Dodaj do ulubionych

ochrona-praca_od_zaraz - londyn

12.07.06, 23:14
Angielska firma o ugruntowanej pozycji na rynku poszukuje osób do pracy w
ochronie - Londyn i okolice.
Dla osób posiadających licencje i/lub doświadczenie oferujemy prace od zaraz,
pozostałym firma organizuje kursy na licencje, po zdobyciu, której zapewniamy
prace.
Wiece na stronach:

www.wielkabrytania.org/anglia_praca/show_ann.php?ann_id=911
www.wielkabrytania.org/anglia_praca/index.php?cat_id=10
www.wielkabrytania.org/anglia_praca
Obserwuj wątek
    • smieszek79 Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn 01.08.06, 12:14
      Witam jestem zainteresowany pracą posiadam licencję pozwolenie na broń od kilku
      lat jerzdzę w konwojach mam doświadczenie
      kontakt 506-419-602
      wiwil@op.pl
    • Gość: Natalia Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn IP: *.glfd.adsl.virginmedia.com 13.09.13, 23:07
      Hello,

I am looking for a job - security - door supervisor. I do not have a license therefore I am looking for company who will pay for my course and then hire me . My English is no perfect But communicative. I am now in London King Regards
    • Gość: Bartlomiej93 Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn IP: *.20-2.cable.virginm.net 08.05.14, 13:02
      Witam serdecznie, jestem zainteresowany praca jako Door Supervisor, jestem po kursie i aktualnie czekam na licencje SIA, a takze znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym.
    • Gość: ja Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn IP: *.17-4.cable.virginm.net 15.01.15, 23:10
      co ty dales za linki nic tam nie ma
    • Gość: zbigniew Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn IP: *.bstarnogrod.pl 19.10.16, 08:53
      POSIADAM LICENCJĘ ,POZWOLENIE NA BROŃ I DUŻE DOŚWIADCZENIE - POZDRAWIAM
    • Gość: Rafal Re: ochrona-praca_od_zaraz - londyn IP: 185.69.144.* 26.04.17, 12:36
      Mam na Imie Rafal nazwisko Josko mam 35 lat pracuje w ochronie 3 lata interesuje mnie podjecie pracy w waszaj firmie jestem z Polski .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka