nannyjo32
06.09.17, 14:21
Dziewczyny prosze was o pomoc moze wy wiecie co mi sie dzieje.
Otoz w poniedzialek dzieci wrocily do szkoly i wysprzatalam wszytko wlacznie z praniem i wymiana poscieli. W dodatku wymienilam poduszki i koldre na nowa w sypialni. (wymieniam posciel co 2 tyg i wszytko prasuje i piore na 60C).
Wczoraj noc przespalam normalnie, zaczelo sie dzisiaj w nocy obudzialam sie ze swedzeniem na przodzie ud takim jakby mnie cos pogryzlo. Czulam sie jakby cos po mnie lazilo. Z latarka i juz cala swedzoca nie spalam do 4 am i szukalam cos w lozku i pod luzkiem. Wszystko czysto na dodatek moja corka sie wybudzila i spala ze mna jak zabita nic jej nie bylo.
Otoz dzisiaj nadal caly dzien wszytko mnie swedzi, jakby po mnie lazilo i mnie gryzlo. Wyczytalam wszytkie strony z pomaca o bed bugs juz w nocy spanikowana, tylko nie mam zadnych sladow ugryzien kompletnie nic. Nic tez nikomu w domu nie jest nikt nie ma problemu.
Mam zamiar jeszcze nie prac poscieli dzisiaj tylko jak nadal bedzie cos sie dzialo tej nocy to jutro wszytko wygotowac.
Odkurzamy 4-7 razy w tygodiu wiec tez nie wiem co to moze byc, zwierzat nie mamy.
Jeszcze sie zastanawiam czy cos z hotelu nie przytargalam bo bylismy na wakacjach i wrocilismy w piatek.