verte34 16.06.10, 21:18 Moje ulubione to Wyrwę ci głowę z płucami oraz (filmowe) Zrobię ci z d... Jesień Średniowiecza. Nie żebym ich używała, gdzieżby;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Malownicze groźby 16.06.10, 21:30 Zasłyszane w piaskownicy. Chłopczyk mały do dziewczynki niedużej. "Bo cię pocałuję wilgotnym ryjem!" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Malownicze groźby 16.06.10, 21:35 nessie-jp napisała: > Zasłyszane w piaskownicy. Chłopczyk mały do dziewczynki niedużej. "Bo cię > pocałuję wilgotnym ryjem!" Lepszy niż urwany łeb ze skrawkami letkich i jesień sredniowiecza z rzyci ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytkowa Re: Malownicze groźby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:58 Nogi z d...py powyrywam. Tak groziła mi rodzicielka. Sama spotkała sie z podobna groźbą dziecięciem będąc. W sąsiedztwie mieszkały dwie ciotki, wujek, babcia, takie sielsko anielskie klimaty. W wieku ok. 4 lat schowała pewien klucz. Miała ubaw, bo wszystkich brak klucza postawił na nogi. Tylko jeden wujek podszedł i rzekł "ty lepiej oddaj klucz, bo ci nogi...". Mama przerażona wizją wyrwanych brutalnie nóg, klucz oddała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Malownicze groźby IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 23:43 - otworzę cię jak puszkę pepsi-coli - rozgniotę cię jak żabę Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Malownicze groźby 17.06.10, 11:15 Malownicza groźba, którą słyszałam, powstała na skutek przejęzyczenia i brzmiała "bo ci włosy z doopy powyrywam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible7 Re: Malownicze groźby IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.06.10, 11:30 "Wyciągnę tchawicę przez ucho i zrobię ukulele" :D Z pewnego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_bum_cyk_cyk Re: Malownicze groźby 17.06.10, 11:36 jak cię kopnę to ci gó... kręgosłup połamie jak ci strzelę to ci łupież buty zasypie Odpowiedz Link Zgłoś
bypek Re: Malownicze groźby 17.06.10, 12:24 Moja rodzona mama: Jak Cię kopnę, to niebo os.rasz. Odpowiedz Link Zgłoś
liiona Re: Malownicze groźby 17.06.10, 14:24 Jeszcze bedziesz suchy bułki z margaryną pragła. Odpowiedz Link Zgłoś
liiona Re: Malownicze groźby 18.06.10, 13:56 Nie ,dlaczego od razu klątwa?:) Jeść nie chciałam gdy dzieckiem byłam, świeżutkiej bułeczki z masłem i z dżemem. i jeszcze babcine: Niech cię gęś kopnie. A żeby go tak drzwi ścisły. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Malownicze groźby 17.06.10, 14:33 w piosence "gdzie się pchasz, baranie gdzie się pchasz zetrę cię przy pomocy wycieraczek" na melodię "Jak się masz kochanie" Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Malownicze groźby 18.06.10, 07:15 ...bo pojadę z tobą jak z dziką świnią. Nie wiem na czym miałoby to polegać, ale wrażenie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Malownicze groźby IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.06.10, 10:33 Jak byłam dzieckiem, moja mama mawiała: jeśli zrobisz/nie zrobisz x, to ręka, noga, mózg na ścianie! Bardzo mi się to spodobało, nie dość że fajnie brzmi (powiedzcie szybko: ręka, noga, mózg na ścianie! :)), to jeszcze zawsze wyobrażałam sobie to w formie abstrakcyjnego kolażu, zwłaszcza rozpryśnięty mózg. Więc teraz tak straszę swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowi Re: Malownicze groźby IP: *.pgd.pl 18.06.10, 10:45 W mojej pracy ostatnio słynny tekst "zje**ał/a mnie jak burą su*ę" Teściowa prowadzi sklep spożywczy, pewnego razy przyszedł z babcią na zakupy 3 latek.. dialog: - Babcia kup mi chipsy - Nie Gabrysiu (delikwent nazywa się Gabriel) - babcia ci*a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Malownicze groźby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:23 Jak Cię kopnę, to w powietrzu z głodu umrzesz. z filmowych ulubione to litania gróźb z "Zawróconego": Zrobia Ci z rzyci kosmodrom, zrobia Ci z rzyci zajezdnię tramwajową itd. - może ktoś pamięta całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Malownicze groźby IP: *.retsat1.com.pl 18.06.10, 12:59 Moja też to miała w repertuarze, tylko na końcu było jeszcze "...oko na widelcu":) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Malownicze groźby 18.06.10, 13:35 z Chorzowa... ...nabije na kilof i spieronuja" Odpowiedz Link Zgłoś
ersela Re: Malownicze groźby 22.06.10, 22:57 A moja rodzicielka dodawala do tego: oczy na widelcu; czyli reka, noga, mozg na scianie, oczy na widelcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_troll_gazetowy Re: Malownicze groźby 18.06.10, 14:04 A żeby cię rzadkim obesrało. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Malownicze groźby 18.06.10, 14:29 Żebyś miał świąd i ręce do d... przyszyte. Odpowiedz Link Zgłoś
pikiriki Re: Malownicze groźby 19.06.10, 23:00 ROdzinny hicior: bo ci z d... garaż na trzy samochody zrobię. Czemu akurat na trzy, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Malownicze groźby 19.06.10, 23:20 No to tematycznie: żeby cię w d.pie swędziało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Malownicze groźby IP: 178.56.48.* 20.06.10, 11:05 żeby cie jasny ch... wydymał w krzaku dzikiej róży Odpowiedz Link Zgłoś
bypek Re: Malownicze groźby 20.06.10, 11:17 I jeszcze, raczej w formie pytań, ale bardzo sugestywnych: -kopnął cię ktoś kiedyś tak,że ci but został? -gonił cię kiedyś cudzy but? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyssawka Re: Malownicze groźby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 20:48 Moja nauczycielka fizyki do rozrabiających na lekcji chłopców mówiła: - Oj, bo zaraz jednemu i drugiemu nakopię do majtek! Zawsze mnie to śmieszyło, bo wyobrażałam sobie, jak bierze łopatkę, kopie ziemię z ogródka i wsypuje im do majtek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Malownicze groźby 22.06.10, 21:30 > Zawsze mnie to śmieszyło, bo wyobrażałam sobie, jak bierze łopatkę, kopie ziemię > z ogródka i wsypuje im do majtek :))) Rozkoszne:D A to: Niech cię prąd popieści! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Malownicze groźby 23.06.10, 08:59 Raczej: A niech prąd cię popieści! Jest sandhi i /d/ wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: Malownicze groźby 23.06.10, 14:53 Tekst mojego taty, używany przez niego już wiele lat: 'Zaraz Ci dupsko skopę i bratków nasadzę' :D Odpowiedz Link Zgłoś
etma33 Re: Malownicze groźby 23.06.10, 15:02 zasłyszane u znajomych: " bo urwę ci łeb i nasikam do szyi!" Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Malownicze groźby 30.06.10, 13:18 Znalezione na forum wyborum: ... życzę, aby go rzeżucha porosła. Życzono tego jednemu z kandydatów, temu bardziej predysponowanemu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica_salonowa_to_ja Re: Malownicze groźby 30.06.10, 19:17 Jak cię palnę to się oranżada z pierwszej komunii odbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samarama Re: Malownicze groźby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 19:46 rodzicielki: ręka, noga, mózg na ścianie będzie kryminał tango teścia: bedziesz po ścianach chodził (do męża pacholęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
bojkot79 Re: Malownicze groźby 02.07.10, 12:37 "eka noga mózg na ścianie nic już z ciebie nie zostanie" "kopnę cie tak że co go..no zeby wybije" "zaaplikować ci piąchonilinę?" "a żeby ci tak ktoś w du..ę rozgrzany pogrzebacz zimną stroną włożył" - wyobraźcie sobie ile trzeba samozaparcia żeby wyciągnąc wtedy taki pogrzebacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Malownicze groźby IP: 62.233.149.* 02.07.10, 20:02 A żebyś rano kupy nie mógł zrobić! I filmowe: "A Ty chcesz żeby Twoja Matka miała syna bez zęba?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Malownicze groźby IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 06.07.10, 19:00 znudzilo ci sie oddychanie prostym nosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Babeloki Re: Malownicze groźby IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.10, 02:02 Tak ci tęskno do szpitalnego żarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oth33 Re: Malownicze groźby IP: *.hsi7.kabel-badenwuerttemberg.de 02.07.10, 22:26 zasłyszane jak cie kopnę to pomyślisz że cię na geburtstag dźwigają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Malownicze groźby IP: *.retsat1.com.pl 02.07.10, 22:47 Mój uczeń kiedyś rzucił do kolegi:"Ej tobie to się chyba zęby znudziły". Odpowiedz Link Zgłoś
xmadzialenkax Re: Malownicze groźby 06.07.10, 18:13 Bo ci łeb ukręcę przy samej du..e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aszu Re: Malownicze groźby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 20:15 Stare ale jare: Żeby cię chudy byk wy..chał drewnianym ch.jem przez weneckie okno! Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Malownicze groźby 06.07.10, 20:39 "A niech cię kule biją" - zastanawiam sie jaka jest geneza i co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Malownicze groźby IP: *.kwi.vectranet.pl 06.07.10, 22:24 "Żeby ty po wodzie chodził i wody napić się nie mógł" "Zniekształcę cię jak Pan Bóg żółwia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Malownicze groźby IP: *.kwi.vectranet.pl 06.07.10, 22:26 Zapomniałem jeszcze o tym: " Uważaj bo zęby trzy razy nie rosną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: Malownicze groźby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:24 Nie wiem czy może być: byc pępkiem swiata , pali się komuś robota w rękach, czesać myśli, malować uśmiech, z duszą na ramieniu proste jak świński ogon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: Malownicze groźby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:26 byc pępkiem swiata , pali się komuś robota w rękach, czesać myśli, malować uśmiech, z duszą na ramieniu proste jak świński ogon Nie może to być, bo to nie są groźby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Malownicze groźby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 19:46 Tak ci wleje, że ci dupa w drugą stronę pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tessi Re: Malownicze groźby IP: 212.59.251.* 09.07.10, 22:17 A u mnie w pracy (prawie same baby): "Cycki ci urwę!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratunku_tygrys Re: Malownicze groźby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:44 o żesz ty w dziąsło szarpany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leax Re: Malownicze groźby IP: *.7-2.cable.virginmedia.com 17.07.10, 22:52 Nasuwaja mi sie trzy: .. skopie tylek i bratkow nasadze .. urwe glowe, nasram w szyje i z powrotem przyszyje .. pchasz sie w gips! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadMan Re: Malownicze groźby IP: 195.47.201.* 20.07.10, 12:56 Zasłyszane daawno temu: -"Roz******le cię jak paczkę draży!" _"Jak cię piz**ę w podobiznę to rysopis stracisz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Malownicze groźby IP: 81.210.83.* 20.07.10, 13:17 a żebys się zesrał/a w tramwaju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkaroli Re: Malownicze groźby IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:00 oj bo zobaczysz!!! zawsze się zastanawiałam co ja zobaczę :D Odpowiedz Link Zgłoś