transwizje 24.12.11, 10:08 Wesołego świętowania i ciągłego pamiętania o Odradzającym się Świetle w Świecie nie przejadajcie się spacerujcie i gadajcie z Bogiem w sercu a w żołądku i w głowie luzik wszystkim Czytelnikom i forumowiczom życzy Ewa S. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnygrom Re: Choinkowo 24.12.11, 15:24 :) ... ale ja lubie jeść..., szczególnie chleb... Zaś co do głowy - faktycznie tylko echo hula... Dzięki i wzajemnie. Oczywiście dołączam się do Ewinych życzeń. cieszące się z powrotu Jasności pozdro :) ryx PS. Przed chwilą odświeżałem, to jeszcze nie było u mnie tego tematu, stąd osobny wpis. Odpowiedz Link
transwizje Re: Choinkowo 24.12.11, 21:03 chce się, drogi_erze, dopowiedzieć: życzę wszystkim nie życzeń, lecz szczęsnej rzeczywistości dzianie się tak pełne i tak nieskończone po wieczny czas, iż dalej życzyć sobie i marzyć można najspokojniej odrzucić. ;-) ES Odpowiedz Link
vie_prive2 Re: Choinkowo 25.12.11, 15:56 Dołączam swoje życzenia wszystkiego, co dobre i szczęścia. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
drogi_r Re: Choinkowo 25.12.11, 16:23 i też o życzenie sobie tego co ważne i potrzebne chodzi, spełnienia fantazji nikomu nie życzę, nawet wrogom ;) "dzieki bogu" mamy I'Cing. który ułatwia nam wybór tego co własciwe i podpowiada kroki dojścia do celu - dzięki Tobie lepsze jego rozumienie. Odpowiedz Link