carmelaxxx 18.10.09, 18:27 macie jakies wyprobowane dobre kremy? podzielcie sie bo ja ostatnio nie wiem na ktory sie zdecydowac :) dodam ze mam cere normalna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasaki33 Re: jakii dobry krem? 18.10.09, 20:29 Ostatnio olay total effects, takie z pompka - na dzien i na noc, swietnie sie wchlania a skora jest gladka jak jedwab. I cudownie pachnie. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: jakii dobry krem? 19.10.09, 16:24 A moze jeszcze ktoras z was zakupila jakies kosmetyczne cudo? Odpowiedz Link
gypsi Re: jakii dobry krem? 19.10.09, 16:29 No ja zakupilam cudo, zwlaszcza cenowe - zarabisty krem, na dzien i na noc jednoczesnie. Ale wiekszosc z Was tu jeszcze za mloda nan: www.patient.co.uk/pharmacy/Ponds_Triple_Action_Moisturiser.htm?ID=PTAM75 Odpowiedz Link
kingaolsz Re: jakii dobry krem? 19.10.09, 16:50 Ja uzywam silnie nawilzajacych kremow z RoC. W sumie to ciezko radzic, bo kazdemu inny krem bedzie pasowal, ja probowalam rozne, a nawet jak mi jakis podpasuje to po jakims czasie i tak trzeba zmienic, bo skora sie chyba przyzwyczaja. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: jakii dobry krem? 19.10.09, 17:32 RoC dobre sa, chyba od nowa sie skusze. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: jakii dobry krem? 19.10.09, 17:54 Ceny miewaja wysokie, ale kupuje je albo na fragrancedirect albo czasem amazon ma ciekawa cene, trzeba szukac i mozna kupic za duzo mniejsze pieniadze ( ostatnio placilam cos kolo 4 funtow, zamiast sklepowych 12 czy 13) Odpowiedz Link
galadriella A może zrób sobie sama? 19.10.09, 18:53 www.zrobsobiekrem.pl/ mazidla.com/ Specjalnie podaję dwa konkurujące, żeby nikt mnie nie posądził o jakiś spam... Z tych dwóch korzystam i wysyłają do UK, tutaj nie znalazłam nic z tak obszerną ofertą. W Polsce jest ich już sporo więcej. Jak każdy bzik - na początku czarna magia, potem duuużo frajdy. Polecam. Odpowiedz Link
airily Re: A może zrób sobie sama? 19.10.09, 18:58 Ja zamówiłam sobie na biochemii urody. Czekam z niecierpliwością. Zmówiłam kwas hialuronowy, serum, dwie maski i jakiś olejek. A z kremów mogę polecić ROC antystresowy, l'oreala kolagenowy, przejrzyj sobie wizzaż , na pewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link
galadriella Re: A może zrób sobie sama? 19.10.09, 19:03 BU wysyła już za granicę? Niedawno wciąż nie było tego w ich regulaminie... Odpowiedz Link
airily Re: A może zrób sobie sama? 19.10.09, 19:36 Nie, nie wysyłają, ale przy okazji paczki urodzinowej dla mojego syna, siostra mi prześle:) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: A może zrób sobie sama? 20.10.09, 11:59 Ja od wielu lat uzywam nivea Q10- jedyny krem po ktorym nie mialam sensacji na twarzy a lista porazek zakupowych byla dluga. Niedawno maz mi kupil Olay serum z pompką i krem- i przyznam ze bardzo mi sluzy :) Odpowiedz Link
szprotka6 Re: A może zrób sobie sama? 20.10.09, 12:26 A moze polska Dermika-dla mnie nie do przebicia. Uzywam serii Noblesse spa dla kobiet po 30-tce (krem na dzien, na noc, zel pod oczy i krem na szyje i dekolt), dla mnie rewelacja. www.fabrykazdrowia.pl/f,koszty_dostawy.html Kupowałam tu, zamawiałam u nich zakupy za jakies 300zł, wspomniany krem na szyję dostałam gratis, znajoma dostarczyła mi z POlski. Wysyłają też za granicę, ale koszt wysyłki kurierem to 80zł, wiec nie mało. Ale jak poszperasz wśrod aptek wysyłkowych to moze znajdzie się jakaś z rozsądniejszymi cenami za wysyłkę. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: A może zrób sobie sama? 20.10.09, 23:01 dermika cud miod w Polsce uzywalam ale teraz nie mam dostepu a przesylka faktycznie droga ! Odpowiedz Link