misiania 29.11.09, 16:55 w tej pięści :))) www.tvnwarszawa.pl/28415,1631131,0,1,okladali_sie_piesciami_na_srodku_skrzyzowania,wiadomosc.html wam się tak kciuk układa? bo mnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Coś mnie niepokoi 29.11.09, 17:01 bardzo się starałam i nie wyszło może to są specjalne pięści do okładania? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Coś mnie niepokoi 29.11.09, 17:06 hyhy, być może jest to przykład kciuka nieprzeciwstawnego? czyli nie wszyscy pochodzimy od maupy? bo maupy mają przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Coś mnie niepokoi 29.11.09, 17:08 misiania napisała: > hyhy, być może jest to przykład kciuka nieprzeciwstawnego? czyli nie wszyscy > pochodzimy od maupy? bo maupy mają przeciw. my od maupy nie pochodzimy, tylko mamy wspólnego przodka, ale też miał pewnie przeciw może to Obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Coś mnie niepokoi IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.11.09, 19:37 ja myślę, że ten kciuk się złamał, temu misiu... oczywiście w trakcie bójki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Coś mnie niepokoi IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.09, 19:49 Pewnie go źle składał przed ciosem i się wybił, albo ktoś się pobawił fotoszopem. Odpowiedz Link Zgłoś