11.07.09, 08:13
Dla rozrywki coś nowego wgrałem i zapraszam do
głosowania.

Obserwuj wątek
    • janek-01 Re: Trole 11.07.09, 08:20
      Mozna zagłosować i wynik zobaczyć dopiero po zalogowaniu. Zapraszam do rozrywki.
      • cortyzol Re: Trole 11.07.09, 08:52
        Wg mnie trol to pojęcie względne.Bo co to jest właściwie trol.Praktycznie sam
        administrator,moderator może być trolem , w myśl zasady ,co wolno wojewodzie to
        nie tobie smrodzie.I tak jest na nie których forach.Czy haker też jest
        trolem.Wyższa szkoła jazdy.
        • natla Re: Trole 11.07.09, 09:08
          Cortyzol. Nie mów, że nie wiesz co to troll smile To taki biedny, sfrustrowany człowieczek, ładujący akumulatory swojego niedowartościowania rozwalaniem for (czuje się panem i władcą.....wreszcie big_grin) Oczywiście robi to dzięki anonimowości.....złodziej też kradnie w nocy. wink Przeżyłam kilka trolli no i .......przeżyłam big_grin Pierwszym się bardzo denerwowałam, ale mnie nauczył i następne mnie nawet bawiły. Chyba lepiej, że taki osobnik czy osobniczka anonimowo się wyżyje w necie, to może będzie bardziej strawialny w realu big_grin
    • cortyzol Re: Trole 11.07.09, 08:56
      Jeszcze jedno to jest przykład wg mnie typowego nachalnego i inteligentnego trola.
      • cortyzol Re:Natla 11.07.09, 09:44
        Jak pisałem uzupełnienie do mojej wypowiedzi o hakerze to wyszło ,że to
        uzupełnienie skierowane jest pod Twoim adresem. SORY ALE TO WINA PRZEGLĄDARKI
        ALBO PROGRAMU TEGO FORUM.
        • natla Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 09:49
          .......w życiu bym na to nie wpadła. big_grin Choć umiejętność "hakowania" byłaby ciekawa ;D
          • anerim Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 18:15
            "Troll- zwykle wielkie, tępe, powolne, brutalne stworzenie unikające
            słońca(często zmienia się pod jego działaniem w kamień..." I jak takie
            coś polubić?sad
            • iryska2604 Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 18:39
              Ja juz się nauczyłam że te biedne sfrustrowane stworzenia trzeba czasem
              obsmiac i...olać.Najgorzej ze ostatnio zauwazyłam u naszej trollicy
              podszywanie sie pod inne nicki z myslą ze bedziemy sie nawzajem podejrzewać i
              rzucac podejrzenia na bogu ducha winne osoby.
              • super-22 Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 19:47
                Coś mi się wydaje ,że na forum" + - 60 " Super222 miała racje wskazując trolicę
                .Prawda szanowna udająca ,że nie wie o co chodzi.Tak się składa dziwnie,że ten
                co puści bąka to pierwszy wyczuje ,że śmierdzi.
                • anoagata Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 20:47
                  !
                  • anoagata Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 20:56
                    Jednej osobie przeszkadzają!!! na 21 osób lubię wypełniac ankiety jezeli
                    oczywiście są łatwe proste i przyjemne i ta taką jest ale widać że tusą te
                    jakieś tam trole ,dla mnie to akurat termin mało znany i ankieta odzwierciedla
                    nieszczerość wypełniających ale to jest moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka