sootball 03.11.09, 19:08 wczoraj śmiałam się z tego tak głośno, ze chyba pobudziłam sąsiadów. www.youtube.com/watch?v=LQL8SXe7YM8 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Nietoperek... 03.11.09, 20:09 Faktycznie, najlepsze to na stacji benzynowej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Nietoperek... 03.11.09, 20:44 Eee, yyy? No dobra, żartowałem. ;) Jest zabawnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Nietoperek... IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.09, 17:39 Służby mundurowe są ponad podziałami, epitety daruję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocna-marka Re: Nietoperek... IP: 85.222.87.* 04.11.09, 23:43 Ach! Remi Gaillard :) Facet ma niesamowite pomysły www.nimportequi.com/en/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nietoperek... 05.11.09, 10:08 jakoś nigdy nie przepadałem za dowcipkowaniem kosztem innych... uśmiechnąlem sie RAZ, gdy wisiał na przystanku- reszta...hmmm... niefajna Odpowiedz Link Zgłoś
nocna-marka Re: Nietoperek... 05.11.09, 10:31 A to widziałeś? Rocky: www.youtube.com/watch?v=hqOBR_Xbw2I Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nietoperek... 05.11.09, 10:54 E! j.w. filmy w stylu "achjaakijestemszalony" mnie nie przekonują... Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Nietoperek... 05.11.09, 11:15 Drzejms, Ha, ja przy tym przystanku wyłam :D Wiesz, ja też nie jestem fanatyczką filmów spod znaku: "przestarsz go i kulaj się ze śmiechu patrząc jak się boi", ale niektóre z nich szczerze lubię. Tym bardziej, że bywają bardzo pomysłowe, w tym filmie najbardziej urzekający jest absurd głównego pomysłu. Marka, Nie wiedziałam, z chęcią podrążę temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Nietoperek... IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.09, 14:09 Mnie śmieszyły: przystanek z radiowozem, interwencja radarowca i wyrżnięcie się o jakiś klomb na tankszteli - dobrze mu tak. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nietoperek... 05.11.09, 15:06 sootball napisała: > Drzejms, > Ha, ja przy tym przystanku wyłam :D no właśnie POMYSŁ się liczy. ale jakby mi kto zza rogu wyskoczył gdy biore kasę z bankomatu lub benzynę wlewał do baku...to bym dał po mordzie. TO ZDECYDOWANIE NIE FAJNE JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Nietoperek... 05.11.09, 16:24 Przy bankomacie jak najbardziej ;) Za niektóre pomysły Majewskiego w "Mamy Cię" też bym dała w mordę, a jednak śmieszne były. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna-marka Re: Nietoperek... 05.11.09, 16:43 sootball napisała: > Nie wiedziałam, z chęcią podrążę temat :) Drąż, drąż. :) Facet chyba zainspirował chłopaczków, którzy zamawiali jedzenie w tramwaju. Wspomniałam o nich w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nietoperek... 05.11.09, 14:49 O ile jeszcze nietoperek był momentami bardzo fajny, to już kretyńska impreza w zoo była zupełnie niesmaczna. Nie ma to jak straszyć zamknięte w klatkach zwierzęta dla własnego ubawu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nocna-marka Re: Nietoperek... 05.11.09, 16:09 Masz rację, w zoo przegiął. Znam go z wcześniejszych filmików, stąd link do strony. Jest tam kilka akurat trafiających w moje poczucie humoru, to się podzieliłam :) Odpowiedz Link Zgłoś