zajbel 22.04.09, 19:12 slub.onet.pl/1551843,obyczaje_artykul.html A może znacie podobne historie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczyca1953 Re: historie ze ślubem w tle 22.04.09, 19:46 Zajbelko kochana z nieba mi spadłaś z tym linkiem.Bardzo ,bardzo dziękuję i polecam do przeczytania Basieńce.Ciekawe co teraz napisze,jeżeli napisze.He,he,he Odpowiedz Link
baska123 Re: historie ze ślubem w tle 22.04.09, 20:15 Wilczyca mnie prowokuje, czasem mi to wcale nie przeszkadza, tym razem też nie. Ja również zajbel za link do historii ze ślubem w tle dziękuję. Zaznaczyć muszę, że przeczytałam tę z księdzem, który był (w sutannie) i jest (w dresie np) pozytywną postacią i wszystkie pozostałe opwiadania. Będę udawać, że nie kumam o co wilczycy1953 chodzi. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: historie ze ślubem w tle 23.04.09, 09:26 Te hisorie sa bardzo wzruszajace i ciekawe.Lubie takie rzeczy czytac bo mozna wyciagac z nich wiele watkow.Zastanowic sie nad wieloma sprawami,ktore spotykaja nas w zyciu. Odpowiedz Link