Dodaj do ulubionych

Praca w Grecji

IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 19:20
Praca w Grecji dla:

Kelnera, Barmana, Pomocnika Barmana, Ratownika, Recepcjonistki, Kucharza,
Pomocy Kuchennej, Pokojówki, Sprzątaczki, Animatora, Ogrodnika, Sprzedawcy,
Dj'a, Tancerza, Instruktora Sportu, Kosmetyczki oraz Manikiurzystki

www.jobexpert.pl

www.jobexpert.pl/oferty/skorupski3.html
zlecenie@jobexpert.pl

Obserwuj wątek
    • balonawn Re: Praca w Grecji 23.05.06, 12:51
      Witam!pisze do Pani w sprawie pracy mam skończone 18 lat i poczukuje pracy na takich zasadach jakie Pani przedstawila.Angielki
      znam bradzo dobrze mature ustna zdalem na 95%takze nie bedzie problemu z rozmowa:).Jestem bardzo zainteresowany ta oferta potrafie
      ciezko pracowac i nie boje sie pracy.Jestem młody reprezentatywny i chetny do podjecia pracy.Prosilbym o jak najszybszy kontakt
      mój num. to 698692698.Prosilbym takze o przedstawienie warunków pracy i płacy.Z gory dziekuje i licze na pozytywne rozpatrzenie
      mojego zgloszenia:)
      • mala_anja Re: Praca w Grecji 23.05.06, 13:56
        Hey,
        czy do pracy w Grecji nie trzeba znać chociaż w stopniu podstawowym greckiego?
        Niektóre z w/w zawodów wymagają chyba znajomości chociaż podstawowej greckiego.
        Nie wobrażam sobie pracy za granicą, bez znajomości podstawowej języka, którym
        posługują się mieszkańcy tego kraju w którym sie pracuje. Ale mówi sie, że do
        odważnych świat należy.
        Pozdrawiam i życze powodzenia.
        Anka

PS. Gratuluje wyniku matury z angielskiego.
      • mala_anja Uważaj na pośredników, którym trzeba płacić! 23.05.06, 14:05
    • nikuslopez77 Re: Praca w Grecji 24.05.06, 16:17
      Witam.Poszukuje pracy zagranicą.Z zawodu jestem ogrodnikiem,ale pracowałem tez
      w dyskotece jako barman-kelner i kasjer-sprzedawca w D.H.Biegle posługuje się
      językiem niemieckim.Jestem zainteresowany kazdą pracą.Prosze o więcej
      informacji.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka