęda --odwiedzinki .. dzis mi domek kropidelkiem pac,pac..smile
        • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 04.01.07, 05:17
          Udanego dzionka, ja lece....wiecie gdzie...ale mi się chce spać, po 3 h snu...sad
          • tofika Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 04.01.07, 10:03
            Powiitanko.. smile
            ja tez zycze wszystkim udanego Dnia!
            A Natla jak rybka..wypluskala z samiuskiego rankasmile
            • tofika Re: Dzieńdoberki............. piąty dzien roku:) 05.01.07, 09:09
              Powitam najprosciej smile..dobrego dnia wszystkimsmile

"Dzień dobry dniu - dzień dobry. Wyrwany z kalendarza,
              Świtem zrodzony rozchmurz się. Szarość ci nie do twarzy, Niech więc się coś
              wydarzy. ...""niech wydarza dobre karnawalowe nastroje..
              • regine Re: Dzieńdoberki............. piąty dzien roku:) 05.01.07, 13:52
                Witam piątkowo Wszystkich. Dzień Dobry !
                • dankarol Re: Dzieńdoberki.............sobotnie 06.01.07, 12:34
                  wITAM świątecznie. U mnie pełna wiosna ze słoneczkiem. Mołego dnia życzę
                  • tofika Re: Dzieńdoberki...:)))niedzielne:))) ) 07.01.07, 08:47
                    pozdrawiam ,posylam muzyczke do dobrych obudzensmile
                    teledyski.onet.pl/10172,1201903,teledyski.html
                    • regine Re: Dzieńdoberki...:)))niedzielne:))) ) 07.01.07, 12:03
                      Witam. Dzień Dobry smile
                      • regine Re: Dzieńdoberki 08.01.07, 06:56
                        Niech ten dzień przyniesie wszystkim same dobre wiadomości.
                        Dzień Dobry .
                        • malwina52 Re: Dzieńdoberki 10.01.07, 09:38
                          pozdrawiam i udanego dnia zycze
                          • regine Re: Dzieńdoberki 10.01.07, 12:55
                            Witam i też życzę udanego dniasmile)
                            Dzień Dobry !
                            • dankarol Re: Dzieńdoberki 10.01.07, 15:16
                              wiosenne dzień dobry
                              • del.wa.57 Re: Dzieńdoberki 11.01.07, 15:24
                                Witam wszystkich po raz pierwszy w tym rokusmile)))
                                Pogoda okropna,leje i strasznie wieje,doszłam juz do siebie i biore się za
                                robotke w domku,mimo wstrętnej pogody,miłego popołudnia zyczęsmile))
                                • regine Re: Dzieńdoberki 12.01.07, 09:59
                                  Witam, życzę miłego dnia.
                                  Dzień Dobry !
                                  • dankarol Re: Dzieńdoberki 12.01.07, 10:29
                                    Dzoeń dobry, miłego dnia życzę,chociaż za oknem na przemian wichura ulewa, ale i
                                    ppiękne słoneczko co i raz zaświeci.
    • pulpet17 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.01.07, 16:26
      witaj Nasza Droga,
      Dziewczyny jutro będzie piękny dzień,
      pozdrawiam Was serdecznie
      • del.wa.57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 12.01.07, 20:55
        Witam wieczorowa porą,moze uda sie popisać,chociaz stronki mi
        sie ''żółwiowato''otwierają.
        • muraszka1 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.01.07, 04:18
          witam smile
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.01.07, 11:49
            Witam, życzę miłej soboty smile
            Dzień Dobry !
            • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.01.07, 13:39
              za oknem znowu wieje, ale życze Wam miłego dnia
              • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 13.01.07, 17:23
                Dobrego popołudnia życzę Wszystkim smile)
    • czarny.humor Jeszcze dziś nie ma żadnego dzieńdoberka?! Skandal 14.01.07, 11:31
      A mój się będzie liczył?

smile))
      • tofika Re: Jeszcze dziś nie ma żadnego dzieńdoberka?! Sk 14.01.07, 13:59
        JUz mowie i mowie WAM smile)))
        Dziendobry... niedzielnie i tak najserdeczniej jak potrafiesmile)))))
    • dankarol Re: Dzieńdoberki.. 15.01.07, 11:26
      Wszystkim życzę miłego dnia i posyłam słoneczko, ktore u mnie za oknem szaleje
      • tofika Re: Dzieńdoberki.. 15.01.07, 12:17
        hello....dziendoberki WAm... witam WAS milutkosmile)))
        • malwina52 Re: Dzieńdoberki.. 15.01.07, 12:46
          udanego calego tygodnia zycze Wam
          • regine Re: Dzieńdoberki.. 15.01.07, 13:21
            Witam, życzę dziś Wszystkim samych dobrych dni, na najbliższy czas.
            Dzień Dobry, przed wyjazdem smile
            • malwina52 Re: Dzieńdoberki.. 16.01.07, 07:46
              udanego wtorku i nieustajacego zdrowia
              • malwina52 Re: Dzieńdoberki.. 17.01.07, 08:41
                dzien dobry, pozdrawiam forum
                • tofika Re: Dzieńdoberki.. 17.01.07, 13:16
                  DziendoberkoDziendoberko WAMsmile
                  • malwina52 Re: Dzieńdoberki.. 18.01.07, 08:15
                    Udanego dniasmile
                    • jana2706 Re: Dzieńdoberki.. 18.01.07, 08:25
                      witam smile
                      • dankarol Re: Dzieńdoberki.. 18.01.07, 09:09
                        Witam czwartkowo i miłego dnia życzę
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 19.01.07, 07:22
      piatkowe pozdrowienia smile
      i udanego weekendu zycze
    • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 20.01.07, 15:59
      Dobry wieczór, może dzisiaj uda mi sie choc przez chwile pobyć na forum bez
      konieczności logowania
      • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 21.01.07, 11:19
        Witam po przerwie, życzac w tą piękną, słoneczną niedzielę, samych uśmiechów,
        nie tylko babciom smile
        Dzień Dobry !!!
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 22.01.07, 08:01
      udanego dnia
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 22.01.07, 10:21
        Dzieńdoberki w piekny, słoneczny dzień. Oby cały tydzień był taki.
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 23.01.07, 12:37
          Witam, życzę miłego dnia smile
          Dzień Dobry !
          • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 23.01.07, 18:54
            Dobry wieczór. Pierwszy zimowy wieczór w tym roku
    • tofika Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 23.01.07, 19:14
      ach coz tu klikac... dzienwieczor nocka dobrysmile))
      Maladaneczko odslon juz kurtynke,, wez sie za cebulke smazona.. wez ..a zapach
      na Caly kraj poleci.......smile)
      pozdrawiam klikajacych ... przeciez to taka dobra zimowa okazja...uaaaaa i
      czasu duzo i wieczor ksiazycem sweci.. jaki mlodziutki ten ksiazyc..
      (sierpowaty) az ...
      Zycie ..Ty masz tyle urokow!smile
      • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 24.01.07, 09:34
        Zimowe dzień dobry. Wspaniałego dnia życzę
        • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 24.01.07, 10:49
          Witam w pierwszy, prawdziwy, zimowy dzień smile
          Dzień Dobry !
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 25.01.07, 07:01
      dzis u mnie tez zaczelo sniezycsmile
      swiat wyladnial,
      udanego czwartku zycze
      • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 25.01.07, 11:17
        Miłego dnia, w zimowej szacie smile
        Dzień Dobry !
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 26.01.07, 08:04
      doczekalam piatkusmile
      udanego weekendu zycze
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 26.01.07, 08:22
        Ci też Malwinko, a zapowiada sie słoneczny.
        Dzieńdobry. smile
        • krista57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 26.01.07, 09:35
          Witam,witam w ten wspaniały mrozny i słoneczny piątek.
          Powyciągalam z szafy grube rękawice,czapki,szaliki....
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 26.01.07, 10:31
            Witam również, w ten mroźny ale słoneczny dzień.
            Rękawice i szliki już dawno wyciągnięte smile
            Dzień Dobry Wszystkim smile))
            • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 27.01.07, 10:03
              Udanego dnia!
              Czuję się jak pod puchową pierzyną, sypie cały cały czas.
              • tofika Re: Dzieńdoberki...:)))niedzielne:))) ) 28.01.07, 12:08
                Niedzielne pozdrowienia do Wszystkich posylam..
                tam daleko daleko za oceany .. tuz za MoRZe Baltyckie
                no i zasypnach sniegiem tu w kraju...widze , widze jeszcze wasze noski,oczy i
                jeden paluszek do klawiatury..smile))
                • regine Re: Dzieńdoberki...:)))niedzielne:))) ) 28.01.07, 12:43
                  Miłej Niedzieli, Dzień Dobrysmile
                  Dostanie się na forum czy pocztę gazety, wczoraj i dziś, graniczy wprost z
                  cudem. Nie wiem co się dzieje ? A o logowaniu nie wspomę. Makabra sad Nawet
                  poczytać nie można nic...
                  • mania1119 Re: Dzieńdoberki...:)))niedzielne:))) ) 28.01.07, 16:45
                    Mnie tez non-stop wyrzucalo.Ale:dzien dobry!
                    • malwina52 Re: Dzieńdoberki...:)))poniedzialkowe :))) 29.01.07, 07:40
                      jak ja nie lubie poniedzialkowsad((((
                      ale Wam zycze udanego dnia
                      • regine Re: Dzieńdoberki...:)))poniedzialkowe :))) 29.01.07, 10:13
                        Witam smile
                        Dzień Dobrysmile
                        Wetałam, internet chodzi normalnie, więc moze dziś uda się co nieco poczytać i
                        napisać.
                        Jednak miłego poniedziałku Malwinko. Też nie lubiłam. Ale teraz kazdy dzień
                        tygodnia witam z uśmiechem. Czego i Tobie i Wam , życzęsmile
                        • mania1119 Re: Dzieńdoberki...:)))poniedzialkowe :))) 29.01.07, 10:25
                          Dzien dobry!Wyjrzalam rano przez okno- i nie wiedzialam:smiac sie,czy rwac
                          wlosy z glowy.
                          Wszedzie snieg i zadymka.
                          Ubralam psa,siebie-poszlysmy po gazety,a teraz-z powrotem do łóżka (tzn.Mała
                          juz je okupuje.
                          _______________________________________________________
                          Owszem,Aleksander Macedoński był wielkim wodzem.Ale po co od razu łamać krzesła?
                          • malwina52 Re: Dzieńdoberki...:)))poniedzialkowe :))) 30.01.07, 07:07
                            zastanawiam sie nad tym watkiem?
                            malo popularne zrobilo sie pozdrawianie
                            i dziendoberkowanie....
                            ja uparcie zycze Wam udanego dnia
                            jakby to powiedziala autorka watku "miejcie"
                            usmiechniety wtorek
                            • tofika Re: Dzieńdoberki ... wtorkowe:))) 30.01.07, 10:02
                              Oskarżam Zime!
                              to ona!! ona winna ..ona pluchala nam , zamrazala ,zasypywala do lozeczek pod
                              kocyk zapraszala i klikan coraz mniej bywalo..
                              ale my sie poprawimy bo my Zimy nie boimysmile
                              Dziendobry ------>fruwaja we wszystkie strony Swiatasmile

Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
                              • regine Re: Dzieńdoberki ... wtorkowe:))) 30.01.07, 17:13
                                Witam miłego popołudnia życzę smile Bez bólu głowy i bólu gnatów..sad
                                A tak mnie nauczono, ze zawsze jak się gddzieś wchodzi, mówi się "Dzień Dobry"
                                A jak wychodzimy to "Do widzenia". Tak też od wielu miesięcy czynię tak tu na
                                forum. Bo kto wie kiedy pprzyjdzie czas na ponowne powitanie i pożegnanie...
                                A głowa pęka w szwach dziś..sad
                                • natla Re: Dzieńdoberki ... środowe już 31.01.07, 09:18
                                  Cześć, ale ponuro na zewnątrz. Trzeba sobie słonecznie ułożyć ten dzieńsmile
                                  • regine Re: Dzieńdoberki ... środowe już 31.01.07, 11:37
                                    No to układaj "słonecznie". Może jakiś promyk, jak Ci się trafi węcej,
                                    podeślesz do mnie. Też szaro i buro za oknem.
                                    Ale miłego dnia i Dzień Dobry smile
                                    • del.wa.57 Re: Dzieńdoberki ... środowe już 31.01.07, 14:34
                                      Witam i pozdrawiam wszystkich,tak chciałam sie ''poszarogesić''wreszcie i nie
                                      mogę,wywala mnie co chwilę,nie wspomne o otwieraniu stron.
                                      Miłego popołudnia życzęsmile)))))
                                      • malwina52 Re: Dzieńdoberki ... środowe już 31.01.07, 18:31
                                        przespalam caly dzień i chyba rowniez klopoty z logowaniemsmile
                                        ziewajaco zycze Wam milego wieczoru
                                        • natla Re: Dzieńdoberki ... środowe już 31.01.07, 23:15
                                          A mnie dopiero teraz wpuszczono w progi gazety. Idę do dobranocki smile
    • malwina52 witam w lutym:) 01.02.07, 07:46
      i zycze przyjemnego pierwszego dnia lutego
      • natla Re: witam w lutym:) 01.02.07, 09:40
        Udanego luuuuuuuuutego.(specjalnie go wydłużyłam, bo krótki wink)
        • regine Re: witam w lutym:) 01.02.07, 11:43
          I dobrze, że krótki. Po co go wydłużałaś ? Przy takiej pogodzie każdy dzień ma
          nie 12 ale 24 godziny, ciągnie się jak guma do żucia..
          Ale Dzień Dobry Wszystkim i miłego dnia smile
          • del.wa.57 Re: witam w lutym:) 01.02.07, 15:59
            Witam w ten szary,ponury i deszczowy,ale ciepły dzieńsmile)))
            Reniu,co Ty gadasz? mnie czas mija bardzo,bardzo szybko i nic mi się
            nie ''ciągnie''smile)))))))
            • malwina52 Re: witam w lutym:) 02.02.07, 06:55
              i pozdrawiam smile
              spokojnego i pogodnego dnia
              u mnie znow wiosna zawitala
              • del.wa.57 Re: witam w lutym:) 02.02.07, 16:55
                Witam i pozdrawiam Wszystkich,chyba sobie dzisiaj znowu nie popiszę
                buuuuu,skończy sie kiedyś?
                • tofika Re: witam w lutym:) 2 dzien lutego:) 02.02.07, 17:36
                  Dziendoberki , WAM!
                  sprobuje ,
                  moze bede moze nie...
                  moze juz wyklikalam i juz dosc!
                  logowanie moze dobrze podpowiada...
                  • malwina52 3 dzien lutego:) 03.02.07, 09:51
                    zapowiada sie spacerowa pogoda,
                    udanych wypadow i duzo sloneczka
                    • tofika Re: 3 dzien lutego:)Dziendoberki!!!!!!!!!! 03.02.07, 16:14
                      Dziendobry ,
                      Witam , chociaz nie wiem czy ktokolwiek zauwazy to moje powitanko..
                      sniegu nie ma prawie wcale, wiec w zaspy chyba nikt nie wpadl... ze az nie
                      widacsmile
                      Gawry zajete.. a forumowiczow jak na "lekarstwo"
                      ((uff ledwo przypomnialam to okreslenie.. smile)))))
                      • malwina52 4 dzien lutego:)Dziendoberki!!!!!!!!!! 04.02.07, 10:12
                        zobaczylam Marylko Dzien Dobry smile)))
                        tez mialam takie wtpliwosci, ale Renia
                        w jakims watku wyzej mi to wyluszczyla
                        po prostu tak nas wychowano

Witam!
                        zycze Wam udanej i pogodnej niedzieli
                        • tofika Re: 4 dzien lutego:)Dziendoberki!!!!!!!!!! 04.02.07, 10:44
                          Niedzielne dziendoberki ..
                          pomyslnego Dnia...smile
                          a przedwszystkim Zdrowia,wiec dobrego samopoczucia..
                          milych spotkan niedzielnych..
                          WSZYSTKIM!
                          • del.wa.57 Re: 4 dzien lutego:)Dziendoberki!!!!!!!!!! 04.02.07, 14:58
                            Witam słonecznie wszystkich i miłej niedzieli zyczęsmile)
    • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 07:01
      udanego poniedziałku
      idzie zimasmile
      • natla Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 09:26
        Dzień dobry!
        Jaka zima! Piekne ciepłe słoneczko świeci smile
        • dankarol Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 10:08
          Wiosenne dzień dobry
        • malwina52 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 10:22
          to byl test na obudzenie,
          zdalassmile
          • regine Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 13:46
            Witam i ja . Miłego Dnia Wam życzęsmile Tylko na chwilę wpadłam. Jeszcze nie dam
            rady. Ale jest już lepiej...
            • del.wa.57 Re: Dzieńdoberki............. 12 ................ 05.02.07, 15:24
              Witam i zycze Wszystkim udanego popołudniasmile))
              • tofika Re: Dzieńdoberki.. . Dobry Wieczor:) 05.02.07, 20:57
                jako siodma wpisuje,
                dzis to juz sukces,, az siedem osobeksmile
                zycze milego wieczoru...
                • ania091951 Re: Dzieńdoberki.. . Dobry Wieczor:) 05.02.07, 23:09
                  Dobry Wieczor melduje sie jako osma
                  • malwina52 Re: Dzieńdoberki.. . :) 06.02.07, 06:52
                    witam i wesolego wtorku zyczesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka