Dodaj do ulubionych

Praca w Hiszpanii

17.05.06, 14:01
Szukamy pracownikow do legalnej pracy w Hiszpanii.
Szczegolnie mile widziani beda Ci ze znajomoscia jezyka.
Potrzebujemy kelnerek, sprzataczek, kucharek, mechanikow, spawaczy i wielu innych.
Jesli mieszkasz w Hiszpanii, nie mozesz sie odnalezc w tamtejszej rzeczywistosci, lub chcesz sie uczyc, studiowac , zmienic prace rowniez chetnie Ci pomozemy.
Pozdrawiam i czekam na maile pod adres:
trabajopraca@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • sabienka Re: Praca w Hiszpanii 17.05.06, 16:22
      szukam pracy zagranica obojetnie jakiej moze bycprzy zbiorze owocow czy
      warzyw ,mam ukonczona szkołe zawodową profil -kucharz a takze liceum
      ogolnokształcace
    • agent4 Re: Praca w Hiszpanii 20.05.06, 16:50
      Witam, mam 53 lata iszukam pracy niestety słabo u mnie ze znajomością języka -
      ale jestem zdolna i szybko się uczę- mam średnie wykształcenie i żadnej pracy
      się nie boje, jestem samotna i mogę wyjechać w każdej chwili nawet na
      zawsze.Może się przydam do czegoś???
    • balonawn Re: Praca w Hiszpanii 23.05.06, 12:43
      Witam!pisze do Pani w sprawie pracy mam skończone 18 lat i poczukuje pracy na takich zasadach jakie Pani przedstawila.Angielki
      znam bradzo dobrze mature ustna zdalem na 95%takze nie bedzie problemu z rozmowa:).Jestem bardzo zainteresowany ta oferta potrafie
      ciezko pracowac i nie boje sie pracy.Jestem młody reprezentatywny i chetny do podjecia pracy.Prosilbym o jak najszybszy kontakt
      mój num. to 698692698.Prosilbym takze o przedstawienie warunków pracy i płacy.Z gory dziekuje i licze na pozytywne rozpatrzenie
      mojego zgloszenia:)
    • Gość: przemek Re: Praca w Hiszpanii IP: *.237.91-rev.victor.pl 09.10.14, 10:50
      poszukuje pracy w zawodzie spawacza na terenie hiszpani ostatnie osiem lat pracowalem jako spawacz w hszpanskiej firmie ALFA TORES pod BARCELONOM obecnie jestem na bezrobotnym posiadam uprawnienia EN/287/1 135 oraz ostatni certyfikat z firmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka