janek-01 11.07.09, 08:13 Dla rozrywki coś nowego wgrałem i zapraszam do głosowania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek-01 Re: Trole 11.07.09, 08:20 Mozna zagłosować i wynik zobaczyć dopiero po zalogowaniu. Zapraszam do rozrywki. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Trole 11.07.09, 08:52 Wg mnie trol to pojęcie względne.Bo co to jest właściwie trol.Praktycznie sam administrator,moderator może być trolem , w myśl zasady ,co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.I tak jest na nie których forach.Czy haker też jest trolem.Wyższa szkoła jazdy. Odpowiedz Link
natla Re: Trole 11.07.09, 09:08 Cortyzol. Nie mów, że nie wiesz co to troll To taki biedny, sfrustrowany człowieczek, ładujący akumulatory swojego niedowartościowania rozwalaniem for (czuje się panem i władcą.....wreszcie ) Oczywiście robi to dzięki anonimowości.....złodziej też kradnie w nocy. Przeżyłam kilka trolli no i .......przeżyłam Pierwszym się bardzo denerwowałam, ale mnie nauczył i następne mnie nawet bawiły. Chyba lepiej, że taki osobnik czy osobniczka anonimowo się wyżyje w necie, to może będzie bardziej strawialny w realu Odpowiedz Link
cortyzol Re: Trole 11.07.09, 08:56 Jeszcze jedno to jest przykład wg mnie typowego nachalnego i inteligentnego trola. Odpowiedz Link
cortyzol Re:Natla 11.07.09, 09:44 Jak pisałem uzupełnienie do mojej wypowiedzi o hakerze to wyszło ,że to uzupełnienie skierowane jest pod Twoim adresem. SORY ALE TO WINA PRZEGLĄDARKI ALBO PROGRAMU TEGO FORUM. Odpowiedz Link
natla Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 09:49 .......w życiu bym na to nie wpadła. Choć umiejętność "hakowania" byłaby ciekawa ;D Odpowiedz Link
anerim Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 18:15 "Troll- zwykle wielkie, tępe, powolne, brutalne stworzenie unikające słońca(często zmienia się pod jego działaniem w kamień..." I jak takie coś polubić? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 18:39 Ja juz się nauczyłam że te biedne sfrustrowane stworzenia trzeba czasem obsmiac i...olać.Najgorzej ze ostatnio zauwazyłam u naszej trollicy podszywanie sie pod inne nicki z myslą ze bedziemy sie nawzajem podejrzewać i rzucac podejrzenia na bogu ducha winne osoby. Odpowiedz Link
super-22 Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 19:47 Coś mi się wydaje ,że na forum" + - 60 " Super222 miała racje wskazując trolicę .Prawda szanowna udająca ,że nie wie o co chodzi.Tak się składa dziwnie,że ten co puści bąka to pierwszy wyczuje ,że śmierdzi. Odpowiedz Link
anoagata Re: Nie żartuj sobie...... 11.07.09, 20:56 Jednej osobie przeszkadzają!!! na 21 osób lubię wypełniac ankiety jezeli oczywiście są łatwe proste i przyjemne i ta taką jest ale widać że tusą te jakieś tam trole ,dla mnie to akurat termin mało znany i ankieta odzwierciedla nieszczerość wypełniających ale to jest moje zdanie. Odpowiedz Link