08.12.12, 17:09
Zawsze mieliśmy prawdziwą ale w tym roku chcę kupić sztuczną i tu mam problem bo nie mogę nigdzie pojechac i wybrać więc znalazłam na necie dwie które mi się w miarę (ze zdjęcia) podobają
1. www.ebay.co.uk/itm/221151253629?var=520122229346&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
2. www.gardenxl.com/wentworth-pine-pe-artificial-natural-look-christmas-tree?gclid=CKyzrLq4irQCFefMtAodqgYAgA

którą byście doradzały??? a może jakąś inną któraś z was kupiła online i jest zadowolona?
Zależy mi aby wyglądała w miarę naturalnie i aby nie była za droga w granicach ceny około 70-80 funtów. Dzieki
Obserwuj wątek
    • turmalinka Re: choinka 08.12.12, 18:25
      Z twoich zalinkowanych bralabym pierwsza. My kupilismy taka z tym ze na poczatku listopada jakos i zaplacilismy £60 - w kazdym razie jestesmy bardzo zadowoleni :)
      • e-vil Re: choinka 08.12.12, 19:10
        mi wizualnie podoba się druga - wygląda tak jakoś naturalniej - przynajmniej z daleka..
        ja jestem za sztucznymi choinkami, bo mnie serce się kraja na tyle ściętych drzewek :/
        Osobiście mam choinkę typu SLIM, bo u nas mało miejsca - jak dla mnie świetny wybór i nie trzeba dużo ozdób, żeby wyglądało 'na bogato' ;) no i tania ;)
        Ja kupiłam dokładnie taką: www.wilkinsonplus.com/page/invt/0322331

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka