Gość: uleczka_k Re: Ta piosenka mnie nęka IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 20:26 www.youtube.com/watch?v=9nOd5_Bdc8I Bossskie, like a hobo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Ta piosenka mnie nęka IP: *.cable.smsnet.pl 29.09.09, 20:35 Dzięki, znałem z radia i nie wiedziałem, kto śpiewa. Hobo! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: Ta piosenka mnie nęka 29.09.09, 21:37 a za mną dzisiaj "chodzi" i raczej szybko nie odejdzie to: (ta pierwsza) www.youtube.com/watch?v=PNkwRLtYq7E&feature=related :) ********************************** "Bo szczęście to przelotny gość, przebłysk słonecznej pogody i dużo wie kto pojął, że szczęście to garść pełna wody..." Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Ta piosenka mnie nęka 30.09.09, 19:29 za mną od 20 chyba lat z przerwami chodzi to :) www.youtube.com/watch?v=pq28qCklEHc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
irena.earl Ktoś mi ukradł kiszkę! 30.09.09, 21:43 Piosenka o kiszce to samo zło. Nie słuchaj, bo najbliższy tydzień spędzisz śpiewając o kiszce: www.youtube.com/watch?v=EAmLXrMv4-c&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
dantishcum Re: Ta piosenka mnie nęka 01.10.09, 01:03 www.youtube.com/watch?v=uce5gg_fcj0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Ta piosenka mnie nęka IP: *.ru 01.10.09, 13:27 www.youtube.com/watch?v=-FjSchBoch0 r.e.m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Ta piosenka mnie nęka IP: 89.167.16.* 01.10.09, 16:22 1. Pinki i mózg: www.youtube.com/watch?v=W0EhlpS5_Ds 2. Gdzieś powyżej już wspomniana "Czy ten pan i pani" https://www.youtube.com/watch?v=vX_I0Bs08uY&feature=browch 3. I nieszczęsna "Umbrella" Rihanny xD Odpowiedz Link Zgłoś
ew_81290 Re: Ta piosenka mnie nęka 01.10.09, 18:28 a ja od tygodnia www.youtube.com/watch?v=WJnpLOuJAG4 spodobała mi się strasznie :) `trzeba stworzyć dom, żeby mieć do czego wracać. upchać miłość tam w każdy kąt, więc marzenia miej, bo to nie jest ciężka praca. i kochaj, i kochaj, zbudujesz dom... Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Ta piosenka mnie nęka 11.10.09, 11:54 Naszło mnie tydzień temu na widok dziecka z balonikiem i nie chce się odczepić. A nawet nie lubię niemieckiego. A już piosenka po niemiecku to jak styropianem po szybie :) A teraz przeglądam wątek FOTO GRA a tam w ostatnich wpisach prośba o baloniki. I znów mnie dopadło! www.youtube.com/watch?v=zN3itLN57R4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolszczyzna Re: Ta piosenka mnie nęka IP: 82.160.25.* 11.10.09, 16:22 kolega ma mistrza w wynajdywaniu takich piosenek by mnie nimi latami dręczyć:) co mi przejdzie jedna to atakuje drugą i tak w kółko theodoor.wrzuta.pl/audio/2DBOGhYBWlw/ www.youtube.com/watch?v=wd2olHpP5dY www.youtube.com/watch?v=qIbW6KGdypU www.youtube.com/watch?v=G1A_uSEjTIQ :):):) i jeszcze!!!!!!! hit zakładowego radiowęzła www.youtube.com/watch?v=XdutU3ucYiQ i od czasu do czasu www.youtube.com/watch?v=KhNJOkHj_sY www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas i setki innych. i wszyscy muszą słuchać jak fałszuję - z szefem na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ta piosenka mnie nęka IP: 188.33.75.* 11.10.09, 19:39 Piosenka nazywana przez moją mamę ,,trepanacją czaszki" ostrzegam jesli wysluchasz do refrenu to nie opusci cie przez 3 do 7 dni :) www.youtube.com/watch?v=Bn8JxhDDlZA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Ta piosenka mnie nęka 12.10.09, 12:47 www.weebls-stuff.com/toons/Narwhals/ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Ta piosenka mnie nęka 19.11.09, 11:29 Gość portalu: ja napisał(a): > Piosenka nazywana przez moją mamę ,,trepanacją czaszki" ostrzegam jesli > wysluchasz do refrenu to nie opusci cie przez 3 do 7 dni :) > www.youtube.com/watch?v=Bn8JxhDDlZA&feature=related Niezapomniane lata '80. Wtedy wszystko było melodyjne i wpadało w ucho! Nie to co dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ta piosenka mnie nęka 19.11.09, 15:26 > Niezapomniane lata '80. Wtedy wszystko było melodyjne i wpadało w ucho! Nie to > co dzisiaj. Tylko szkoda, że ta melodyjność była zawsze identyczna i na poziomie cymbałków przedszkolnych, a teksty rzędu "o-o-o-cieszę się, że nie mam mózgu-o-o-o!!!" :) To już wolę "dzisiejsze" utwory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka_Koszmiszka Re: Ta piosenka mnie nęka IP: 77.255.116.* 17.10.09, 21:03 Uwaga, trudno się odczepić: www.youtube.com/watch?v=DhynU01trGI worldmusic.wrzuta.pl/film/4s5hvCLuFkh/artur_andrus_-_cieszynska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podczerwien Re: Ta piosenka mnie nęka IP: *.futuro.pl 17.10.09, 23:26 pokochałam młynek kawowy.... od pierwszego posłuchania :) i kilka najbliższych dni mam z bańki... :) dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
amy77 Taka to Itaka 17.10.09, 23:04 Od ostatnich wakacji, piosenka "przewodnia" biura podróży: www.youtube.com/watch?v=sc3KgGZJPVE Puszczali nam po kilka razy dziennie, minęło kilka tygodni a ja ciągle mam ją w głowie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Dream like a maze... 17.10.09, 23:13 www.youtube.com/watch?v=7zKN88h1l0U ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_alma Re: Dream like a maze... 19.11.09, 11:12 A mnie dręczy od lat radziecka piosenka.Pojawia sie , kiedy mi radosnie i beztrosko. www.youtube.com/watch?v=JqY0l0vMXEg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tora13 Re: Dream like a maze... 19.11.09, 22:38 Mnie prześladuje taka oto "głupawka": Obyś mnie bez pomocy rąk, przeleciał jak ten Franuś Bąk!!Ja cię będę kochała, bo ja jest twoja stara baba - dzyń!dzyń! Czy ktoś zna może nikczemną całość? Kurde! Wycofuję zapytanie, bo teraz odbębniam szybciutko te kilka skowytów i na jakiś czas mam spokój.Ale gnębi mnie to okrutnie, jak się domyślacie w najbardziej "niehalo" momentach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty chomiczek ;))))))))))) IP: *.netlux.org 20.11.09, 01:43 multifinder.pl/down/MUxIeWJ3NWQ5S2w= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond charlie bit me 20.11.09, 12:49 www.youtube.com/watch?v=j8xAeBOAC8U fragment większej całości www.youtube.com/watch?v=WuYDSa4BRaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: charlie bit me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 00:39 Cliff Richard : www.youtube.com/watch?v=gGOU0o9K89g a tu poprawna ;) wersja tej piosenki bez upiększeń ;)): www.youtube.com/watch?v=OASSebQclSw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszmi Re: Ta piosenka mnie nęka IP: *.mtnet.com.pl 04.01.10, 12:49 www.youtube.com/watch?v=MjEEJFFPBKg oraz wiele, wiele innych: Król, Goryl, Dzielna Margot... Odpowiedz Link Zgłoś