Dodaj do ulubionych

forum humorum kontra emama

16.10.09, 16:20
udzielam się ostatnio trochę na emamie, lubię podczytywać forum humorum.
czasem widzę te same "twarze" na tym pierwszym, ale czasem, zwłaszcza przy
okazji bardzo głupich wątków, marzę o tym, by użytkownicy FH udzielali się tam
więcej i intensywniej. łapali za słówka, zmieniali tok dyskusji, czepiali się
:) albo wprost komentowali: "ale paskudne dziecko" pod zdjęciami co
poniektórych pociech. jakież jeszcze okrucieństwa możnaby zastosować?
Obserwuj wątek
    • Gość: 3,14-Roman Re: forum humorum kontra emama IP: *.146.236.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 20:51
      albo wprost komentowali: "ale paskudne dziecko"

To jest chyba już poniżej pasa, nie sądzisz? Może jeszcze wytropić dzieciaka i za parę lat napisać mu coś chamskiego? Niektóre emamusie są na poziomie Rowu Mariańskiego, ale czy ich dzieci są temu winne? Rodziców się nie wybiera.

Owszem, co jakiś czas można pojechać na wycieczkę do jakiegoś głupiego/irytującego/ciekawego wątku, ale można to zrobić o wiele bardziej subtelnie. Ale czepianie się dla samego czepiania- Ludwiku Dornie i Sabo, nie tędy droga!
      • urytka Re: forum humorum kontra emama 16.10.09, 20:55
        Popieram, to się jakoś fachowo nazywa, trollstwo, czy jak tam.
        Nie wchodzę na fora, które mnie nie dotyczą.
        • gazeta_mi_placi [...] 25.10.09, 21:38
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • frred Re: forum humorum kontra emama 16.10.09, 23:39
      Może niekoniecznie tu koleżance chodzi o trolstwo, raczej o pewną prowokację
      jako odpowiedź na przesłodzenie względnie infatylizm, ale i tak jej pomysł jest
      nie do zrealizowania z zachowaniem kultury. Po prostu żeby móc sobie wobec kogoś
      pozwalać na takie żarty i go nie urazić, trzeba go dobrze znać i to z
      wzajemnością. A ja na przykład pierwsze słyszę o jakiejś emamie, więc i jej
      bywalczyń nie znam. No i nie na każdym forum to uchodzi - być może emamy nie
      koncentrują się na żartach tylko np. wymieniają poradami.
      • mika_p Re: forum humorum kontra emama 17.10.09, 00:22
        eMama jest normalnym forum ogólnodostępnym, tylko nakierowanym rodzinnie - gros
        tematów to problemy z męzem i teściową, czasem emamę ruszy jakiś artykuł w
        prasie/Sieci, czasem sytuacja zaobserwowana w życiu codziennym, w czasie
        przedwyborczym pojawiają się wątki polityczne, czasem ktoś poprosi o poradę
        prawną, a czasem o kulinarną, bywa, ze się dzieckiem pochwali albo problemem z
        dzieckiem podzieli (rzadko, bo eDziecko ma duzo forów tematycznych i o kupkach i
        zpkach lepiej pisać gdzie indziej).
        Zewnętrznej pomocy w łapaniu za słowka i kapaniu jadem nie trzeba, ematki są w
        stanie załatwić to we własnym zakresie.
        Jeśli 6 postów na emamie można uznać za udzielanie się (intensywne, w porównaniu
        z 3 na FH) to faktycznie, nic tylko biec na ematkę i siać zamęt.
    • misiania Re: forum humorum kontra emama 16.10.09, 23:58
      eeee... to wygląda na jakieś zlecenie. robota mało satysfakcjonująca, za to na
      pełny etat. i kto by płacił ZUS?
      • tamitthecat Re: forum humorum kontra emama 17.10.09, 01:58
        Osoby które uniknęły mimo procesu rozmnażania ciężkich schorzeń- ciążowej
        redukcji zwojów oraz pieluszkowego zapalenia mózgu na emamę zwykły mawiać -
        EMAGIEL a na forum ciążai poród - CI......istnieją poważne przesłanki by sadzić
        że w wypadku ww. chorób terapia ironią, dowcipem i prowokacją nie skutkuje...u
        wiekszość zarażonych osobników nie notuje się żadnej reakcji( mechanizm
        wyparcia?) a u niektórych silne napady szału werbalnego!
        • aniazm Re: forum humorum kontra emama 17.10.09, 12:01
          ale emama i emagiel, to dwa różne fora:)
          • zoofka Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 10:02
            dokładnie :)
            a CIP to skrót od "ciaża i Poród" więc nie jest to nazwa specjalnie
            dyskredytująca to forum
            • Gość: eurytka Re: forum humorum kontra emama IP: *.chello.pl 25.10.09, 10:55
              Doceńcie autorke wątku,
              ona chciała byscie poczytali jej bloga
              i pochwalili jaka to ona mądra
              jak się poświęca dla dziecka i dla kraju
              a te inne emamy takie głupie.
              Wy niczego nie rozumicie?

popowrocie.blox.pl/html
              • eurytka Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 11:13
                Marto Kunicka,
                tu jest Polska!
                Nikt nie będzie do pani z rana
                śpiewnie i bezinteresownie mówił Bonjour!
                jak to było we Francji.
                Odburknie: jaki tam dobry!
                p.s.
                Mój syn niedawno był w Paryżu i od razu się zorientował,
                że tak trzeba, tzn mówic to bonjour!
                mimo, że nie zna francuskiego,
                mówił i od razu wszyscy się do niego uśmiechali :)
    • zona_mi Re: forum humorum kontra emama 17.10.09, 10:46
      > marzę o tym, by użytkownicy FH udzielali się tam więcej i
      intensywniej. łapali za słówka, zmieniali tok dyskusji, czepiali
      się :) albo wprost komentowali: "ale paskudne dziecko" pod zdjęciami
      co poniektórych pociech.

Nawołujesz do trollowania?
      "Może to depresja? A może zwykłe fochy?"
      Albo rytualna melancholia pod wpływem jesieni.
      Najpierw daj się lepiej poznać - może też będzie z czego pozrywać
      boki.

PS. tO łono, tE łona.
    • iwles Re: forum humorum kontra emama 17.10.09, 11:19

a dlaczego forum humorum kontra emama.
      Uważasz, ze na FH jest za mało o teściowych ? :P
    • bj32 Re: forum humorum kontra emama 23.10.09, 14:24
      A łapanie za słówka i czepianie się powinno polegać na czym? Na
      przykład:
      "Zdanie zaczynamy wielką literą"?
      ""Forum Humorum", nie zaś "forum humorum" - poznajmy ogólnie funkcje
      klawisza Shift w pisowni."?
      "Stwierdzenie 'ależ paskudne dziecko' to chamstwo, nie zaś udzielanie
      się konstruktywne."?
      "Z okrucieństw polecam łamanie kołem i rwanie końmi. Oraz dyby"?
      • Gość: heca7 Re: forum humorum kontra emama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:14
        Emama, emama... wejdźcie na CiP. Tam dopiero można się naczytać głupot. Każda kolejna zaciążona czuje się w obowiązku założyć na początku wątek:
        -o mój Boże/o kuźwa( dla niewierzących)jestem w c. a piłam, paliłam, imprezowałam, farbowałam włosy, malowałam paznokcie. Powiedzcie, ach powiedzcie, że moje dziecko będzie zdrowe,
        -a jak mąż był lekko pijany w trakcie bzykanka to cooo?
        -mam katar, czy mogę się leczyć?

I najgłupsze bo niebezpieczne:
        -mam chyba zap. pęcherza czy nic nie mogę wziąć? i odpowiedź-nie, weź przyłóż poduszkę ciepłą, a to niebezpieczna bzdura!( nieleczone może doprowadzić do przedwczesnego porodu np)

Następnie:
        -rodzice/teściowa (w zależności kto jest debilem)każe nam się pozbyć psa/kota bo będzie dziecko, ma rację?

Dalej:
        -zjadłam sera typu dor blue, czy moja dzidzia będzie chora????

I jeszcze:
        -kupujecie ciuchy czy nie, żeby nie zapeszać?
        -pierzecie ubranka nowe i prasujecie po obu stronach???
        -pieluchy tetrowe czy pampersy?

przy końcu:
        -czy poród boli???
        -lepsza cc czy sn???
        -rodzić na żywca czy z zzo???
        -mąż razem czy obok???

Żadna, ale to absolutnie żadna nie skorzysta z wyszukiwarki i nie poczyta wątków poprzedniczek. Przyznam, że kiedyś po parę razy odpisywałam na takie same tematy potem sobie darowałam. Szkoda czasu.
        • eurytka Re: forum humorum kontra emama 23.10.09, 19:36
          Czy sama masz dziecko?
          Ile razy rodziłaś?
          Pytam założycielkę wątku i iheca7 autorkę ostatniego wpisu.
          • Gość: 3,14-Roman Re: forum humorum kontra emama IP: *.146.16.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.09, 22:10
            :)

To jest chyba standard- jeżeli ktoś skrytykuje emamowe sanktuarium, pierwsze pytanie zadane mu brzmi: "Czy masz dzieci?"

Nie podoba mi się pomysł autorki, ale na emamie i podobnych jest dużo głupich wątków.
          • heca7 Re: Tak, 3 x, 3 dzieci n/t 23.10.09, 23:10

• eurytka Re: Tak, 3 x, 3 dzieci n/t 24.10.09, 01:18
              Ja nawet nie wiem o czym tam piszą:)Nie wchodzę po prostu.
              Sama miałam 3porody i mam 3 dzieci.
              Wniosek: Dziś nikt "mądry" nie decyduje się na dziecko?
              Niektóre zdawałoby się głupie tam pomysły, mają swoje uzasadnienie.
              Choćby toksoplazmoza odzwierzęca,
              pies nie szczepiony przenoszący zarazki.(niektóre choroby uaktywniają się dość późno
              i jedną z przyczyn może być to i to...nie wiadomo:(
              Podziwiam blogi o chorych dzieciach, wypisywanie każdego szczegółu.
              Sama mam chore dziecko, ale nie potrafię tego opisać.
              Niektóre blogi o niuniach, zdobywają pierwsze nagrody i co roku tak jest,typu precelek czy goferek
              W You Tube na 10 najbardziej oglądalnych filmów,
              2 to śmiech czy szczebiot dzieci!
              Trzeba kochać zatem dzieci, to jest trendy, te fasolki czy jak tam.
              W niektórych z was zbyt wiele tu cynizmu i szyderstwa znajduje:)
              • Gość: 3,14-Roman Re: Tak, 3 x, 3 dzieci n/t IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 24.10.09, 03:25
                Ja tam się nie czepiam postów o chorobach, ale na przykład takich jak ten:
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,99127258,,Niedobry_wujek_.html?v=2
                • eurytka Re: kochajmy nowe życie 24.10.09, 09:43
                  No to coś na "dobry humor" z rana.
                  Cel: dobić założycielkę wątku!
                  Śmiech baby,
                  który dobił do 10 najwięcej oglądanych filmików na You Tube
                  Przyznam, nie pojmuję fenomenu,
                  śmiech jak śmiech,
                  kto tu zabawniejszy, rodzic czy niemowlę?

www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
              • Gość: heca7 Re: Tak, 3 x, 3 dzieci n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 09:41
                Jedząc mięso, grzebiąc w ogródku itd. też można złapać toxo. Każda ale to
                absolutnie każda kobieta w ciąży powinna się zbadać.Ja przeszłam tą chorobę
                między II i III dzieckiem a 2 psy cholera zdrowe! Można to zrobić wcześniej
                przed zajściem w ciążę. Oddanie psa do schroniska ciężarnej nie pomoże:)
        • nessie-jp Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 17:14
          > a piłam, paliłam, imprezował
          > am, farbowałam włosy, malowałam paznokcie. Powiedzcie, ach powiedzcie, że moje
          > dziecko będzie zdrowe,

