Dodaj do ulubionych

Do natki (gościa)

12.02.04, 19:13
Ty mi wszystkiego nie krytykuj!
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 12.02.04, 19:21
      hmmm nie krytykuję, tylko wyrażam swoją subiektywną opinię. Zrobiłam to na
      razie dwukrotnie, a Ty unosisz się, jakbym non stop krytykowała Twoje
      wypowiedzi. no, chyba, że to Ty jesteś twórcą tych wszystkich dziwacznych
      wątków w stylu "łączna wysokość IQ..." itp.
      • wojtek654 Re: Do natki (gościa) 12.02.04, 19:23
        zamknij sie!
        • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 12.02.04, 19:27
          zastanawia mnie Twoja agresja...
          • qbej Re: Do natki (gościa) 12.02.04, 20:22
            Wiesz...
            'Tylko głupcy tracą nad sobą kontrole'
        • mobypussy Re: Do natki (gościa) 12.02.04, 19:44
          ty wijtuś to lepiej kliknij pajacyka sobie :]
    • Gość: asa Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 21:15
      Wojtek się wścieka, bo w forum remonty połknął żabę. A rzecz wyglądała tak:
      zzz zzz: Mam na przedłużeniu balkonu dach pokryty papą. Mogłabym
      go "zapłytkować", otoczyć barierką i byłby wielki taras. Czy można
      kłaść płytki na papę? Jaki
      klej? Może ktoś wie. Proszę o poradę. No! No! No!

wojtek: No! No! No!
      To jeszcze tylko kominek , fontanne i gipsowego krasnala
      zzz zzz: Wejdź na forum humorum, tam jest miejsce dla ciebie. I nie wiem
      dlaczego mnie obrażasz? Chyba po prostu nie lubisz ludzi. Może sam
      sobie postaw kominek i krasnala - może tego ze spodni?
      wojtek: Trącasz mnie w twardy punkt...
      zzz zzz: Może i twardy, ale ja o wielkości, a właściwie o maciupeńkości
      /krasnoludkowej/ piszę. Więc jak twój ziarnek grochu...
      i po tym wojtek się zapowietrzył, ale ma na co zasłużył.
    • Gość: jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 11:21
      A ja mogę?
    • Gość: zmora 12 Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 15:08
      Niech krytykuje, będzie nas więcej.
      • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 17:28
        hmm skoro wątek skierowany jest do mnie, to sobie tu jeszcze popiszę...a
        mianowicie chciałabym powiedzieć, że jestem oburzona działalnością osoby
        zakładającej te dziwaczne wątki. to forum to nie jest śmietnik, wiesz? i nikomu
        się nie podoba, że przyłazisz tu i występujesz pod kilkoma nickami. miej choć
        trochę honoru i podpisuj się tak samo...poza tym- to skierowane jest do
        niejakiego jotula-chciałabym Ci uzmysłowić,że w odróżnieniu od Ciebie, nie
        jestem "głupią @ " jak napisałeś kilka wątków niżej. Licz się ze słowami, ok?
        • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:34
          Szkoda, że źle zrozumiałaś moje "A ja mogę?" / w domyśle - krytykować/
          skierowane do wojtka, który też wlazł mi za skórę i bardzo mi się nie podobało
          jego wystąpienie do Ciebie. Proponuję, przeczytaj jeszcze raz, mam nadzieję,że
          o nie moim tekście napisałaś, ja nigdzy i nigdzie nie napisałam, że
          jesteś "głupią @". Nigdy tak bym się nie zwróciła do osoby, do której nic nie
          mam, a wręcz jestem po jej stronie.
        • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:39
          Jestem dziewczyną. Nie zasłużyłam na taki tekst. Nie wiem skąd wysnułaś takie
          wnioski. Szkoda, że bezpodstawnie mnie tak potraktowałaś. Napisałam tylko jedno
          pytanie i to do wojtka, żeby mu przyłożyć, za przyczepianie się do mnie /na
          innym forum/ i za Ciebie. Odezwij się, bo mnie męczy to nieporozumienie.
          • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 20:41
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10724225&v=2&s=0
            przeczytaj ten wątek. tam jest jotul też, może to nie Ty, nie wiem. tam jest
            jotul przez małe "j". no, chyba sama widzisz, że to wygląda jak wygląda :(
            • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:46
              Jola Tulińska jestem. Piszę po Jotul. No i teraz się zachowaj jakoś porządnie.
              • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 20:49
                nie rozumiem chyba...?to do mnie? niech prawdziwa Jotul powie mi czy ta "głupia
                @" tyczyła się mnie, czy nie :(((
                • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:55
                  Kobieto, chyba widzisz, że moje poprzednie wpisy tutaj swiadczą,że o tym
                  tekście z małpą nie miałam nawet pojęcia.
                  • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 21:01
                    Przepraszam, jeżeli Cię uraziłam. swoje pretensje zgłaszałam do jotul przez
                    małe "j". bo w chamski sposób się ten ktoś do mnie zwrócił. Jeżeli to
                    rzeczywiście nie Ty, tylko jakiś chamski podszywacz, no to nie jest dobrze:(
                    Naprawdę bardzo przepraszam, no ale gdybyś Ty zobaczyła to, co ja, to myślę, że
                    też byś się zdenerwowała.
                    I dziękuję, że w kwestii dziwacznych wątków jesteś po mojej stronie:)
                    • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 21:05
                      Powiedzmy, że jest ok. Za 10 minut kasuję ten wątek.
                      • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 21:07
                        ale nie chcę,żeby było "powiedzmy, że jest ok". chcę, żeby było ok. Postaw się
                        na moim miejscu. Czytam wypowiedź jotul w odpowiedzi na mój post. Wypowiedź
                        jotul jest obraźliwa, więc postanawiam to skomentować. Dziwisz mi się?
                        • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 21:13
                          Komentarz i obrażanie to dwie rózne rzeczy. Mimo wszystko powiedzmy, że jest
                          ok, bo ja też zasadnicza jestem. I nie sądzę, że to tylko ja mam rozumieć
                          innych. Walisz we mnie jak Ci się podoba, a potem pytasz czy Ci się dziwię. J
                          lub j w nicku to jednak różnica.
                          • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 21:16
                            - to skierowane jest do
                            niejakiego jotula-

kurde, no przeczytaj te kilka postów wyżej, swoją uwagę kierowałam do
                            jotula!!!! właśnie wiem, że to różnica, więc specjalnie uważałam i sprawdziłam
                            dokładnie, i pisałam przez małe "j" !!! Nie walę w CIEBIE jak mi się podoba,
                            kobieto!
                            • Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 21:19
                              Skąd mam wiedzieć, że do jotula skoro piszesz wielką literą
                              • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 21:21
                                gdzie piszę wielką literą??? celowo chcesz mnie zdenerwować.
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10724462&a=10746991
                                przeczytaj uważnie z łaski swojej.

• Gość: Jotul Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 21:14
                          A co widać jak Ty postawisz się na moim miejscu?
                          • Gość: natka Re: Do natki (gościa) IP: *.topole.waw.pl 13.02.04, 21:17
                            ja pisałam swoją uwagę do jotul a nie Jotul. sama mówisz, że wielkość liter ma
                            znaczenie :(
                            • Gość: wojtek564 Re: Do natki (gościa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 22:12
                              No i widzisz, nie ma tak, że ty najmądrzejsza jesteś. Pogonili przemądrzalską.
                              Tak ci się należało ty qrwo i dziwko głupia, może też @ jesteś. Na pewno tak.
                  • lookdawn moze sie spóźniam ale 14.02.04, 19:33
                    Gość portalu: Jotul napisał(a):

> Kobieto, chyba widzisz, że moje poprzednie wpisy tutaj swiadczą,że o tym
                    > tekście z małpą nie miałam nawet pojęcia.

moim zdanie... UDAJESZ ze nie masz pojęcia - czemu ip tych systkich jotulów
                    jest takie samo???
    • mjot1 Hmmm... 14.02.04, 11:17
      I to ma być humorum?
      Qrcze czytam i czytam i... Gdzie tu jest miejsce choćby na uśmiech (o szczerym
      śmiechu nie wspominając)?
      No chyba, że coś mi gdzieś jakoś umknęło i obecnie obowiązują takie właśnie
      żarciki?

Najniższe ukłony!
      Jakiś zdezorientowany M.J.
      • Gość: natka Re: Hmmm... IP: *.topole.waw.pl 14.02.04, 11:22
        hmm prosiłam już admina o wykasowanie tego wątku, ale oczywiście bez odzewu.
        Zaszło nieporozumienie, w innym wątku jakiś "jotul" mnie obraził, więc
        zgłosiłam swoje pretensje. a Jotul (przez duże J) wzięła je do siebie...no
        cóż. ja już nic więcej nie zamierzam w tej sprawie robić.

masz rację, ten wątek zupełnie nie pasuje do FH...no ale admini pewnie zaspali
        do pracy, albo coś :)
        • Gość: klakier Re: Hmmm... IP: 10.30.133.* 14.02.04, 11:28
          Czytam i czytam oczom nie wierze Natka przesadzilas na FH..! cos ci pomylilo.
          • Gość: natka Re: Hmmm... IP: *.topole.waw.pl 14.02.04, 11:30
            no ale co mi się pomyliło????? przeczytałeś dokładnie? przeczytałeś tamten
            wątek??
            • Gość: jotul Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:53
              Oj ,widzę że się nawyrabiało przez to, że żle podczepiłem moje Re: - miało być
              podczepione do wojtka654, a jakoś tak się stało,że zahaczyło się pod Tobą.
              Przepraszam Ciebie i Jotul za to co miedzy Wami niechcący zaszło, Dziewczyny,
              kocham Was, nie gniewajcie się, to naprawdę w wyniku mojej pomyłki. Nie
              wiedziałęm też, że jest Jotul - Jola Tulińska -znamy się przecież, co prawda
              tylko z widzenia, ale teraz to się chyba zmieni. Trzeba doookkłłaaddnniieeeeee
              wszystko wyjaśnić!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: klakier Re: Do natki (gościa) IP: 10.30.133.* 14.02.04, 11:36
      Przeczytalem,i nie chce otwierac na ten temat dyskusji.Mysle,ze takie lzenie ze
      strony Wojtka jest chamskie.Poprostu podajcie sobie grabe i idzcie na browar i
      po sprawie.Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka