wacka1 Re: Miłego dnia 11.05.09, 12:20 Zyczę też ja.Dziś idę do kosmetyczki.Córka płąci za wszystko czego sobie zażyczę. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Miłego dnia 11.05.09, 16:46 Spacer odpada bo -pada,zimno sie zrobiło wiec najlepsza pozycja horyzontalna i ksiazka.A jak u Was? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Miłego dnia 11.05.09, 17:11 Zawiozłam rower do przeglądu.Będzie na środę. Nawet tanio po rocznym wojażowaniu będę płaciła około 30 zł.To znaczy ,ze pięknie o niego dbałamm i myślę,że mi sie zrewanżuje.aga Odpowiedz Link
52ania Re: Miłego dnia 11.05.09, 17:59 U mnie bardzo miły dzień.Do południe było słonecznie,a teraz ponuro, bo pada deszcz.Cieszę się bardzo,że nie będę musiała podlewać swoich roślinek. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Miłego dnia 11.05.09, 19:52 U mnie na Kujawach zimno już trzeci dzień.Gdzieś mnie przewiało .Mam straszny suchy kaszel. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Miłego dnia 11.05.09, 19:58 W poludniowych Niemczech u bocianow bylo dzis 21 C, ale jak tylko spadl deszcz, to temperatura opadla do 13 C. U mnie niemal codziennie kropi, a temperatura najwyzej 17 C kiedy swieci slonce. Od jutra ma byc pogorszenie pogody ... Choc z innej strony nie chcialabym zeby bylo 24 C, tak jak w niektorych czesciach Polski. Odpowiedz Link
anoagata Re: Miłego dnia 11.05.09, 21:25 No już nie dnia a miłej nocki życzę, gdzie wy mieszkacie,że u was deszcz i zimno u mnie po prostu gorącz była.Cortyzol może Ty stał w * przeciągu* np kilka minut.. ja bym ci na ten kaszel postawiła bańki z ogniem,bo to niebezpiecznie mieć taki kaszel,no ale za daleko... Odpowiedz Link
anoagata Re: Miłego dnia 13.05.09, 08:11 Wczoraj pani minister od pracy powiedziała spi...laj do pana ministra od rolnictwa,nie wiem o co poszło, co za kultura!!Ja wam tego nie mówię a życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
cortyzol Re:Anoagata 13.05.09, 08:21 Droga Sołtysko. W pierwszych słowach mojego postu piszę Wam ,że na Kujawach jest słonecznie i cieplutko.U sąsiada myją autko-Tatę. U drugich sąsiadów w tamtą niedziele chyba zjedli koguta i teraz nie ma kto piać a kury chodzą strasznie smutne.Wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link
anoagata Re:cortyzol 13.05.09, 08:31 To też masz kiepskich sąsiadów myślałam że to tylko tak u mnie bo przed świętami do jednej sąsiadki przyszedł drugi sąsiad i ta sąsiadkę golił na podwórku,że przez okno to widziałam i teraz ta sąsiadka chodzi w chustce i jest chyba tak samo smutna jak te wasze kury. Odpowiedz Link
anoagata Re:cortyzol 13.05.09, 08:42 Ślepe do kina nie chodzą!napisałam ,ze golił. Golił,golił i obgolił i dlatego chodzi w chustce. Odpowiedz Link
cortyzol Re:Anoagata 13.05.09, 08:57 No fajnie zaraz będzie tak jak z tym rowerem co go ukradli w Piotrogorodzie,ale nie rower tylko siodełko i nie w Piotrogrodzie tylko w Moskwie itd.A swoją drogą to ciekawe dlaczego ją doił, przecież to nie........ Odpowiedz Link
anoagata Re:Anoagata 13.05.09, 09:02 O matko,sie nie dogadam a juz i tak sie nagadałam że ręce bolą idę popracować na swojej roli i sprawdzę czy też mam owocówki,to też im pokarzę. Odpowiedz Link
anoagata Miłego dnia! 16.05.09, 08:38 Życzę miłego dnia wszystkim,jestem w szoku jak usłyszałam w moim telewizorze że wczoraj w Białymstoku ojciec wysłał 3-letnią dziewczynke do sklepu po zakupy o 20,30 zagineła i sie odnalazła. Odpowiedz Link
super222 Re: Miłego dnia! 16.05.09, 09:13 Anoagatko - włączasz tak raniutko telewizor i kompa? Na jednym piszesz, na drugi patrzysz. Nic dziwnego, że adresy się mylą... No dobra, a co na to *sołtys i całe *sołectwo*?. Wystarca im twój dwcip od rana, czy chcą także śniadania, nie mówiąc już o tym co to widzisz gdy wstajesz z posłania. Czy nadal jest to cortyzol? Dla późnoprzybyłych na forum wyjaśniam, że anoagatka napisała: "kładę się spać z mężem, a wstaję z coryzolem". Całe forum było poruszone, oczywiście tak życzliwie. Ale cortyzol znikł nam. Coć ty z nim zrobiła...? Odpowiedz Link
anoagata Re: Miłego dnia! 16.05.09, 09:28 Jednak jesteś Wielka!!wyłańczam się już pa pa i idę... Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Miłego dnia! 16.05.09, 11:23 Anoagato-widać teraz w ten sposób wyrabiają w dzieciach samodzielnosc.Ciekawe tylko ile promili przy tym mieli...A moze to kaczka dziennikarska?Bo az trudno uwierzyć w taka głupotę. A dzień jak narazie niezbyt miły-okrutnie siąpi. Odpowiedz Link
anoagata Re: Miłego dnia! 16.05.09, 12:38 Irysko!to przyjedz na Mazury tu jest super znaczy nie super222 tylko pogoda super.Jeżeli chodzi ile mieli promili to nie wiem bo już słuchać tego nie można ,słyszałam tylko że *mieli* jeszcze 7 /słownie siedem/ dzieci oprócz tej biedaczki zakupaczki. Odpowiedz Link
super2222 Re: Miłego dnia! 16.05.09, 14:11 Siedem mili za Warszawą ożenił się sołtys z babą. Jeszcze nie dwa dni po ślubie a już go Ania skubie Odpowiedz Link
super222 Re: Miłego dnia! 08.07.09, 07:57 Janku01, jakież trzeba mieć umiejętności, by wklejać tak piękne dzieła sztuki internetowej. Serdecznie gratuluję. Pozdrowienia i życzenia dobrego dnia. W nocy *u mnie* bardzo padał deszcz (prawidłowo - umyłam wczoraj okno od strony ściany deszczu, czego deszczyk pewnie nie znosi i zrosi). Powietrze jest rześkie, można oddychać. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Miłego dnia! 08.07.09, 19:06 U nas nienajgorzej.Wróciłam do domu z plikiem wyników - jeszcze mnie czeka wyzyta u lekarza .Powinny być części zamienne... Odpowiedz Link
janek-01 Re: Miłego dnia! 10.07.09, 09:25 Miłego dnia www.otofotki.pl/img9/obrazki/ea9264_a1.gif Odpowiedz Link
mac60i Re: Miłego dnia 09.07.09, 22:08 I ja się dołączę - miłego dnia dla wszystkich! razem50plus.pl Odpowiedz Link
anerim Re: Miłego dnia 12.07.09, 08:41 To i ja Niech wydarzy się coś miłego, co możemy i sami w ostateczności spowodować Za piękny bukiet dziękuję! Odpowiedz Link