I jeszcze mój osobisty faworyt
      • kup-iec Re: forum humorum kontra emama 23.10.09, 22:01
        a to ja jeszcze zarekomneduję Małe Dziecko - tam to są dopiero żarty
        z wysokiej półki
        • frred Re: forum humorum kontra emama 24.10.09, 02:56
          Nie, to ja zwykle ryję, jak popełni posta panna lat 15 iq też.
    • deela Re: forum humorum kontra emama 24.10.09, 03:17
      szkoda zycia
      emamy
      CiP-y
      niemowlakowe
      i malodzieckowe to w wiekszosci rozhisteryzowany niereformowalny beton
      przekonany o swoim swietym powolaniu do bycia matka i Wara Ci Od Niej I Dzidzi
      Jej Blogoslawionej
      co nie znaczy ze nie lubie sie nad nimi znecac
      im glupszy post tym bardziej dokrecam srube
      ostatnio na topie mam matke ktora jest zaaferowana kwestia niesamowicie
      skomplikowanej metody przyrzadzenia kaszki manny tak zeby przez smoczek sie
      przecisnela
      myslalby kto ze sredniointeligetny stawonog wpadlby na to ze RZADKA musi byc,
      ale nie pokretna logika mamusi niedotloczonej zmusza ja do konsultacji tego
      jakze wazkiego problemu z calym wirtualnym swiatem
      nie no serio - szkoda czasu na ludzi ktorym wody plodowe wyzarly mozg do cna
      • Gość: niemama Re: forum humorum kontra emama-dowcip a propos IP: *.dsl.club-internet.fr 24.10.09, 10:33
        Czy wiecie dlaczego w Belgii smoczki maja kwadratowa dziurke?

odp.Zeby frytka przeszla.
        • deela Re: forum humorum kontra emama-dowcip a propos 24.10.09, 11:52
          podoba mi sie!
          wrzuce se w sygnaturke!!!
        • lucusia3 Re: forum humorum kontra emama-dowcip a propos 27.10.09, 00:04
          Cudo!
          Uśmiałam się setnie.
    • Gość: 3,14-Roman Re: forum humorum kontra emama IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 17:26
      A skoro już mówimy o emamie, to kwintesencją takiej "emamowości" jest ten wątek z emagla (dzisiejsza główna)
      forum.gazeta.pl/forum/w,88104,101941032,,czy_uczycie_dzieci_sciagac_.html?v=2
      Nie chodzi mi tu o temat, tylko o sposób w jaki Matka-Polka odpowiada innym. Ktoś skrytykuje moje cudowne dziecko choćby w najlżejszy sposób- i wyzwiska się sypią jak śnieg!
      • maitresse.d.un.francais Roman, logiczna ta mamusia, aż strach 25.10.09, 17:51
        pisanie ze moje dziecko nie jest sie w stanie nauczyc na pamiec kilku dat jest
        duzym nietaktem.

A sama to napisała ;-)
        • Gość: 3,14-Roman Re: Roman, logiczna ta mamusia, aż strach IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 18:00
          forum.gazeta.pl/forum/w,88104,101941032,102066823,no_tak.html
          Zobacz sobie to. Maile z pogróżkami?
        • 3.14-roman Re: Roman, logiczna ta mamusia, aż strach 25.10.09, 21:28
          Hehehe, polecam przeczytanie tego całego wątku.
      • gazeta_mi_placi Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 21:34
        A jaki tam poziom panuje-koszmar jakiś.
        Nie wiedziałam odkąd to menelice mają w domu internet.
        Weszłam raz na ich prywatny czat-ch... i k... sypały się równo,nawet nie jako wyzwiska do kogoś konkretnego w nerwach (to jeszcze idzie zrozumieć),ale jako przerywniki.
        Ale przynajmniej wiem z jakich matek wyrastają dresy,kibole i galerianki :/
        • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 21:56
          Ja już nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Następny wątek tej uroczej pani:
          forum.gazeta.pl/forum/w,88104,102075812,,szanowni_admini_.html?v=2
          "Ja nizej podpisana zwracam sie z uprzejma prosbą o
          niezamieszczanie moich watkow [chocby arcy ciekawych, kontrowersyjnych] na
          głównej stronie gazety.

Uczestnicze na forum "emagiel" poniewaz panuje tu swojska
          atmosfera, kobiety [ w wiekszosci] sa jednostkami inteligetnymi i potrafiacymi
          czytać pomiedzy wierszami.
          Kazdego postu, watku, tematu nie traktuja smiertelnie powaznie- i maja
          poczucie humoru mi dopowiadajace.

wrzucanie moich watkow na strone glowna powoduje naplyw tu
          jednostek obcych - i przez to zmasowany atak na moja biedna i bezbronna istotke..."

Nie chcę wiedzieć, jakie "poczucie humoru" odpowiada tej pani, choć wyobraźnia krzyczy: "Tadeusz Drozda!" Jak mówi mój znajomy- padłem twarzą na pysk!
          • deela Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 22:24
            zycie
            ja raz dostalam po dupie z glownej bo napisalam na maglu ze na wychowawczy ide i
            sie posypaly gromy: jakzesz to mi francy wygodnej nie chce sie robic i panstwo
            okradam (wych mam bezplatny) tez sie dzialo
            • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 22:28
              No, ale chyba nie obrażałaś wszystkich jak leci? Nie chodzi tylko o to, co ta emaglarka pisała, ale JAK pisała.
              • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 22:30
                PS: Już to na emaglu napisałem, ale napiszę i Tobie. Nie mogłybyście po prostu zamknąć tego forum? Wówczas nikt nie wrzucałby Waszych wątków na główną i nie trzeba byłoby robić takiej histerii jak mearuless.
                • nessie-jp Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 22:35
                  Daj spokój, niech nie zamykają, szalenie ciekawe i kulturalne forum :)
                  • Gość: heca7 Re: forum humorum kontra emama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 22:55
                    Straszny bałagan się na FH zrobił:(
                    Ale do rzeczy. Jakiś czas temu na którymś forum dzieciowym był ciekawy wątek.
                    Autorka skarżyła się na teściową( to modne). Generalnie była ok, miała tylko
                    jedną wadę. Jak przychodziła do wnuczki(niemowlęcia) to stała nad nią kiedy ta
                    spała i patrzyła, patrzyła, patrzyła. Autorka miała pretensję, że teściowa
                    stojąc tak 15-20 min. cicho nad śpiącym dzieckiem może je obudzić. Bo dziecko
                    wyczuje, że ktoś jest obok.
                    Większość emam pukała się przysłowiowo w głowę. Parę jednak twierdziło, że to
                    możliwe;)
                • deela Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 22:55
                  nie
                  mam alergie na fora zamkniete
                  tam sie z czasem straszny syf robi
                  mea ma nature nieco histeryczna
                  mi to nie przeszkacdza :D
                  • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:12
                    Skoro niektóre z Was tak strasznie się przejmują odpowiedziami niezgodnymi z ich poglądami, to może lepiej zamknąć? Dla dobrego samopoczucia tych bardziej przewrażliwionych na swoim punkcie niewiast?

• deela Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:26
                      niby tak
                      ale zamykajac forum skutecznie pozbeda sie np mnie
                      a to bylaby niepowetowana strata :D
                      • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:30
                        A dlaczego miałyby się Ciebie pozbyć? Dokuczasz im?
                        • deela Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:47
                          hja nie bywam na forach zamknietych
                          traume mam :D
                          • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:56
                            Ale nie musiałybyście ukrywać, wystarczyłoby zamknąć :) No chyba, że machniecie sobie drugie forum, w tym wypadku ukryte/zamknięte na dyskusje nie dla niepowołanych. Wilk będzie syty i owca cała.
                  • maitresse.d.un.francais Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:45
                    Mea nie ma żadnej histerycznej natury. Jest chamką i prostaczką i wychowa sobie
                    dziecko nie umiejące funkcjonować w społeczeństwie. Bo co dziecko ktoś tknie
                    paluszkiem, to nadciągnie mamusia-Godzilla, ziejąc jadem z paszczy i rozdając ciosy.

A swoją drogą nie móc się nauczyć kilku dat... dziecko musi być zdrowo tępe.
                    • 3.14-roman Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:49
                      Nie sądze, żeby dziecko było mało zdolne. Znam mnóstwo zdolnych osób, które miały problemy z nauką właśnie z powodu takiej histerycznej, napiętej postawy rodziców.
                      • clooney_g Re: forum humorum kontra emama 25.10.09, 23:57
                        3.14-roman napisał:

> Och, weżmy choćby mnie.Mia
                        > łem problemy z nauką właśnie z powodu takiej histerycznej, napiętej postawy rodz
                        > iców.

Boli, nieprawdaż ?
                        • Gość: 3,14-Roman Re: forum humorum kontra emama IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 00:02
                          Dżordż wie, bo dżordż to na własnej skórze przeszedł :)
                          • clooney_g Re: forum humorum kontra emama 26.10.09, 00:19
                            Gościowi portalu: 3,14-Romanu napisało się:

> Dżordż wie, bo dżordż to na własnej skórze przeszedł :)

Och, aby to jeden raz...:}
                            • eurytka Re: forum humorum kontra emama 26.10.09, 16:55
                              Pani Magdo!
                              zachęca pani do czegoś, co już tam jest robione!
                              Na każdym forum, nawet dotyczacym poważnych chorób,
                              znajda sie dowcipnisie podszywający sie pod osoby autentycznie zainteresowane,
                              ponieważ maja wolny czas i nudzi im się.
                              Potrafią kpić ze wszystkiego,
                              z najcięższych chorób, z najgłębszych uczuć.
                              Nawet udają, ze są emamą, schizofrenikiem, alkoholikiem,
                              i inn.
                              Zadaja głupie pytania, daja głupie odpowiedzi
                              i wydaje im się, że są super dowcipni.
                              Jeśli jakas głupia emama,
                              zadaje głupie pytanie to po to są ludzie na forum
                              by jej mądrze odpowiedzieć!
                              Nie ma głupich pytań, sa tylko głupie odpowiedzi.
                              Jednak dzieki takim niby kpiarzom,
                              część z nich,
                              to ludzie chorzy psychicznie na schizofrenię zdezorganizowaną inaczej dawna nazwa
                              hebefrenia (gr. hébe ‘młodość’ + phrén ‘rozum’) psych. postać schizofrenii
                              charakteryzująca się gł. ciągłym radosnym usposobieniem.
                              Z takimi na żaden temat poważnie się nie pogada,
                              nie maja granic, nie oddzielą humoru od powagi, bo nie potrafią.
                              Caraz wiecej forów zamyka sie przed takimi dowcipnisiami,
                              i tez głupimi userami,
                              którzy nie potrafia korzystac z wyszukiwarki
                              i ciągle stawiaja omówione juz pytania.
                              p.s.To co napisałam, wynika z moich doswiadczeń, jednak na ginekologiczne,
                              pediatryczne i emama nigdy nie wchodzę, bo nie lubie, nie dotyczy mnie i już.

• gazeta_mi_placi Re: forum humorum kontra emama 26.10.09, 19:25
                                A Ty jaką masz odmianę schizofrenii?
                              • deela Re: forum humorum kontra emama 26.10.09, 20:57
                                > Nie ma głupich pytań, sa tylko głupie odpowiedzi.
                                boze za taki slogan powinno sie wieszac
                                CiP emama, Niemowlę i male dziecko ciagle mi udowadniaja ze jest cala masa
                                GLUPICH pytan na ktore bym nie wpadla
                                • Gość: eurytka Re: forum humorum kontra emama IP: *.chello.pl 26.10.09, 21:40
                                  Bo to forum jest proste,
                                  traktuje o najpierwszych ludzkich instynktach,
                                  mówi sie tam dosłownie o sprawach ponizej pasa.
                                  To ściaga ubożuchne intelektem istoty,
                                  madrzejsze tego nie czytaja,
                                  pójda na forum specjalistyczne,
                                  a nie popularne
                                  wrecz prostackie
                                  przeczytają jaka literaturę.
                                  Skoro tam tacy idioci sa, to po co wy niby swiatłe osoby to czytacie?
                                  Dlaczego nie pojdziecie na jakies intelektualne forum,
                                  sa takie!
                                  Idziecie na łatwizne i wyśmiewacie sie z osób niby ze głupszych.
                                  Oj nieladnie wysmiewać sie z matek w ciąży, jakiekolwiek by one nie były.

deela napisała:

> CiP emama, Niemowlę i male dziecko ciagle mi udowadniaja ze jest cala masa
                                  > GLUPICH pytan na ktore bym nie wpadla
                                  • gazeta_mi_placi Re: forum humorum kontra emama 26.10.09, 21:56
                                    A z osób które nie są matkami w ciąży można się wyśmiewać Urynko?
                                    (literówka celowa :-) -nie klikaj w kosz bo i tak Ci to nic nie pomoże :_0
                                    • maitresse.d.un.francais Gazeta coś się jej uczepiła? 26.10.09, 22:46
                                      UryTka ma swoje racje.
                                      • deela Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 01:39
                                        mowisz tak bo nie czytasz tych forow
                                        powiedz mi jakiego rodzaju kisiel ma zamiast mozgu kobieta ktora pyta JAK UMYC
                                        NOCNIK?????
                                        na moj gust to kisiel truskawkowy
                                        EURYTKA borni wlasnym cyckiem kobiet ktore nie wiem czy powinny swoje geny dalej
                                        przekazywac
                                        poziom glupoty na CiP czasami bije wszelkie rekordy
                                        dzieci na Niemowlaku traktowane sa jak niestabilne mieszanki chemiczne - jeden
                                        falszywy ruch i miasto zmiecione z powierzchni ziemi
                                        na Malym Dziecku pojawiaja sie czasem problemy kobiet ktore chyba psa by nie
                                        wychowaly a podejmuja sie trudu wychowania dziecka
                                        najsmieszniejsze jest to ze te wszystkie slodkopierdzace mamuski awansujace do
                                        Matki Roku a nawet Tysiaclecia po nadepnieciu im na odcisk w minimalny sposob
                                        bluzgaja jak za przeproszeniem stare rozjechane k_wy spod latarni
                                        ja mam alergie na glupote i nieudacznosc i wcale nie zamierzam sie powstrzymywac
                                        przed kpieniem z nich do upadlego
                                        w ogole wszelkie powstrzymywanie sie jest niezdrowe
                                        • sootball Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 01:57
                                          >w ogole wszelkie powstrzymywanie sie jest niezdrowe
                                          To BARDZO zależy dla kogo i w jakiej sytuacji.
                                          Rozumiem, że biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, mniej niezdrowe jest dla
                                          mnie powtrzymywanie się od reakcji, niż dla hałaśliwego durnia z posesji
                                          naprzeciwko, gdybym tak uderzyła jego głową dwadzieścia pięć razy o chodnik, na
                                          co, przysięgam, nie raz miałam szczerą ochotę. Wybrałam jednak ogólnie pojęte
                                          zdrowie.
                                        • eurytka Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 09:42
                                          Deela!
                                          poczytałam w końcu trochę,
                                          więcej nie dam rady.
                                          Przyszłaś tu robić wyżywę?,
                                          na mnie?
                                          bo na emamie i emaglu i na innych już zrobiłaś.
                                          nie doczytałam z którego cie wyrzucili.
                                          Pytanie:
                                          JAK UMYC NOCNIK????? uważasz za głupie?
                                          i wyzywasz kobietę, że ma kisiel w głowie?
                                          Nie dziwie się, ty pewnie wcale nie myjesz nocnika,
                                          ani okien, (2 lata niemyte) jak sama sie chwalisz.
                                          Twoje geny to cacy ?
                                          poczytałam twoje posty, żal:(
                                          Przecież to ty tam najbardziej bluzgasz!
                                          Uważasz się za super mądrą i super dowcipną?
                                          Żadnej samokrytyki?
                                          Oj powalisz dziś kopytem po drzwiach łazienki!

• deela Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 11:31
                                            > JAK UMYC NOCNIK????? uważasz za głupie?
                                            skoro uwazasz ze to madre pytanie to jestes na ich poziomie
                                            https://i33.tinypic.com/bjfk2o.gif
                                            • Gość: eurytka logistyka mycia nocnika :) IP: *.chello.pl 27.10.09, 13:18
                                              Mnie jednak ciekawi, jak myjesz nocnik.
                                              Zrób proszę prezentację!
                                              • deela Re: logistyka mycia nocnika :) 27.10.09, 13:29
                                                a moze kurs podcierania nosa tez?
                                                nie osmieszaj sie bardziej niz to konieczne
                                                • rozpustnick Re: logistyka mycia nocnika :) 27.10.09, 13:47
                                                  Niestety, nie potrafisz porządnie i fachowo umyć nocnika!
                                                  Śmierdzi u ciebie w chacie jak nic!
                                                  Leniwa dupa jesteś i nic ci się chce.
                                                  Zapewne zawartość wylewasz przez okno?
                                                  a może małżowi na łeb?
                                                  Nocnik pełen śmierdzącego kamienia, tak?
                                                  Zmieniasz temat, kobieto rozpustna,
                                                  Wy tam w większości jesteście "matki furiatki"
                                                  niektóre nazwę normalnie wariatki!
                                                  Gdzie Wam do Matek Polek, jaką jest moja mamusia!
                                                  • deela Re: logistyka mycia nocnika :) 27.10.09, 15:04
                                                    polowa sie nie rymuje
                                                • kup-iec Re: logistyka mycia nocnika :) 27.10.09, 14:58
                                                  Deela,
                                                  to jet forum humorum, to jest miejsce gdzie ludzie sobie żartują - a
                                                  czasem ośmieszają siebie czy innych, chodzi o to, że dostrzegają
                                                  absurdy. Tak dla jaj bo to jest takie forum, na którym jest wesoło.

kurs podcierania nosa to całkiem śmieszny pomysł
                                                  a może jeszcze licencjat z robienia kitek?
                                                  praca magisterska na temat przebijania uszu u niemowląt

deela napisała:

> a moze kurs podcierania nosa tez?
                                                  > nie osmieszaj sie bardziej niz to konieczne
                                        • nessie-jp Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 14:50
                                          deela napisała:

> EURYTKA borni wlasnym cyckiem kobiet

Deela, Urytka trolluje i podpuszcza cię jak może, a ty się dajesz... Akurat jej
                                          zależy na matkach. Jej zależy na zrobieniu rozróby i kłótni na Forum Humorum.
                                          • deela Re: Gazeta coś się jej uczepiła? 27.10.09, 15:05
                                            nessie nawet jesli E jest trollem to reprezentuje typowa mamuske z wymienionych
                                            forow
                                            niczym sie nie rozni :)
                                            ja sie nie daje podpuszczac ja sie dobrze bawie :F
    • mondovi Re: forum humorum kontra emama 27.10.09, 10:34
      > udzielam się ostatnio trochę na emamie, lubię podczytywać forum humorum.
      > czasem widzę te same "twarze" na tym pierwszym, ale czasem, zwłaszcza przy
      > okazji bardzo głupich wątków, marzę o tym, by użytkownicy FH udzielali się tam
      > więcej i intensywniej. łapali za słówka, zmieniali tok dyskusji, czepiali się
      > :) albo wprost komentowali: "ale paskudne dziecko" pod zdjęciami co
      > poniektórych pociech. jakież jeszcze okrucieństwa możnaby zastosować?

doprawdy dziwne masz marzenia. żeby obcy człowiek obcemu człowiekowi anonimowo
      pisał "brzydkie masz dziecko"? po co? weselej Ci się zrobi? zagaduj tak na
      ulicy, wtedy dopiero będzie wesoło. a jak nie masz odwagi, to załóż maskę
      kaczora donalda i ubaw po pachy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka