philippa_p
30.06.24, 11:30
Dzien dobry,
Spotykam sie od paru miesiecy z pewnym panem.
Jakies dwa tygodnie temu zadalam Ksiedze pytanie, jak to sie potoczy, ku czemu zmierza. Otrzymalam heksagram 63-4.5.6 z przemiana na 53. Heks 63 odczytalam, ze nalezy sie uspokoic, czekac na bieg wydarzen. Jestesmy nieco z "innych bajek" zawodowo. To sie brzydko nazywa statusem (wyzszym - moim), a ja nie mam z tym problemu, przy czym pan ma nieco watpliwosci, stad pewnie slowa w liniach o tym, zeby nie chwalic sie, byc tu i teraz. Linia 6 jest odchodzaca, ale dotyczy mnie? Jako kolejna przestroga przed jakims tam wywyzszaniem sie?
Heks 53 jest pozytywny, chyba wynika z tego, ze jest mozliwosc rozwoju az do zwiazku? Z tym ze mam wrazenie, ze nie zawsze I Cing mowi o sprawach obecnych, nawet nie zawsze o teraz trwajacych znajomosciach. Czasem wybiega w przyszlosc i np przyszle znajomosci. Jak Wy to widzicie?
Po tamtym pytaniu widzialam sie z panem znowu i powstaly pewne watpliwosci. Bylo z jednej strony bardzo fajnie, ale pare slow pana bylo troche srednich. Mamy kontakt, ale odwolalam spotkanie (wymowilam sie czyms). Zadalam dzis Ksiedze pytanie, czy jesli zostane z panem (bede kontynuowac znajomosc), to jak sie to potoczy? Dostalam heks 20 (4.6) z przemiana na 45. Moze zle to interpretuje, ale czy mowi o tym, ze napisze pytanie na tym forum? Czyli tak naprawde nie jest odpowiedzia na moje pytanie? ;-)
Z gory dzieki za rady