Dodaj do ulubionych

I-Cing Księga Źródła

19.06.18, 14:56

Zainteresowanych informuję, że wyszedł dodruk "I-Cing - Księgi Źródła", mojego, czyli Ewy Seydlitz autorstwa. Cena 30 zł plus koszty przesyłki. Chętni zakupić niech piszą do mnie na mejla. ewasey@go2.pl omówimy szczegóły.
Pozdrawiam serdecznie
ES
Obserwuj wątek
    • iona11 Re: I-Cing Księga Źródła 21.06.18, 08:48
      Piszę @ :)
      • iona11 Re: I-Cing Księga Źródła 25.06.18, 16:30
        niestety nie otrzymałam żadnej odpowiedzi :(
        czy możliwość zakupu książki jest aktualna?
        pozdrawiam
        • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 28.06.18, 21:44
          Tak.
          • iona11 Re: I-Cing Księga Źródła 30.06.18, 00:33
            Czy w takim razie mogę prosić o udzielenie odpowiedzi? Napisałam maila na podany adres ewasey@o2.pl. Wyraziłam chęć zakupu, podałam adres, poprosiłam o nr konta do przelewu i podanie kwoty wysyłki, ale nie doczekałam się żadnej odpowiedzi. Bardzo proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.
            • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 01.07.18, 21:11
              Książka już jest w drodze. Przepraszam, bardzo rzadko zaglądam ostatnio do internetu, totalny brak czasu i przepracowanie. Pozdrawiam, ES
    • iona11 Re: I-Cing Księga Źródła 06.07.18, 10:13
      Ewo, piszę do Ciebie tutaj, ponieważ nie odpisałaś na maila. Nie podałaś nr konta do przelewu, więc zakładam, że wysłałaś przesyłkę pobraniową. Niemniej nic jeszcze do mnie nie dotarło. Proszę podaj mi nr nadania przesyłki, to sprawdzę w aplikacji "śledzenie przesyłek" gdzie się aktualnie znajduje.
      • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 07.07.18, 10:01
        iona11, jaki jest adres e-maila? Jeśli nick pod którym piszesz tutaj na forum jest podpisywany inaczej w mejlu trudno mi dojść. Raczej wysyłam wszystko na bieżąco wg wpłat. Ale jeśli nie wysłałam namiarów podaj mi adres poczty, dojdę wtedy. I przepraszam, jeśli jeszcze wciąż sprawa wisi. Winien jest kompletny brak czasu ostatnio, przejściowe kłopoty. ;) ES
        • iona11 Re: I-Cing Księga Źródła 07.07.18, 11:54
          Ewo, napisałam do Ciebie maila na podany przez Ciebie adres ewasey@o2.pl w dniu 21 czerwca. W mailu podałam dane personalne i adres do wysyłki, poprosiłam Cię też o podanie nr konta do przelewu, ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi. Napisałaś na forum tydzień temu, że książka została wysłana i że jest w drodze, ale niestety do dnia dzisiejszego nic do mnie nie dotarło.
          Ewo, w takim razie piszę do Ciebie jeszcze raz maila, napiszę i w tytule i w treści maila że jestem iona11 z forum.
          Mam nadzieję, że tym razem mi odpiszesz, bo komunikacja publiczna na forum w tej sprawie jest trochę bez sensu.
          • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 07.07.18, 16:46
            Sprawa wyjaśniona. Odpowiedź do ciebie wysłałam, ale był jakiś błąd przy wysyłce, zwracało mi dwa razy, w końcu uznałam, że poszło. Książki wysyłam wg wpłat, więc czekałam. Jeśli odpisałam ci tutaj, że wysłana, to znaczy, że wzięłam twój nick za czyjś inny. Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do porządku. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie. I pozdrawiam, ES
    • gunia2424 Re: I-Cing Księga Źródła 11.08.18, 19:36
      Ewo aktualne? :)
      • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 17.08.18, 11:38
        Cały czas, aż do odwołania. ;)
        • gunia2424 Re: I-Cing Księga Źródła 22.08.18, 14:21
          Super napisałam maila :)
    • lucinafilia Re: I-Cing Księga Źródła 15.09.19, 01:02
      Czy książka jest jeszcze w sprzedaży? Pozdrawiam
      • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 15.09.19, 10:21
        Mam jeszcze kilka, dosłownie 5 ostatnich egzemplarzy. Jeśliś chętna, pisz do mnie na e-mail: ewasey@go2.pl
        • lucinafilia Re: I-Cing Księga Źródła 18.09.19, 19:41
          Napisałam i czekam na instrukcje:)
    • transwizje Re: I-Cing Księga Źródła 21.05.20, 16:40
      Kolejny dodruk. Kto chętny może pisać, zamawiać. :) Świeżo z drukarni. Ewa Sey

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka